Alla inlägg under juli 2010

Av Jenny - 18 juli 2010 21:53

Ja Melvin sov ju första timman jag promenerade så det fick bli en ego bild

   

Solen lös och jag va överlycklig!

sen kom Alan för att umgås lite med oss två

    Fast helt ärligt så är det Melvin han inte kan vara utan.. De är så fina!!

   Haha.. Alan you look fab, but do you have stumic pain here?? haha


Sen kom vi hem och de blev det lite kramkalas för killarna

    

Efter våran lunch drog vi mot sumpan där jag blev avsläppt för min egen träning..ja ni vet, söndagar då jag får träna alldeles själv.. så jävla härligt. Idag blev det armar och mage, det gick jätte bra!! 


Sen åkte jag till balance och hämtade upp mina killar, Det hade gått jätte bra på barnpassningen ja som vanligt.. peppar peppar!! 


Jag jonas och Melvin åkte sen vidare till lägenheten för det behövde sättas in en fixtur inne på toaletten. Medans Jonas och hans vän Peter... peter the man  jobbade och slet så lekte jag och Melvin ute på gården!

    

Han trivs där hur bra som helst! Peter hade även med sig sin flicka och deras hund. Hunden va lite glad i Melvin till en början men sen så va han rädd för Melvin. Melvin ville gärna slå och rycka i pälsen, självklart sa jag åt han hela tiden haha

   melvin älskar djur men kan vara lite lätt hårdhänt vissa gånger!!

   Utsikten från våran balkong är ju bara för fin!! 


Nä nu ska jag packa klart för imorgon drar jag, syster och små pojkarna till göteborg där vi ska stanna till på fredag! Vi har inte riktigt planerat dagarna men  skoj kommer vi att ha. Skönt oxå att få komma iväg!!


Puss på er

Av Jenny - 18 juli 2010 21:41

Ja ni vet, sladden! sladden som gör det möjligt för mig att få in bilderna från kameran till datan. Jag hade lagt den i någon påse för att inte tappa bort den, bort kom den men nu är det åter i mina händer!! Så nu ska jag faktiskt bjuda på lite bilder från midsommarafton!

   Att åka båt med moster va härligt tyckte Marlon även om han ser livrädd ut på bilden haha!! Det hade precis gått lite fort o då kan det hända att båten hoppar till lite..

   Båten låg så fint och där uppe står killarna o läser på hur grillen fungerar. Tess.. ja jag kan väl säga att hon inte letar efter morötter.. tror det fanns chips där uppe haha.

     Killarna passade på att leka på stranden och i vattnet medans solen lös så fint som den gjorde. Sen blev det lite kyligare och då blev det lite mer kläder på

   Ja ni ser rätt.. mössan åkte på unga damen. haha.

   killarna rotar lite grann i påsarna för att se vad som fanns där i.. tror ni de hittade nå gott haha

  

Bilderna på mig bjuder jag på.. Vi hade en bra midsommar som jag redan sagt haha.. men nu fick ni se lite bilder

Av Jenny - 18 juli 2010 14:41

Jag och Melvin ville ut från lägenheten i morse då vi va rätt uttråkade och Melvin va jävligt trött. Jonas va uppe i lägenheten för att hämta och slänga skräp, det blir ju en del skräp när man renoverar! Så det tog Jonas och farfar hand om medans jag och Melvin tog oss ut på en promenad. Jag gick i en timma och Melvin sov hur skönt som helst!! 


Efter en stund tog jag oss ner till bryggan borta vid finnboda hamn där vi även träffade upp gudfar Alan, vi satt där en stund och pratade lite om ditt och datt för att sen fortsätta promenaden två timmar sammanlagt va jag ute och det är såå skönt med den härliga solen som lyser rakt i ansiktet, det finns inte nå bättre än sommaren! 


Sen efter våran stund ute tog vi oss hemåt och där stod pappa jonas vid spisen o gjorde i ordning lite lunch tro mig det passade suveränt i magen på mig!!! Nu ska vi fixa ordning oss lite för att ta oss mot träning. jippi jag ska få träna. alldeles ensam oxå Melvin åker med pappa till balance!!!


Nä puss på er. bilder kommer sen nr jag laddat upp de..

Av Jenny - 18 juli 2010 08:56

Jag är lite lätt irreterad, jag är inte så förtjust i när folk ska säga en massa saker för att sen tro att det INTE kommer fram men det gör det på ett eller annat sätt. Jag är så trött på att försöka så det slutade jag med för ett tag sen och tänker nog inte försöka igen. Chanserna har blivit så många att tålamodet försvunnit från mig. 


När väl tålamodet försvunnit då är det svårt att ta tillbaka det. Om man tycker någon har betett sig fel, sagt nåt dumt så säger man det istället för att gå runt och snacka. det värsta är att, eftersom jag är en stark person som säger om något känns fel så är det jag som får skulden för allting! Eftersom jag inte blir ledsen och tycker synd om mig själv utan för att jag säger åt .. sen är det inte nåt mer med saken. Men då är det jag som är boven tyvärr!! 


Trots det kommer jag aldrig sluta säga til om någon beter sig illa mot mig eller om något inte står rätt till när det gäller mig!! För jag orkar inte ta en massa skit mer så jag säger till. 


För en tid sen brydde jag mig lite mer om andra tyckte det va jobbigt i vissa lägen men inte just nu för det är inte alltid jag som är boven bara för att jag är den utåtriktade och vågar säga vad jag känner och tycker!! 


Men men sånt är livet och jag behövde bara få ut mig lite aggressioner. 


Nu ska jag och mina killar ta oss någonstans.. kanske till en lekpark för lite bus och lek!! Inne vill vi ju inte sitta, det är söndag ochdå kommer tydligen söndags ångesten haha. då är det bäst att hitta på en massa saker.. 


Puss på er

Av Jenny - 18 juli 2010 08:49

Drog vi ut med båten igår, jag Melvin och Jonas! vi hade en toppen dag. Vädret va perfekt att åka båt i för Melvin då inte solen va så himla stark och varm, han tyckte till och med det va roligt denna gång! Lite rädd i början va han men sen trivdes han som fisken i vattnet

  

När det blev lite fort och båten hoppade tittade han lite skeptiskt på Jonas för att sen börja skratta! Att vara med oss två tillsammans njöt han av hur mycket som helst. Han somnade haha en kvart efter att vi åkt ut

  

Men vaknade upp då det va dags för lunch och sen lite bad.

    

För något år sen hittade vi en strand lite längre ut där vi brukar låna gästbryggan för att lägga till och sen hoppa i plurret. Precis när vi kom fram igår började det att dugga lite granna men det stopade inte oss. Och väl i vattnet va dugget borta, vattnet va varmare eftersom det va lite kyligare i luften så Melvin tyckte det va jätte skoj att bada lite längre ut igår!! Sen åkte vi hemåt efter några timmar på sjön och precis framme vid bryggan börjde det att ös regna.. timing kallas det haha! 


När vi kom hem kände vi att vi inte riktigt hade lust att hålla oss hemma så vi ringde och bjöd in oss själva till Tess och Mattias för en film kväll självklart va vi välkomna!

  

Melvin somnade på vägen dit men vaknade upp och levde rövare som alltid när vi är där en stund för att sen somna så skönt i deras stora säng med öppen balkong dörr. Han vaknade någon gång efter tolv för bajs i blöja då åkte vi hemåt för att vi alla kunde få sova lite granna.


Vi alla tre hade en jätte bra dag som slutade toppen!! 


Puss på er

Av Jenny - 17 juli 2010 09:45

Jag satt och tittade igenom bilderna här på bloggen och hittade en bild på Marlon då han va dryga två år!!! TVÅ År.. 

   Jag vete fan vem tjejen bakom är men ni kan ju blunda för henne haha. Det jag ville säga va att dessa kläder använder Melvin nu!! Herregud hoppas inte min son slutar växa sen för han växer så fort nu;)!


Jaja nu ska jag väcka upp pojkarna för jag vill fan ut och bada!!!

Av Jenny - 17 juli 2010 09:43

To day is it Alans big day, i think he gets 22... haha!! Me, Melvin and Jonas wish you a happy day!!! 

  Big kiss from the family!!!

Av Jenny - 17 juli 2010 09:33

Idag är det lördag, härliga lördag med en massa sol!! Humöret mitt är bättre idag eller det blev bättre efter en stund för oss själva! Jag är en person som behöver lite egen tid vissa gånger efter några dagar med sällskap  nu är allt toppen igen!! 


Jag tror till och med att jag kan bada idag det såg så ut i trosan haha.. Pojkarna mina ligger fortfarande o sover mm klockan är mycket men vi hade en tuff tidig morron. Melvin vaknade lite innan sex och ville byta bajs blöja låg vaken till sju då det va dags för andra bajsblöjan sen somnade vi om och jag vaknade för en liten stund sen medan de får ligga kvar.. En LITEN stund till ialla fall sen går jag in och väcker de!!


För idag är det fint väder. Det blir nog lite båt åkande för oss idag med grillning någonstans där ute. Så skönt känner jag Eller så tar vi en strand och tar med lite picnick vi får se men något av det!! 


Igår tog jag faktistk en bild på mig eller rättare sagt kroppen och ni kan få nöja er med den så länge

  

svullen och härlig!! Träning/kondition har legat på vila nu dessa dagar då jag varit i linköping. Men imorrn blir det träning igen och sen veckan som kommer. Nej nu svamlar jag men vi höres.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards