Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Jenny - 18 mars 2011 22:10

Hallå såå.. Jepp nu är denna fredag över. Jag och Melvin hade en bra dag tillsammans, tog oss en liten promenad här ute på gården. Mest för att få lite frisk luft efter några timmar inomhus.. Melvin blev super glad över att få på sig vårkläderna och nya mössan

   

Vi tog oss en liten promenad runt området för att sen gå hem igen o äta lite lunch.


Nu ikväll fick vi fin besök av Danne och Kurre, hur trevligt och mysigt som helst har vi haft. Melvin tyckte om att leka med Danne och stannade uppe en liten längre stund än vanligt.. Nu ska vi titta lite bb här hemma för att sen gå och sova så vi orkar med en hel dag imorrn.. puss på er

Av Jenny - 18 mars 2011 08:22

Hallå... Igår så gjorde jag det, jag dammade av bettan. Ja ni vet bettan som hängde med mig till jobbet varje dag innan jag blev gravid. Bettan har nu stått o samlat damm i tre år. Jepp tre år har hon stått där och sett så vacker ut!


Nu undrar ni säkert vem bettan är, Bettan är min cykel!! Jag älskar att cykla man kommer fram fort och får träning på köpet. Men nu va det som sagt tre år sen och jag va lite nervös över hur det skulle gå. Jag är inte direkt den ansvarsfulla människan ute på vägarna o har nog fått några tutningar då och då. Plockade fram hjälmen, att cykla utan hjälm fungerar inte!


Jag började cykla, tog den långa vägen till gymet för att få mig lite cardio. Herregud vilken mjölksyra jag fick, shit vilken mjölksyra. Plus att jag körde framsida lår dagen innan oxå. Jag fasade för hemvägen när Jag åkte ner för långa nerförsbackar eftersom de skulle luta uppåt sen på hemvägen.


Jag hatar at cykla sakta och att ha lätt växel på fungerar inte, man kommer ju ingenstans då. Så jag doog!! Men jag fortsatte, kom fram till gymet och där körde jag axlar. Jag kör ju rätt lätt denna vecka men det kändes ändå toppen..

 

fick inte den bästa pumpen på bilden men skönt kändes det iallafall! sen va det bara för mig att ta cykeln hem igen. Jag tänkte att jag tar den korta vägen via skogen och sjön där jag går dagtid. Det gick hur bra som helst.. Tills jag såg det där.. Ja DET!!


Alltså jag är inte rädd för gubbarna ute i skogen, faktiskt inte. Jo självklart är det läskigt om det står ngn där och ser skum ut. Men det är inte det som skrämmer mig mest. Det som skrämmer mig mest är djur!! Ja ni vet, djur som bits!!! Jag hatar att vara i skogen om jag vet att det finns djur där. Här har jag gått nu hur många gånger som helst och bara stött på hundar eller fåglar. Jag hatar djur som bits. Alltså helt ärligt så kan jag kissa på mig.


som förra året när jag tog mig en promenad med Melvin borta i danvikstrand. Jag gick tills jag såg en hel klunga med rådjur. De är jätte söta verkligen! MEN när man går med sin lilla bebis man vill skydda för allt i världen o stöter på ca 7 rådjur, ingen av de rörde en fena men de stod och glodde på mig och vagnen. Verkligen glodde! så den gången ringde jag min allra finaste Tess och frågade henne ifall rådjur är farliga haha. Ja det gjorde jag. Eftersom jag är rädd för djur som kan bitas. Honva inte säker men trodde det va lungt. Jag lyssnade inte på Tess utan la benen på ryggen och sprang där ifrån haha, tog en annan väg den gången!


Men den här gången.. alltså nu.. Det fanns ingen annan väg fattar ni!! Oki nu är det så här, jagk ommer cyklandes i min alldeles egna fart med bra musik i öronen. Då ser jag DET. Jag är nog mest rädd för vildsvin och grävlingar. Skratta ni men så är det!! Då står det en grävling mitt framför mina ögon. Jag började nästan att gråta men ser att grävlingen även den blir rädd och tar sin flykt upp på ett berg. Jag tror det är säkert och ska cykla allt va jag bara kan med min mjölksyra och tunga väska förbi där jag hade sett grävlingen!


Grävlingen är kvar.. hjääälp!! Den hade försökt att springa upp på berget men halkat ner. Då betyder det att den va lika rädd som jag plus att den kände sig instängd. Shit shit shit. jag tog i och cyklade ännu fortare, trodde inte det va möjligt men jag kom iväg!! shit shit shit. Jag kände att tårarna va nära men jag försökte inte tänka på det utan tänkte på att komma undan så fort jag bara kunde.. Samtidigt som jag försökte cykla så fort jag bara kunde med andan i halsen och kraftig mjölksyra i benen tittade jag även bakåt för att se om grävlingen va efter mig.. Jag såg den inte men försökte komma lite längre. tittade bakåt igen, höll på att ramla men höll balansen. Grävlingen hade försvunit!! Då kom den brantaste backen på vägen hem och jag vågade gå upp för den. ringde jonas och va typ gråt färdig. Vet ni vad han gör.. han skrattar åt mig!! SKRATTAR!! gör man det. gör ni det??


Usch för djur som bits säger jag bara. Ja den va lika rädd som mig och den gör ingenting om den inte känner sig instängd MEN nu blev den ju det.. o herregud jag trodde jag skulle dö!!!


Nu vågar ju fan inte jag ta den där vägen nå mer med Melvin för tänk om grävlingen kommer fram när jag har Melvin där och den tar tag i Melvin va fan ska jag göra då. Nej nu får det bli buss en bit till dagis för att sen gå en annan väg. Jag går fan inte där nå mer!!! HJÄLP!! Ja jag har en stor rädsla för djur som bits!!!


Idag är jag och Melvin lediga och vi ska väl hitta på nåt. Natten va inte den bästa för han har fått både hosta och snorig näsa under natten. Så det blev att hämta vatten, hämta nässpray o lägga han i högläge.. för mig blev det nog sammanlagt tre timmar sömn. För kl sex skulle vi upp igen!


Melvin tycker om att få nya kläder och testa nya saker. Nu har han förstått sig på gummisnoddar och vill gärna ha en tofs på huvet..

 

Haha är han inte bara för söt!!


Nä om jag ska ta o ställa mig i köket o fixa lit egranna. kanske ta en bakning även idag

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards