Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Jenny - 24 mars 2011 21:22

Hallå såååå! Idag har vi haft en bra dag på varsit håll jag och Melvin! Han hade haft en toppen bra dag på dagis och jag har haft en toppen dag på min praktik!


Jag kan inte yttra mig så jätte mycket eftersom jag bara varit där i två dagar MEN jag trivs och jag tycker de är hur bra som helst de jag jobbar med. Det märks att de gör det de vill!!

Igår när vi va hemma så filmade jag Melvin(ovanligt) när vi satt och åt. Varför? Jo för att han skrattade så härligt åt att jag satt och rapade haha. Han ropar bara att jag ska fortsätta rapa .. haha han är ju helt underbar

Min unge det!!


Träningen idag! Jag har ju varit sjuk måndag till onsdag så det har blivit lite ofrivillig vila från gymet. Men idag va det dags igen och jag tog cykeln för att sticka mot sickla. Jag cyklade den korta vägen, sjöng extra högt för att undvika grävlingen hahaha jepp jag är sjuk!! Det va skönt att få komma ut och röra på sig tyvärr blir man rätt seg efter några dagar med sjukdom så kondisen va inte riktigt med mig men framåt gick det! Väl på gymet blev det svett träning. Jag körde: Baksida lår, bröst och tricpes utan vila. Det gick bra och kändes hur bra som helst!

 

Sen blev det bara att sätta sig på cykeln hem igen.. Hem vägen ja då tog jag den längre vägen men det gick inte bra. JAg va helt slut.. så backarna ja då gick jag faktiskt.... men jag förväntade mig inte så mycket första dagen efter sjukdom..


Imorrn blir det axlar och rygg träning. sen bär det iväg mot tyresö och en härlig maskerad fest!!!

Av Jenny - 24 mars 2011 06:11

Godmorgon alla där ute! Idag är det torsdag och en helt ny dag, det är min grej och det gillar vi!!


I tisdags va jag helt slut, somnade typ med Melvin och ville bara sova men som den morgonpigga unge han har blivit så va det 5.30 vi skulle upp igår. Jippi tänkte jag.. heeela dagen lång skulle vi få tillsammans jag och min odåga. Jätte härligt när man är sjuk;)


På morran va min sjuk status inte den bästa, ont i hals och öron plus rätt hängig. Men jag kunde inte bara sitta på rumpan ute i soffan eftersom jag själv valde att ha Melvin hemma. Anledningen till det va att, jag inte hade orken att ta mig först till sickla sen hem sen tillbaka till sickla för att sen åka hem igen... Inte jätte skoj när man är sjuk! så jag fick offra mig helt enkelt och ha odågan hemma. Väl inomhus så roar sig Melvin väldigt bra själv, han bygger pussel, åker motorcykel leker med sina bilar och framförallt... tittar på tv!


Så jag va ju tvungen att återigen offra mig för att ta ut han i friska luften, det va ju jag som va sjuk o inte han.. Så vi tog oss ut till en annan lekpark där det står en gul taxi bil ungarna kan leka med!!

 

Han blev överlycklig om jag säger så. Jag har inte tryckt i Melvin ska tycka om bilar, bollar och traktorer det är något han själv kommit på. Så när han fick syn på bilen lös han upp och sprang till bilen

  Hela lekparken låg tyvärr i skuggan på grund av att solen inte va så högt upp kl nio på morran plus att husen stod i vägen.. MEN det fanns en plats där på gården den platsen hade en bänk... där hamnade jag..

 

Det va inte ens kallt ute egentligen. Tänk nu på att jag va sjuk så jag frös och hade ont i öron och hals.. tänkte fan då kan jag inte bara bli frisk.. Melvin han roade sig själv men ibland ville han att mamman skulle sitta i bilen hon med..

 

Vi va väl ute i dryga timman tills jag fick nog.. och tur som jag hade kom det då en katt.. Den ville ju Melvin så klart klappa så det va bara att gå efter den, den försvann men jag troddde ju självklart att den hade gått ända upp till vårat hus;)!!


efter lunch och tvättning tog vi oss en powernap på ca 3 timmar, behövligt! sen hände det som jag verkligen hade längtat efter, jag blev frisk. Ja ja glovar jag blev frisk!!


Jag kände mig pigg och alert nästan så att jag kunde ta på mig skorna och sticka till gymet men jag höll i mig för att vila klart och ordentligt. MEN jag va faktiskt pigg! Kl fem igår så skulle ja gsätta igång med middagen,Melvin satt och la pussel då säger han.


"biiileen" Jag säger  vill du gå och leka med bilen. "mmmm, biiilen, åkka bil" Melvin kommer alltså ihåg den gula taxi bilen och vill alltså gå ut och leka en stund. Melvin har aldrig velat gå ut på eftermiddagarna förut så den här gången fick han precis som han vill. Vi gick ut och vi gick till den gula taxin, Melvin löös upp och sprang fram till bilen för åkka bil ja det skulle han!!


jonas kom hem tidigare igår så han fick ta över vid halv sex där ute på gården medans jag stack hem och lagade middagen;)!! Det va härligt att se sina killar där ute och leka tillsammans.. Melvin njöt av att ha pappa med sig ute och va nog tuffare än vanligt och skulle störa stora killarna som spelade fotboll.. haha.


Jaja de här dagarna har det blivit mycket Melvin men fan jag har ju inte haft något annat för mig... eftersom jag varit sjuk!!!


Men idag börjar våra rutiner igen, jag drar till praktiken och Melvin drar till dagis.. Ikväll är det jag som tränar och startar mitt nya träningsupplägg för de här fyra veckorna! Efter de här fyra veckorna så är det tunga och lätta veckor som gäller igen:)!!


puss på er


Melvin han gillar min rosa shaker precis lika mycket som jag och säger.MIIIN

 

Nej det är MIN Melvin.. Nej meins.(Melvins)




Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards