Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Idag är det

Av Jenny - 20 augusti 2009 08:34

Torsdag. Vi vakna rätt tidigt för att Melvin ville inte sova längre än till klockan 06.00 jätte skoj.. Jonas fick gå ner med han så jag och Marlon kunde vila vidare. Marlon satt o kolla film på datan jag me.. hm.. visst med ögonen stängda då ra. mohaha..


Nu fick jag gå upp o självklart går jonas o sover då.. som vanligt. Jag kan säga så här. Melvin är snart 4 månader. Jonas har inte tagit en enda morron... Han kan ju ta nätterna men sen när det är tidigt på morran så tar jag oftast över så han får sova...!! Dumt jag vet. Men när han har melvin på morran så försöker han inte vara så tyst som möjligt så jag vaknar ändå.. o då kan jag ju lika gärna vara uppe!!


Igår gick Jonas ut.. jag tyckte inte om dte kan jag ju tala om.. För först har vi inte sett han på nästan en vecka på grund av allt jobb. Sen kommer han hit för att ha semester med oss. Men då tycker han att han ska gå ut med sin "bästa kompis".. Anledningen till att jag skriver inom " är för att..


Den här kompisen.. jonas tycker det är hans bästa kompis o jämt när vi kommer hit så vill han gärna umgås med han.. o gärna ensamma oxå.. Självklart vill man umgås med sina vänner ensam ibland.. MEn om den här kompisen tyckt lika dant hade väl han pallrat sig ner till sthlm för att umgås med SIN bästa kompis?? Jag har varit med jonas lite över två år nu. Och den här kompisen har varit hos oss två gånger. För att första gången kom han o hans tjej hem från thailand o de behövde ngnstans att sova.. Andra gången va för att han skulle fixa nå visum o behövde ngnstans att sova!! 


Så ja jag blir fan lack.. Varför ska jonas då skita i oss på sin semester med oss för att träffa han själv.. Det värsta är oxå att jonas ville hitta på nåt idag egentligen men det kunde inte kompisen.. nej för då är hans tjej hemma igår jobba honh ela natten.. SEr ni det roliga i det hela..!!


Nej usch igår och i natt va jag fan så jävla lack.. och lessen. Jag som inte orkade ta ännu en natt.. fick göra det iaf.. Jaja sånt är väl livet inte vet jag.. Jonas är hur duktig som helst med MElvin och han är världens bästa men ibland förstår jag inte hur han tänker!!


Så idag är jag fan grinig!! Först för han gick ut o tog för givet att jag skulle stanna inne med MElvin. Sen för att han gick ut o kommer vara trött idag. Alltså kommer jag få fixa allting.. o så kommer vi sitta här för han kanske inte kan köra dagen efter han druckit.. ja så jag är fan lack idag.. Är det ngn som håller med mig??

 
 
jessica

jessica

21 augusti 2009 19:34

o ja, jag håller me dig. vet precis hur det känns. Hatar när erik e ute för då vet jag att han ligger däckad dan efter och jag får ta allt i hemmet. suck.

http://liamoengla.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards