Alla inlägg under augusti 2009

Av Jenny - 4 augusti 2009 10:21

osminkat värre tog jag mig min promenad. Jag promenerade raskt i 1 timma o 40 minuter sen tröttna jag på musiken i öronen så jag tog bussen hem. MEn fy fan va svettigt och skönt det va att gå då..


Jag känner att jag har en bra vecka .. bara det håller i sig.. Jag tror det blir att träna bröst sen när jonte myra kommit hem. jeho säger jag bara.. 


puss på er alla glada nu ska ja gäta min frukost

Av Jenny - 4 augusti 2009 07:09

o vi är helt glada här hemma!! hehe. Oki trött är jag eftersom jag la mig väldans sent!! MEn det gör absolut inte nåt för jag ska berätta lite om Melvins kväll och natt!!


Han va ju som sagt hos min Moster Marita igår, TACK! Jag sa till henne att när han är trött o inte får sova kan hanbli hm.. ja en liten odåga som helst vill ligga o skrika!!! Så när jag åkte igår skulle han sova en liten stund.. MEN han somna inte så Marita fick ett helvete en liten stund.. STackars.. Men hon klarade det galant. lite hjälp från ulrika tror jag det va.. tack till dig me!! Men sen hade han somnat.


Jag och Jonas kom o hämta han efter våran underbara kväll. Han vaknade inte för när han väl sover sin nattsömn finns det inte mycket som kan väcka han. Han sov hela vägen hem. Jag la han i sin säng o han fortsatte att sova. Annars brukar han vakna första gången runt fyra fem på morran för att få i sig lite mat. MEn vet ni när han vakna idag.. HALV SJU.. ooo va glad jag blir.. tänk om man kommer att få sova hela nätterna igenom. helt jävla underbart.. Att vakna halv sju tycker jag inte är jobbigt. OM jag då inte somnat sent kvällen innan förstås som igår. Men eftersom han sov hela jävla natten så gör det inte nåt!! Erkänn han börjar bli duktig min Melvin.. oooo va glad jag är. Nu ska vi ut på en promenad han är matad o bytt på nu är det jag som behöver allt det där hehe..


puss på er o hoppas ni får en underbar dag idag

Av Jenny - 4 augusti 2009 00:12

som sagt varit min födelsedag... hurra hurra hurra för mig. TAck för alla gratulationer.. det värmer att läsa!!


Jag har haft en alldeles underbar dag. Som började med en fett promenad. Efter dusch fö rmig o bad för odågan så tog vi oss till tyresö.. Vi tog oss ner för monster bussen alldeles ensamma.. läskigt och hoppigt blev det men ner kom vi... vi jubla av glädje båda två när vi väl va nere. Mjukliften och melvin va halvvägs ner på marken men jag hann ta de båda två mohhahaha..


Sen efter vi tagit oss ner för den där himla bussen så tog vi de jävligaste backarna upp o ner till Tessan och April. Där även Juntan och Frida satt o vänta på oss. hehe frida kanske itne ritkigt satt ner då hennes fjuni är en odåga hon me. jeho men vet ni va.. sånt gillar vi.. vi gillar energi knipparna!!!


Tessan bjöd på en födelsedags lunch.. enligt mig iaf.. eftersom jag fyller år.. Det va skönt att få komma hem till mina bruttor i tyresö för lite mys. April, Melvins prinsessa va ju där såklart jag tog en bild på de.. haha när Tess ville visa mig hur stark April va i nacken när honlåg på mage.. jag tror hon va ironisk.. mohaha.. men du tess hon är stark annars... oki..


Sen .. ja gikc jag hem till min moster Marita för att göra mig fin o duglig.. För att senare åka o möta älsklingen i stan . DEt blev middag på vickans och sen blev det bio. Baksmällan. fy fan vilken jävla rolig film.. ärligt den va fan rolig hela tiden. oo va jag skrattade.. Sen efter filmen tog vi oss en liten fika för att senare åka o hämta våran odåga!!


som ni kan läsa har jag haft en underbar födelsedag.. så glad är jag..


puss på er alla glada

Av Jenny - 4 augusti 2009 00:11

blev en 6km runda.. Fy fan va skönt det va att komma ut o röra på sig igen. Jaj ag dansade typ rumpan av mg i lördags men då va det massa alkohol med i bilden!!!


Så idag tog jag mig en fett promenad såå skönt.. 

Av Jenny - 3 augusti 2009 09:04

skev och suddig. Men jag vill bara visa mina killar! Fick den här bilden när jag hade min tjejfest. Ända från örebro kom den. o så stod det. Från två grymma killar. o det är de. Helt grymma!!!


Tänk hur duktig jonas är. Han tog med Melvin till örebro o va med han hela lördagen och söndagen utan mig.. Så jag kunde få sova ut!! Plus att de skulle få lite egen tid. Haha men när de kom hem hade Melvin blöjan bak o fram. haha men då va det farmor som bytt på han.. sött!!


Men här är de. Jonas vill egentligen inte vara med på bild.. men jag är så stolt över de.. så sorry jonte!!!


puss på er 

Av Jenny - 2 augusti 2009 22:33

Jag?? absolut inte. JAg har gjort massa saker idag.. eh.. sen vakna jag .. JAg har legat i soffan precis hela jävla dagen. Förutom en timma mellan fem o sex då jonas o Melvin kom hem o jonas drog o träna. Då roade jag odågan lite sen la han för natten.. Men sen har jag legat här i min hörna precis hela jävla dagen. Jag är så jävla tröt men har int ekunnat sova. Vaknade kl NIO imorse.. ja jag har lite adhd för er som inte vet!!!!


MEn men det va det värt.. nu ska jag gå o nana för att imorn börja den nya veckan som 29 åring. Ja imorn är det min födelsedag.. jeho.. Min kära moster MArita ska ta melvin några timmar så jag och Jonte myra kan ta en middag o bio tillsammans.. för att fira mig lite granna.. ERkänn mysigt!!! Det blir nog texas longhorn så jävla gott med en rejäl köttbit!!


O nu är jag frisk oxå.. så nya tag med träningen i veckan jag ska köra hårt.. De som träffa mig igår.. hm inte mina vänner då ra dom som VET hur jag egentligen brukar se ut.. JA men iaf . .de sa att det inte syns att jag fått barn... NEj men då har de inte sett mig innan heller.. hm. jag längtar tillbaka till mig själv. MEn jag är ganska så nöjd nu. förutom allt jävla daller.. o mina tuttar hahahaha de är ju skidbackar.. o när jag går lr ens bara rör på mig skakar det i hela jävla kroppen för tuttarna  hahaha sant!!!! 


Fråga tjejerna igår jag demonstrerade hur det kunde se ut... .mohahaha 

Av Jenny - 2 augusti 2009 22:23

kul jag hade igår!! Hela kvällen blev lyckad. Tjejgänget det blev passade ihop hur jävla bra som helst.. Vi snacka skit o hade oss. Ja jag kanske gick oklar i några timmar. Men hallå jag är nybliven mamma o svettas så jävl amycket. Ville ju inte börja lukta innan vi ens kommit ut. hehe. jag bjöd på lite kex med nå röror. helt ärligt hann jag inte ta en enda själv. Så tydligen va det gott haha. .Tårta ja det fick jag oxå. Av värdinnan hon med familj hade gjort en underbar chokladtårta åt mig.. med ett hjärta t o m. oo så sött!!


Heta o roliga ja det va vi det. Fulla hahah absolut inte.. absolut ingen. .mohahaha.. Eller . hm.. några fick man typ skicka hem på slutet.. Jag hade jätte kul o är glad för alla som kom.


Therese, syster Linda, Camilla, Catta, Robyn. hm hon blev bjuden is ista sekund råkade glömma henne. hehe sorry, Maija, Malin, Kurre som värdinna hon va het, Systrarna Maywald, så självklart födelsebarnet. Till sist fick jag en överrasknings flicka oxå. Mira kom på besök o ville festa med tjejerna!!!!


Vi tog oss till ambassadör.. ja lite mycket stornäsor. men fan vem bryr sig. Vi ville ju bara ut o dansa. Vi kom fram o hm ja vi övertog dansgolvet direkt!! Det stod två tjejer på sidan om o snacka lite om oss, vi va roliga oki. .men då tyckte jag att de kunde komma odansa istället för att stå o snacka.. men de hade tydligen ingen lust. hah aja jag frågade de!!


En rolig kväll helt enkelt.


lite bilder här.. men tänk på att ni som är känsliga kanske inte ska kolla då vi är rätt fulla o NÄSTAN alla är mammor... Just det Robyn hade med sig nå mirakel grej till håret så vi blev ännu hetare. .mmm me like.. en sån önskar jag  mig i present..


puss på er.. 

tänk på att jonas hade min kamera så jag fick fota med mobilen
Av Jenny - 1 augusti 2009 13:33

blir det som sagt ikväll fan va skoj jag kommer ha. Ja jag är så jävla fitt trött att jag är jävligt irreterad för tillfället men jag ska äta miglite mat o sen sova liten stund!!


Sen kommer lilla Kurre o hämtar mig för att vi sen ska vidare hem till henne o fixa o dona lite så de andra flickorna bara kan komma o vara så heta som möjligt jeho. hehe.. Ja ikväll blir det fest. men fasiken jag tro ratt bara för det kommer jag väl bli så jävla full så jag knappt kan stå på benen.Me n nej jag ska ut o dansa!!!


Dansa ja det sk ajag. .med eller utan ont i fötterna.. haha.. Maija lärde mig ett trick. nämligen att smörja in voltaren under fötterna .. det ska tydligen hjälpa så det ska jag testa idag. haha. o se hur länge jag orkar dansa.. Blir jag för trött efter i natt ja då tar jag mig en redbull. För imorn.. ja imorn kan jag sova hur jävla länge jag vil!!


Eftersom min Jonas  och min Melvin tog bilen idag för att ta sig hem till farmor Gudrun i örebro.. oo va skönt.. Så jag och min Anca kan sova hur länge vi vill..


Anca står förresten för tillfället o lagar lite mat oss... mm korv o makaroner... såå gott faktiskt.. efter en sjuk vecka.. jaja slut tjatat.. imorn eller måndag kommer jag lägga upp bilder från tjejfesten iaf.. Tyvärr tog jonas kameran med sig till farmor så jag får nöja mig  med mobil kameran. men den funkar den me.. hm. kram på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards