Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Jenny - 27 mars 2011 19:36

Hallå så.. Efter våran sena frukost idag stack jag mot gymet, tog mig en rask promenad dit och väl framme körde jag framsida lår, biceps och lite stabiliseringsövningar. Det va hur härligt som helst och träningen gick bra. Tyvärr va det rätt många idag som luktade äckligt och det är något jag avskyr!! Bara för att man är på gymet behöver man inte lukta svett o bajs.. man kan vara ren och ha rena kläder på sig!! Det är iallafall vad jag tycker!


Oki att man vill ha samma byxor varje dag när man tränar sex dagar i veckan MEN tvätta de emellanåt!! Jaja nog klagat. Efter den träningen tog jag mig en rask promenad hem igen med en tyngre väska än innan med lite matvaror;)!


Vi har annars haft en rätt händelslös söndag eftersom lill killen är dålig, eller han är itne dunder sjuk utan lite feber och hängig. Så då har vi tagit en inne dag..


Jonas stack iväg på hockey så jag och Melvin tillbringade dagen ensamma. Vi blev alltså jävligt uttråkade, jag vill ju inte att han ska leka upp sig hur mycket som helst så ut gick vi inte. Men efter ett tag så började Melvin säga att han ville ut. Han är så söt för han formar verkligen munnen som en puss mun och säger UUYT. Jag tyckte lite synd om han och ringde jonas. Jonas va nästan hemma, så vi tog på oss våra kläder och stack ut för att åka lite bil, vilket Melvin älskar så han sprang mot skorna för att få gå ut till bilen! Han fick köra lite med pappan hans.. Efter att vi parkerat bilen så vill ju han såklart köpa glass så vi sticker in till lilla kiosken här uppe och köper lite glass

 

Han gick med ett stort leende hela vägen hem och varannan minut sa han med ett ännu större leende "ghass"!! Söta fina Melvin.. Ja mycket melvin de dagar då vi måste hålla oss hemma;)!


Men en sak har jag märkt med min lilla kille, han gillar inte förändringar. Nu när han fick sin glass så satte jag på en sån dä rliten båt så att det itne ska rinna ner på händerna. Han gillade det INTE och slutade inte skrika. Glassen fick ja ginte ta för det va hans men äta den skulle han inte heller för han va sur och arg.. Men efter några minuter så gick det till slut bra om vi inte tittade på han

 

Nu äter han glass me dden som han aldrig gjort annat förr...


Imorrn blir jag hemma med lillkillen så han kryar på sig men på tisdag är det min tur igen att sticka till praktiken, jag längtar!! Det är fasiken skoj där borta i järla skolan!!!


Nä nu ska vi mysa lite framför tvn jag och mina killar.. puss på er

Av Jenny - 27 mars 2011 08:47


Ja nu har jag lagt upp de få bilder jag fick, bilder på mig haha det blev inte så många och inte så bra eftersom det va jag som hade kameran i handen. Det är alltid så.. Men jag gillart;)!


Efter praktiken stack jag iväg mot gymet och körde axlar, rygg och mage utan vila, härligt va det!! Efter det va det ju alla ärenden som skulle göras när jag till slut va klar så såg jag ut som en jävla packåsna.. Som den packåsna jag såg ut stack jag mot tyresö. Jag fick träffa gamla vänner sm jag inte sett på länge.. En av de har jag inte sett på ca 11 år men han såg likadan ut som för elva år sen.. Vi hamnade hemma hos TEssan(Aprils mamma, Melvins tjej). Där vi hade det hur skoj och trevligt som helst. Jag är glad att jag åkte, jag tänkte ju banga men jag stack iväg och hade hur bra som helst där hemma hos flickan! Alla blev ju super fina där borta i sina maskerad dräkter.

Tösen som bodde i huset vi höll oss i inför festen.

   Gubben hennes är bakom Darth masken. Kläderna han hade va en hel dräkt, heldräkt utan gylf.. hahahah jag skrattar bara jag tänker på det. Han va alltså tvungen att ta av sig alla jävla kläder och prylar för att kunna gå och kissa. Det funkar inte riktigt när man fått lite o dricka.. Så killen gjorde en egen gylf.. den behövdes tydligen inte vara så jävla stor;)!!!

 

Rambo va på plats för att beskydda oss mot scream gubben tror jag.. Han gjorde ett bra jobb..

 

Även Rambos Fruga kom på besök.. fråga mig inte .... ;)

   

sen va det ju träningsbruttan som va och hälsade på.. med vattenflaska i högsta hugg;)! Ja den sista bilden blev lite suddig men sånt är livet vissa gånger.

      Lite fix här och lite trix där är ju något som behövs när man ska på maskerad... Alla va hur duktiga och kreativa som helst!

 

Den här killen frågade mig om jag kunde detta, sminka alltså.. Jag började skratta haha. Jag ... jag kan inte sånt där.. Men se, han grejjade det hur jävla bra som helst helt själv utan min hjälp;)!!

 

Kolla bruttan liksom!! hur jävla snygg som helst. Hon bara lyser av skönhet, ser ni?

 

Syndiga Snövit, lika het som vanligt.

De här två tjejerna får alltid mig att bli så glad, jag har alltid ett leende på läpparna i deras närvaro. Kul att jag kunde hänga med hem till Tessan och förfesta lite för att få träffa alla gamla vänner, och för att få ha de här två skönheterna bredvid mig!!!!


Ja men nu ska ni få höra. Vi hade skit skoj o fick i oss lite gott att dricka.. Sen va det ju dags att bege sig, vi satte oss i bilen och styrde kosan mot Energi källan. När vi kommer fram så står det några där men stället ser lite mörkt ut och vi undrar vad som står på.. Linn och Kenny som abbonerat stället ser lite lätt förkrossade ut.. Vi undrar vad som står på ja då är stället stängt, STÄNGT!!!! Jag tycker lite synd om de två som faktiskt skulle ha sin födelsedags fest!! De säger att ägarna och personalen har stuckit på kryssning, KRYSSNING!!!  Va är det för jävla äckliga idioter som gör så??? De hade försökt att få tag i Linn hela veckan.. Men OCH om de försökt.. får man inte tag i någon som abbonerat ditt ställe ja då sticker man helt enkelt inte iväg!!


De sa att det tydligen skulle blivit nåt missförstånd.. MEN om de nu trodde att festen blivit avbokad.. VARFÖR försökte de då höra av sig hela veckan? Nej det fattar jag itne.. jävla idioter!!!!!! Men vi tog våra fina kläder och stack in till kurres i tyresö.. människorna där blev lite fundersamma men fick sen förklarat för sig vad som hade hänt..


Jag tappade suget och ringde dit min Jonas som fick komma och hämta mig.. De andra fortsatte och hade en bra kväll trots det som hänt! kul för de:)!! Jag åkte hem och sov.... Men jag är glad att jag åkte dit och hängde lite iallafall för jag hade jätte trelivgt !!! puss på er


Av Jenny - 27 mars 2011 08:39

Ja Alltså detta med Melvins kräkande. Jag är lite osäker på om det va magsjuka eller om det va gröten han fick til frukost i två omgångar på morronen. Gröten han fick va nog gammal, den har stått öppen i minst sex månader.. alltså inköpt för kanske sju eller åtta månader sen. SÅ jag vet inte om det va gröten som fick han att kräkas som han gjorde eller om det va magsjukan!! För han ville äta en jävla massa igår men elak som jag va fick han bara lite rostade smörgåsar och isglass o en massa vatten för man vet aldrig och magen hans är inte så stor så den klarar inte så himla mycket!


Feber ja det hade/har han. Mer igår kväll än nu på morgonen men feber har han. Det är så jävla jobbigt när det handlar om kräkandet för man vet ju aldrig och så ska man aldrig "chansa" som många föräldrar gör. Det är bara att bita i det sura äpplet och hålla sig hemma. Eftesom Melvin kräktes igår så måste vi hålla oss hemma imorrn, han har även en lite för höjd temp idag så det blir att vara hemma på grund av det oxå! Tyvärr blir min praktik lidande men va gör man. Jag vill INTE att magsjukan ska gå runt igen på dagis, det går bara inte!!!! Och då ska man hålla sig till reglerna som de faktiskt har där borta!! Jag ska försöka få Jonas att hålla sig hemma tror tyvärr inte att det går men jag ska försöka!!! För jag vill verkligen till min praktik!! jag trivs verkligen där.. Barnen och personalen är hur underbara som helst!! Jaja vi får se hur det blir.. Men Melvin ska iallafall vara hemma så at han blir frisk och kan sen hålla sig frisk tills nästa vinter börjar;)!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards