Alla inlägg under juli 2010

Av Jenny - 26 juli 2010 17:31

Jag ska tydligen sitta här varje måndag. Jag tycker det är skit skoj när jag får fixa beställningarna och när det kommer in kunder! Men utöver det är det såååå tråkigt!!


Jag sitter här och gör ingenting jo jag surfar. Har till och med skaffat mig en sida på facebook!! Så ja jag har haft jävligt tråkigt haha. Men det måste ju göras!


Idag kom vårat kök.. fy fan va kul säger jag .. shit va det gå rframåt. Ja vi ska sätta ihop köket själva men det kan vi göra på kvällar och nätter då vi flyttar in i lägenheten så fort badrummet är klart!! Jag sitter här och hoppas på att min Jonas kommer o hämtar upp mig kl sex men vi får se då han har jouren! Han kom förbi lite tidigare iallafall och sa hej sötnöten!! Märker ni nu hur jag svamlar för att jag har så tråkigt.Såna här tillfällen är inte lämpade för mig som har myror i rumpan typ hela tiden! Men snart är klockan sex o då är det jag som springer ut i det fria. Jag har inte ens ringt o kollat hur Melvin har haft det men han har det säkert toppen där borta i nacka!


Jag tog med mig lunch men sen då.. jag har ätit lunch idag. Ja det finns massa pulver och bars här men jag är inte sugen för jag tycker inte det smakar jätte gott! Så träningen jag tänkte ta mig an vet jag inte ens om den blir av eftersom jag typ inte ätit något på hela dagen. Mitt fel ja jag vet. Jag ska vara mer förberedd nästa vecka.. Eller förresten nästa vecka är jag inte här..


Av Jenny - 26 juli 2010 09:32

Jepp idag är det ju min dag att stå där, håll nu tummarna att snubben med pike tröjorna inte kommer. Jag kommer ju inte kunna hålla mig från att skratta om han frågar mig om byte haha! 


Det är rätt skönt att få åka iväg dit bort idag då jag åker utan Melvin. Melvin ska vara hemma med gudfar Alan och busa lite granna, grinig kommer han nog även vara men det löser ju Alan! Jag ska alltså få mig lite egen tid. Sen att den egna tiden spenderas ensam inne i en varm butik kanske inte är det roligaste. Men tro mig.. det är skönt ändå och jag kommer att njuta! Jag ska försöka få mig lite träning efteråt oxå om inte Melvin är alltför gnällig! Jippi!!


Egentligen skulle min bonus syster Carro ta hand om odågan på måndagar men nu är Alan på besök och då kan han få vara med han. Så Carro nästa gång är det din tur hehe! Nä nu ska jag äta min frukost för att sen göra mig i ordning och sticka bort till Aspudden. Kom gärna förbi och säg hej om ni har vägarna förbi!


Puss på er

Av Jenny - 25 juli 2010 21:12

Jag måste bara påminna mig själv att tungan ska man ha rätt i mun vissa gånger..!! 


Jag har lite bilder från lördags'

      

På Melvin såklart när han lekte så fint i sandlådan. Han älskar verkligen att kasta sand, hans favorit syssla! 


Idag har vi spenderat dagen i tyresö. Linda åkte iväg med sin unge för att göra något speciellt. Jonas ja han stackarn jobbade ju. Från kl 4 i natt till fem idag på eftermiddagen. så jag och fisen har fått roa oss själva alltså blev det en riktigt jävla tråk dag. Men ut gick vi en liten stund i allafall eftersom röda hunden behövde rastas lite granna.

    

Sitta i vagnen va ingen höjdare så upp o gå. vi tog oss till centrum för jag ville köpa en ansiktskräm och brun utan sol. Vi tog oss till kicks där fina Ullis stod och jobba. Hon dietar just för tillfälet men va ändå väldigt trevlig och på bra humör, bra där tjejen! 


Sen har vi bara hållt oss inne hela dagen faktiskt för att bara ta det lungt och kramas. hahaha ta det lungt i mitt ansikte. Att jaga hunden för att slå, kasta saker, klappa och bara peka på han va roligare än att sitta o titta på tv med mamma. Men mitt i allt det där så kom han springandes för att krama om sin mamma o pilla lite i håret!  Ja vi har haft en bra dag jag och fisen.


men idag har han trillat illa två gånger. Sista gången trodde jag att vi skulle behöva åka in med ambulansen. Första fallet blev över Marlons bobbycar han satte sig bak och fram sen välte bilen o han ramlade på golvet, ansiktet kom på en liten leksaksbil

  

En liten bula på min fis. Han va ledsen ett tag men det gick över så fort Marlon kom och gav han en kram. Andra fallet. Jag va i Marlons rum för att hämta mig en handduk då jag ville duscha. Jag måste ju kunna lämna ungen själv några minuter bara. Men när jag väl kom ut från Marlons rum ja då står han där. Fan han står bara där rakt upp och ner. I soffan såklart, inte sittandes eller på väg upp utan han står där. Jag ser hur han tappar balansen och jag typ hoppar fram men hinne rinte ta han. Utan han ramlar raklång ner från soffan och vad det såg ut som så skulle han gå av på mitten för hans revben hamnade på bordskanten. Usch va det såg illa ut och jag fick lite panik men tog upp han utan att visa paniken. 


Han va dunder ledsen och slutade inte skrika. så vi satt där och kramades en liten stund, när han väl slutat skrika så tröck jag på revbenen o hela sidan den han trillat på. Men han sa inte, gnydde inte eller skrek inte när jag tröck där så peppar peppar måste det ha gått bra! Men fy fan va det såg ut!! Kan de inte bara hoppa över klättrings fasen!? 


Till slut kom Linda och Marlon hem så vi tog oss till centrum igen för att låta Jonas få sova lite granna. Vi skulle köpa middag. Sen åt vi och hade skoj där hemma hos systern min för att vi sen skulle ta oss hem till farfar igen!


Nu sitter jag här, jonas jobbar och Melvin sover. Jag ska nog gå in i sängen jag med o bara vara lite för mig själv, kan vara skönt ibland! Imorrn är det jag som stcker till aspudden och står på proteinkungen.. kom förbi vettja!!


Nä nu räcker det från mig.. puss på er alla glada


Av Jenny - 25 juli 2010 08:02

Jag testar nu att blogga från min iPhone, det har nämligen inte fungerat tidigare! Igår, lördag hade jag o mina killar en underbar dag. Jonas har ju jobbat så jävla mycket med lägenheten att han ingen fritid haft! Men igår tog vi oss en hel dag. Dagen började vi ju borta i butiken men på lördagar handlar det om tre timmar så det är inte hela dagen. Melvin tröttnade lite lätt att sitta där inne så jag tog med mig han till en lekplats precis utanför där han fick kasta hur mycket sand han ville. Haha jag måste berätta om en kund som kom in. Han började titta o fråga om det mesta vi har där inne, ville gärna handla men den här killen levde nog förr i tiden. Han hade nämligen inga pengar utan ville byta till sig lite produkter med några pike tröjor, haha. Jonas sa åt han att det inte går till riktigt så, killen tackade för sig och talade om att han kommer på måndag, MÅNDAG?? Då är det ju jag som jobbar!! Efter PK tog vi bajsbilen o åkte mot Tyresö för att inhandla lite lunch. Vi köpte med oss o drog sen hem till min syster. Där vi stannade resten av dagen. Efter middagen va min syster så snäll att hon tog våran gnällis så jag o Jonas kunde få lite egen tid, vi drog till kista för lite shopping. Jonas är nämligen inte som alla andra, han älskar att shoppa, han älskar även att leta kläder åt mig. Jag tror inte att han misslyckats en enda gång. Även igår lyckades han o hittade mig en jätte fin klänning i den första butik vi gick in i sen hittade vi oxå ett par skor till var o en! Sen åkte vi hem igen för att titta film DÅ fick Jonas jobb. Vi alla tre hade en toppen dag. Bilder på shopping resultat kommer senare när jag har min data!Puss på er

Av Jenny - 24 juli 2010 09:51

Jag la in ungen hos pappan hans för att jag själv skulle dra ut och gå lite granna!! Jag började gå i motsatt håll denna gång. Ringde upp Linda Byström som fick hålla mig sällskap en bit på vägen, trevligt att prata med dig tjejen!!


Härligt att ta en promenad så här på morran tycker jag allt att det är.. Jag tog mig upp till de där trapporna.. ja ni vet de där jävla trapporna haha

  

Uppför två gånger och nerför tre gånger blev det. Sen knatade jag vidare till en backe

  

Som jag sprang upp tre gånger för!! Så jävla härligt. Kom hem helt slut och svettig

  

Nu sitter jag i fåtöljen för att alldeles strax få i mig min frukost! Sen är det jag som åker till proteinkungen för att arbeta lite.. i natt sover vi hela familjen borta i tyresö hos systern min!! Nä puss på er

Av Jenny - 24 juli 2010 08:41

Vi har haft fem toppen dagar borta i Göteborg med syster och Marlon. Resan hem gick smärtfritt och väl i stockholm stod farfar och väntade på sin Melvin! 


Vi tog en inne dag igår, tog det lungt helt enkelt men efter jonas slutat jobbet stack vi upp till lägenheten för att damsuga och skura golven .. jepp alla golv är lagda och jag har till och med lite bilder åt er så är ni intresserade är det bara att rulla neråt o titta

  

Hall mot vardagsrum

   Vårat sovrum, garderoben är något vi ska fixa själva så än så länge  är det bara ett skrot rum för snickarna och målaren. 

   Melvins rum, även där fixar vi garderoben alldeles själva.

   Vardagsrum mot hallen

   köket.. det är lite större. Vi har även tagit bort dörren som va där och öppnat upp till en större ingång.. det kommer bli fint det här

     Vardagsrummet!!! Alltså förstår ni hur vi längtar hem!!! Men så fort toaletten är klar så flyttar vi in. Väl inne i lägenheten kommer vi att fixa med köket själva o då kan vi arbeta tillsammans varje kväll när Melvin sover!! Laga mat kan jag göra hos farfar tills det är klart eftersom det tar mig inte mer än en kvart att gå upp dit!!


ooo vi längtar!!


Nä nu färgar kaffe tabletten så jag ska ut på min promenad sen är det jag som åker och ställer mig i proteinkungen butiken för att arbeta lite granna!!! 


Puss på er

Av Jenny - 22 juli 2010 23:43

I morse fick jag sova till kl tio jag. mmm hur skönt som helst, Melvin ja han sov han me!! Vi vaknade såklart första gången kl kvart över sex, böt blöja drack lite välling för att sen somna till regnet utanför fönstret! 


Kl tio vaknade vi upp av att systern min pratade lite högt i telefonen.. hahaha.!! Men kl tio va en bra tid för då har vi fortfarande dagen på oss att hitt på nåt! 


Jag och syster satte oss ner för att planera när jag och odågan äter frukost då kommer hon med ett papper och en penna. Ja då ska det skrivas en lista tydligen.. hon har även sin egna taktik hur en bra lista skrivs. Listor är min systers grej. Jag tror hon även planerar vilken tid hon ska borsta tänderna på de där listorna haha.. Men till slut kom vi fram till att vi skulle ta oss mot backa plan för att ta med pojkarna till lek och bus landet!! Lek och buslandet här i göteborg är fan hur jävla stort som helst, bra mat för barn ja det är suveränt!! 

    

Melvin tyckte mycket om hörnan för de mindre barnen och sprang omkring där som en dåre!!

Marlon ja redan när han va två år skulle han på ställena där egentligen de stora barnen ska leka!!

     Men han kom då och då för att titta till sin kusin

   Melvin tyckte det va super skoj att "dränka" kusinen i bollarna!!

Svettigt och varmt va det där inne eftersom man sprang,klättrade och hoppade

     Melvin tyckte inte det va super skoj när jag hoppade då det hoppade högt och va lite läskigt men han gick med på det ändå!

     Vi hade en toppen dag helt enkelt där inne. Melvin älskar ju att klättra o här fick han klättra hur mycket han ville

vi blev hungriga och ungarna blev trötta en stund efter vi varit där inne och lekt så vi tog oss ut mot backaplan för att äta lite. De har en salladsbar där som heter paprika, den bästa salladen jag ätit!!!! Mmmmm så gott det va! Jag ville shoppa lite men hittade ingenting, är inte på jätte humör men jag vill ha massor.. Ja det kommer väl då jag hittar mig nåt någon dag! 


Lindas arbetskamrat, "kockMarie" kom till göteborg idag. Hennes pojkvän bor i samma område som våran mamma så medans han va och jobba så kom hon förbi på en fika här borta i kärra med oss. Melvin och Marlon tyckte det va mys att vara ute på altan i solen. 


att kasta boll till hunden är tydligen hysteriskt roligt

Så där höll han på ett tag och han skrattade verkligen så han kiknade! Min lilla fis. Innan middagen fick killarna vara ute på lekplatsen.. jag lämnade faktiskt de själva en stund.. ja Melvin oxå som bara är ett år. själva.. Men självklart kollade jag ut varannan minut och de lekte så himla fint

  

Idag blev middagen, Tacos oo va smaskigt det va!! Efterätt för killarna blev en varsin piggelin

  

Det är ju semester så man måste få lite gott gott att smaska på!! 


Kvällen har jag och syster spenderat framför en varsin data plus packat ner alla våra ägodelar i alla väskor vi har med oss för imorn bär det av mot stockholm igen!! Skönt att få komma hem även om vi har haft toppen dagar här nere!! Jag köpte ju mig en klänning som jag tänkte ha men den åker tillbaka då jag vill ha en annan, annan modell.. finare modell

  

Men en bild kan jag bjuda på! Sen vill jag även bjuda på en bild från igår. Den blev så himla fin

   lillskiten!!


Nä nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp kl sex imorrn bitti!!!!

Av Jenny - 21 juli 2010 21:42

Det bildas ju alltid olika grupper i vårat släkte. Ja ni vet, "nördarna", "technomänniskorna", "fitnesssläktet" Ja ni vet en massa olika grupper finns det. 


Jag är en person som alltid åkte på en massa skogsfester och så vidare för några år sen, droger nej det tog jag inte!! Behöver inte!! Sen har vi träningen även där har jag tillbringat en massa timmar, dagar och veckor. Men jag har aldrig grupperat mig med människorna!


Som på alla techno fester det va hur jävla skoj som helst att träffa alla roliga där borta men jag valde att det va fest vänner. Ja men ni förstår. Grupper.


I alla de här grupperna är det så jävla mycekt skit snack! Man blir förvånad hur mycket de egentligen snackar om allt och alla! De snackar om sin bästa vän, om sin fiende om dig. sen behöver det inte alltid vara skit snack de pratar om men iallafall saker som kanske kommit fram i förtroende! 


Jag tror inte jag är gudsbästa barn absolut inte. MEN säger någon nåt till mig i förtroende då stannar det där. Märker jag att en av mina vänner mår dåligt ja då går jag inte och snackar om det utan jag frågar direkt. Sen kan jag uttrycka mig till andra om jag har en uppfattning om en person absolut men jag säger ju inte något då jag inte kan stå för!! så nej jag tror inte att jag är gudsbästa barn. 


Men det här skitsnacket, alltså varför upphör det inte. Besviken har man blivit några gånger när man tror att. NU har jag träffat någon som är helt toppen.. Men så kommer det där snacket. Det är väl ingen som blir glad om ens hemligheter eller något annat smått o gott kommer ut?!


Nej jag har inte råkat ut eller inte vad jag vet iallafalll. Jag bryr mig inte heller, jag är en rätt öppen person så det bjuder jag på i sånt fall. Men jag ville bara tala om att det är tråkigt att bli besviken på människor när man verkligen tror gott om de!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards