Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Jenny - 22 mars 2011 18:11

Att vara sjuk är det värsta som finns, man orkar ingenting!! Jag har ont i hela kroppen, i lederna och i skelettet. Det värker och det gör ja ont helt enkelt! mitt huvud känns bortdomnat det enda jag vill göra är att gå och sova!!


MEN jag måste ha både tålamod och humör på topp på grund av Melvin. Jonas.. haha ja jag bad killen om hjälp men han tyckte att han skulle träna först så jag och Melvin klarade oss själva precis som vanligt! Vägen hem från dagis tog oss en timma då vi missade bussen precis och i mitt skick orkade jag inte röra mig ngnstans med fötterna!! Buss fick det bli. Melvin såg saltsjöbanan och ville åka självklart ska ungen få åka tåg om han vill..


Bussen hem skulle gå igen om en halvtimma så då tog vi en tidigare buss upp till henkan för lite lek där uppe på torget.

     

Eller Melvin stod för lekandet och jag låtsades mest vara pigg och glad.. men innerst inne längtade jag oerhört tills bussen hem skulle komma!!! haha.

ATt stenarna satt fast tyckte han va lite konstigt min lille..


som jag sa.. EN jävla timma tog det hem. Direkt efter skolan är det jag som fixar körkort!! Sen vet jag inte om jag ska byta dagis så det blir närmare hem!! jobbigt såna här dagar då jag är super sjuk o måste röra mig hur länge som helst för att hämta och komma hem!!!!


Jag blir hemma även imorrn, då får Melvin tyvärr vara hemma med mig för jag har inte ngn energi att fixa och trixa på morran... Nej nog för mig..


puss på er

Av Jenny - 22 mars 2011 13:31

VArför ska man alltid råka ut för?? Nu är solen framme och lyser hur skönt som helst, jag har precis börjat min prakik ja för EN dag sen. Jag och tess hade bokat träning i veckan och skapat ett nytt träningsupplägg. Vet ni vad som händer då?? Jo jag blir sjuk, SJUK!!!!!


Det är inte ok någonstans tycker jag, jag hatar att vara sjuk. Att bli sjuk ANDRA dagen på praktiken känns bara för jävligt! Jag mådde dåligt i morse men tänkte att jag kunde gå ändå och ifall det skulle bli värre sticka hem men iallafall komma dit och visa mig. Jag lämnar odågan på dagis och känner det. Jag orkar inte ta mig någonstans, ingenstans! Jag blir helt slut. Ont i ryggen ont i benen ont överallt, huvudet blir supertungt och halsen gör sig påmind så fort jag sväljer!!


Det va bara att med rött ansikte och skamsen röst ringa till praktiken och säga att jag nog går hem ändå. Jag va helt slut och bussarna som n ivet bara går en gång i timman.. ja de hade inte börjat gått än.. Jag började nästan gråta eftersom jag hade ont överallt! Men jag kom hem till slut med lite pussel. Tog mig en ost macka och gick sen och la mig. 3.5 timmar senare sitter jag här nu och måste klä på mig för att hämta hem odågan. Det känns bättre men jag har inte den där styrkan jag brukar ha. Så att hämta Melvin känns rätt jobbigt eftersom han vill bråka varje dag.. Jag klarar det!


Nej nu är det bara att ta sig i kragen och bli bättre!


Jag had eäven bokat träning med min Tess den här veckan och vi gjorde ett nytt tränings upplägg. Jag har nämligen tänkt att träna lite annorlunda nu de här fyra veckorna, variation är alltid bra när man tränar;)!!


Så jag hade tänkte köra högpuls och utan vila träning med flera olika övningar efter varandra..


dag 1: baksida lår, bröst och triceps

dag 2 Rygg och axlar

dag 3 framsida lår, biceps och mage


Vila sen börja om... ja jag ska se om det händer nåt annorlunda med min kropp nu när jag ska köra så här i fyra veckor sen blir det ju cykel fram och tillbaka till gymet... Men jag måste som sagt bli frisk först..


Nä om jag skulle klä på mig mina kläder för att ta bussen till MElvin.. mm Jag måste ta bussen eftersom jag är så klen just nu:(!! Jag VEET att solen lyser men man får inte alltid välja tyvärr..

puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards