Alla inlägg under juli 2010

Av Jenny - 16 juli 2010 20:39

Jepp nu har vi spenderat två nätter och tre dagar borta i linköping hos faster. Vi har haft det bra men lite för mycket gnäll för min del! Melvin har varit rätt mammig, faster har gått alldeles toppen att vara hos men jag ska ha varit i närheten. Så fort vi inte har hittat på något har han blivit gnällig.. han blir alltså lätt uttråkad nu min son hehe!! Men annars har det varit toppen. Badat och haft det mys! Melvin har sovit på en madrass på golvet rätt nära ett öppet fönster o jag kan säga så här... han vaknade inte en enda gång i natt inte ens napp begäret väckte han!!! 


Natten innan det va det ett napp vak kl fem men sen sov han.. så idag .. ja idag här hemma får han sova på golvet haha istället för att ligga i våran säng så en av oss ligger på madrassen, vi ska testa och se hur det går iallafall!! Går det som vi tror så blir det en ny säng åt Melvin på en gång!! En större!! 


Jag och Melvin tog oss en inne dag på dagen då vi båda va på dåligt humör. Trodde ungen va trött halv tre så jag försökte få han att lägga sig.. kl fyra tröttnade jag haha.. mmm han va trött men kunde inte sova. Låg och sa "aj" sen peka han ner till blöjan.. sen kom det.. jävlar vilken skit.. Min lilla plutt kunde alltså inte somna för att han hade ont i magen, stackarn. Efter ombyte tog vi på oss kläderna och tog oss en promenad.. han somnade nästan direkt. vi tog oss upp mot lägenheten där pappa jonas väntade. Det blev lite lek och fotboll för att vi sen tog oss hemåt med lite indisk mat.. mm vi tycker om det här hemma!!


Faster, farfar och gudfar Alan är ute med båten och har det nice. Men som sagt jag och Melvin behövde få vara lite ifred och få vara lite tjuriga för att nu vara på bästa humöret. Mina killar har badat och nu försöker de sova!! 


Alltså jag måste berätta en sak som Melvin gjorde igår morse.. haha läs noga nu.. Jag, Jenny och Melvin låg i stora sängen för lite morron mys.. ja nu lät det snuskigt men ta det som ni vill!! Jag och Melvin kramades lite sen .. vet ni va ungen gör sen.. hahaha. Han pekar på min mun tills jag säger att det är en mun. Sen låter han så här uf..(usch) och viftar handen för näsan.. hur skulle ni tolka det?? Jag tolkade det som om att han tyckte jag luktade äckligt i munnen haha!! 


Nä nu kommer lite bilder, men först en bild från stranden då jag inte har nå bilder från stranden eftersom jag satt i vattnet typ hela tiden.. eller stod!


det är faster Jenny som låter.. Men är han inte duktig min lilla prins!

  

Att klättra på soffbordet och soffan va det bästa när vi va hemma!! 

Sen fick han sin första isglass och det gick hur bra som helst, kladdade faktiskt inte jätte mycket

  

Igår på stranden så somnade Melvin en stund. Efter så hade vi en liten mys stund innan vi stack till shoppingcentrat

      

Igår hittade vi en rätt lugn plats där man fick vara lite i fred.

Sen stack vi och shoppade lite.. jag hittade en sommar klänning men har inte tagit bild på den ännu.. Bara på Melvin när han springer om kring

    

Upp o ner, ner och upp... han ger sig inte!

Sen fick Faster springa o jaga lite Melvin

  

Jag har ju letat lite efter foppatofflor åt min odåga då han går lite bättre i de än sandalerna tyvärr... Men så är det. Vi gick förbi dinsko och där va de.. Melvins foppatofflor..

   Haha röda med hjärtan.. är jag för elak??

  

Man blir törstig av en massa bus och spring!

  

imorse blev det lite yogurt mellanmål innan vi åkte till stockholm

  

Är han inte duktig.. usch tiden går så himla fort!! Sen hittade Melvin någe roligt, hahaha en ren såklart 

  

Är det någon som ser va det är för nåt??

Ja jag vet att det inte finns nå bilder på mig men jag känner mig inte som den finaste tjej just för tillfället. Svullen, finnig och röd. Snart så ska ni få se mitt tryne igen!!


Nu ska jag gå in och se om lillen somnat för att vi sen ska se lite film! puss på er

Av Jenny - 15 juli 2010 21:35

Jag har inte min egna data med mig, plus att vi har haft fulla dagar! Så nå bloggande har jag inte hunnit med. Men nu kan jag sätta mig en liten stund innan jag ska gå och lägga mig!


Vi kom fram igår och då tog vi bilen mot stranden för att svalka av oss lite nere i vattnet borta i viggeby eller vad det hette! Melvin älskar att bada men har liksom varit lite rädd och mest hållt sig till kanten där han kunnat sitta o plaska lite! Men igår sprang han ut flera gånger, doppa huvet, satte sig ner! Ja han va som en fisk o mamman hans blev super glad för som jag sagt tidigare tycker jag att bada är nästan det bästa som finns på sommaren!! Jag är i typ hela tiden OM jag inte har den jävla mensen.. ni vet den som fortfarande är på besök sen förra onsdagen.. jätte skoj. så jag har stått där och kastat vatten på kroppen min!!


Sen tog vi oss ut till Jennys vän Millis, hon ska gifta sig på lördag och jenny ska vara brudtärna. Klänningen som faster ska ha behövdes göras om lite.. Jenny den kommer bli toppen till slut!!!  Melvin va helt slut men somnade ändå inte förrän kl tio på kvällen!! Han har alltså haft en super dag!


Natten gick bra för Melvin och han sov som en stock till kl fem.. Värre va det väl för mig.. haha jag har ont i hela kroppen! Men jag klarar mig alltid


Idag har vi varit på stranden plus hunnit med att shoppa lite. En till bra dag. Melvin ligger nu och sover så skönt! Vi stter och snackar lite strunt! Jag måste bara berättta en sak. Anders, Jenny sambo. en rolig prick dessutom. haha alltså förlåt men jag va tvungen att ta upp det. Han är brunhårig, mörka ögonfransar och bryn. MEN på somrarna så blir hans ögonbryn krit vita.. alltså riktigt vita!!! COOLT!!


Nä nu ska jag sluta.. bilder och lite mer om linköping kommer imorn. Men vi haft två roliga dagar på stranden. MElvin är super glad på stranden, han verkligen älskar att få bada. Men annars har han tyvärr varit rätt gnällig men han orkar inte riktigt med värmen. Men han är fin han min fina fis!!


puss på er

Av Jenny - 14 juli 2010 08:36

va jag och min familj uppe i nordmaling.. haha nordmaling!! Detta år har vi semester lite senare så semestern faller in på min 30års dag. jippi!! Jaja nog om det.. istället för att semestra med pappan denna veckan drar vi med faster Jenny till Linköping istället. Det blir skojigt!! vi åker i våran bil så man får med sig allt skit man ska ha med sig med lill fisen!!


Han är gnällig.. ungen alltså. Jag tycker synd om han för oavsett hur mycket jag låter han få sitta i vattnet/duschen så blir kroppen hans klibbig på tio minuter!! Det är inte jätte roligt att gå runt klibbig det vet man själv!! Så han är inte jätte lycklig. Men nu ska vi snart sätta oss i bilen som har AC, SKÖNT!!! För att åka till Linkan där vi ska bada lite. Jag tror vi skulle åka till nå fint ställe som tydligen är långgrunt. Roligt för Melvin!!! Så nu åker vi då.. Jag tar nog med mig datan för tro mg. lugn och ro kommer jag ha.. Melvin vill nämligen vara med sin faster hela tiden.. det är min grej och det gillar jag!! 


Jag kommer få ligga o sola.. jag kommer få promenera. SKÖNT.. Nej nu blir det bara en jävla massa svammel!! Så vi hörs. kram på er

Av Jenny - 13 juli 2010 21:14

Alltså denna sol är ju hur härlig som helst, verkligen! Jag älskar sommaren då man kan bada och sola! Melvin han älskar oxå sommaren OM vi är i vattnet hela dagarna!! Han klarar inte av denna värme nämligen och jag tycker verkligen så himla synd om han!!


Jobbigast är på natten, han vaknade upp nyss och va jätte ledsen. Kände på han och i sängen när jag kom in att det va dyngsurt så det va bara upp med han i våran säng. En fläkt eller AC va vi ute efter idag men tydligen är precis ALLTING slut i alla jävla butker!! Så det bidde ingen, bara för i natt hade jag nöjt mig med en bordsfläkt men även de va slut!!!! Att han ligger i våran säng kommer ju inte bli svalare sen när både jag och Jonas ska lägga oss där!! Madrassen är upptagen idag då faster Jenny är på besök för att hämta upp mig och odågan..


Men vi löser det på någe sätt, precis som alltid. Men som sagt.. jag älskar solen och sommaren. Men för Melvins skull skulle det inte göra något om det va lite svalare på kvällar och nätter!!! För han orkar inte.. han är så trött av denna värme och sen när han ändå inte kan sova för han är så svettig.. nej min lilla lilla plutt!!

  

Av Jenny - 13 juli 2010 14:51

Inte än så länge iallafall. Kl halv nio blev Melvin så jävla grinig.. sjlävklart han svettas liksom hela  tiden. Det finns ingenting jag kan göra. duschar han typ hela tiden. Alla fönster plus balkongen står vidöppna!!


Men han svettas.. precis som förra året när han va nyfödd, så svettades han oerhört mycket och tyckte inte jätte mycket om solen. Detta år har det gått lite bättre eftersom han nu kan vara i vattnet när vi åker till stranden. Men ialla fall till saken då. haha. 


Han blev så jävla gnällig och det slutade inte, trötter alltså!! Jag la han och han somnade lite innan kl 9 vaknade upp kl 12.. så han sov i tre timmar! Jonas kommer hem vi fyra tiden så att bara jag och Melvin skulle åka till stranden för att sen skynda oss hem hade bara blivit ett stress moment. Så vi tog oss våran lunch för att sen gå ut och ta en promenad längs vattnet plus att fotbollen va med.. Vagnen, den fick vara hemma!!!!

  

     

Det gick faktiskt bra utan vagn, jag fick bära han några gånger men inte för att han ville utan för att han skulle så nära vattnet hela tiden!! vi hade en mysig stund men efter ca 40 minuter tröttnade han på värmen och började gnälla igen. Va jag än gjorde så blev det inte bra. Han va dyngsur av svett. Så det va bara att ta upp han för att promenera hem!! Väl hemma hällde jag vatten i minipoolen för han behövde svalka av sig lite

  

Äntligen blev han sig själv igen!! usch jag tycker så synd om han när det är så här varmt. Jag är svettig själv som fan det rinner hela tiden. Men jag kan ta det på ett annat sätt än vad odågan kan!! Efter lite bad på balkongen va det dags för vårat mellanmål. Skönt att han kan äta själv

  

Även om det blir kladdigt. Men han får mer i sig än utanför så det börjar ta sig!!!


Nu ska vi båda hoppa in i duschen och duscha av oss allt jävla svett!! För att sen när Jonte kommer hem drar vi antingen ut med båten eller så drar vi till stranden så pojkarna får doppa sig!! Jag älskar att bada men niagrafallen som är på besök är inte att leka med kan jag tala om!!! Inte alls....Så som sagt.. fort som fan in i duschen nu haha


Nä puss på er hoppas ni har er en suverän dag!! Jag och Melvin har det hur bra som helst trots lite gnäll. Men jag förstår han!!

Av Jenny - 13 juli 2010 07:09

Så ser nätterna ut här borta i nacka!! Att sova är inte det roligaste.. Melvin är helt svettig och VILL inte sova!! Så i våran säng hamnar han och en av oss på golvet.. jippi i natt blev det jag.. o det va skönt att få sova precis under det öppna fönstret ensam!!! Klockan halv sex ringde det någon på Jonas telefon som ofta låter den tiden av sms eller någon som ringer.. Förstår inte de andra toalettkillarna att han sover inne i samma rum som sin familj och att vi vaknar??


Så Melvin vaknade självklart upp. Men jag och Melvin höll oss sovrummet till nu för farfar hade så varmt i sitt rum att han hamnade i soffan framför den vidöppna balkongen!


Haha ja det är varmt här ochman ska inte klaga. MEN på nätterna gör det inte något om det liksom brisar lite haha.


Idag har vi inte jätte mycket planer förutom att vi ska ta oss någonstans för bad!! Melvin måste få bada för igår va det alldeles för varmt för han och han va inne hela dagen!!


Så idag blir det bad för hela slanten.


Pus spå er

Av Jenny - 12 juli 2010 14:22

Alltså för ca tio minuter sen höll jag på att få ett utbrott.. på vem? Jo på min lilla fis. vi sitter ju på proteinkungen och han tycker inte det va roligt överhuvudtaget. Så när jag fixade med paket och liknande ja då gnällde han. Så jag tog luren och ringde farfar.. farfar kom som ett skott för att hämta upp sin lilla Melvin!!


Så efter de åkt kände jag mig fri som en fågel, 13kg lättare liksom!! Plus att Melvin får en roligare dag än att bara sitta här. Sen har jag även fixat så att Melvin har någonstans att vara på måndagar, med vem? Jo med sin bonus syster Carro.. härligt!! Då har jag en fri dag i veckan även om den innebär att stå här..


Nu händer det inte så mycket jag  njuter av lugnet.. hehe..


Självklart kom gudfar Alan med presenter åt Melvin

     

lite större storlekar så han kan ha senare.. jätte fint!!! Thank you alan!!


Nä nu ska jag sitta o softa lite i soffan!! puss

Av Jenny - 11 juli 2010 21:14

Alltså idag när jag gick från systern min till ica för att beställa våran lunch, gick det tre killar framför mig. De va väl mellan 8-10 år.. inte jätte stora alltså. och när man är så ung/liten får man inte bestämma själv inte alls!! Jag har alltid sagt att alla barn är fula en viss ålder.. ja ni vet.. tänderna är förstora, håret åt alla håll... ibland kläderna är försmå.. Ni vet den där åldern.. 


Men skulle kläderna vara för små hoppas jag innerligt att jag är en sån mamma som skulle köpa nya!!! Inte vänta in i det sista.. för tro mig.. då kan det se ut så här

  

killarna med foppatofflorna ja de va bröder för de va jävligt lika.. och båda hade alldeles för korta byxor, likadana tröjor och alldeles förstora tofflor!!!


Skulle jag låta Melvin gå i alldeles försmå kläder. synligt litet!! Snälla säg åt mig då!!! Även om tänderna är större än hela huvet och frisyren inte går att göra något åt.. så kan man faktiskt ge de kläder som inte är försmå.. 


Nä nu ska jag ut och umgås för gudfar Alan är på besök!! Melvin va lite skeptisk i början men Alan ger sig aldrig och till slut blev han accepterad!! Nu sover fisen och jag ska som sagt umgås.


Usch i morrn ska jag stå på proteinkungen hela jävla långa dagen.. säkert blir det skitvarmt då oxå!!!


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards