Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Jenny - 17 mars 2011 09:27

Ja som de flesta vet så blir ju Melvin två år om ungefär en månad! TVÅ ÅR!! ja det är stort det, herregud va tiden har gått fort!


Tyvärr så infaller Melvins födelsedag under påsk så kalas har vi en annan helg. Jag tänkte skriva en önskelista till ungen så han får sånt som han behöver och önskar sig!


Melvin älskar att bygga med lego och önskar sig därför

DUPLO

KLOSSAR

BURKAR SOM MAN KAN BYGGA MED BÅDE LÄGGA I VARANDRA OCH BYGGA PÅ VARANDRA

MÅLARFÄRG/FINGERFÄRG/KRITOR/PENNOR

FLYGPLAN

Är det någom som vill köpa nåt fint han kan ha på sig så har han storlek

98/104 just för tillfället. skor.. ja skor ä rsvårt då han har ökat tre storlekar sen i september till nu;)!


Min lilla kille blir stor.. Han har vuxit upp till en underbar kille med stark egen vilja, envis, oftast med ett leende på läpparna och glad!! Han är givmild, mysa är nog hans favorit sysselsättning. Han älskar att sitta o kramas läänge!


Busa.. ja det är hans grej och ballonger.. Haha han är underbar helt enkelt och har vuxit upp till en härlig liten grabb!!

 

Av Jenny - 17 mars 2011 08:55

Igår kväll va jag så trött, jag missade t o m greys.. FAN!!! MEN jag fick sova ut. JAg gick alltså och la mig med Melvin igår kl 20.00 när han gick och la sig. Tro mig jag va trött!


VI sov härligt fram till halv fem som vanligt i denna familj men idag så ignorerade jag ungen totalt och han somnade om, vi fick sova till kl sju imorse!! En sak förstår jag inte Jag är jättte seg och trött fast jag sovit typ ett dygn haha. Jag tror att de tidiga mornarna plus att behöva vakna typ varje timma på natten börjar ta på min energi!! Så idag när Melvin sover lunch ja då ska jag oxå göra det;)!! Haha trött mössa liksom!


Jag och Melvin ska ta oss en inne dag idag, iallafall nu på förmiddagen. Med lite pyssel, pussel och tv. en mysdag! Just för tillfället har vi en kille från AXELA här hemma som fixar våran fina bänkskiva i köket som sprack typ första månaden efter att vi satt in den! MEn nu är de här och fixar till skiten!


Igår kväll när jonas va iväg och jobbade så åt jag och Melvin korv, det får vi aldrig äta när Jonas är hemma eftersom han inte gillar korv. Men vi åt korv.. och tro mig det va gott;)! Melvin smackar t o m när han tycker att det är gott, exakt som sin jävla farsa haha.

Han verkligen njuter av sin mat. Jag är glad att jag har en prins som tycker om att äta.

Sen våra morgonrutiner, varje dag även om vi tar buss eller går så får Melvin gå en bit själv. Ska vi ta bussen uppe från berget går vi ut ca 20 minuter innan så han kan få leka av sig lite innan han ska sitta stilla på en buss.. Så här kan det alltså se ut en morgon kl åtta på morgonen uppe på berget. Folket somgår förbi brukar oftast skratta åt oss.. Speciellt de dagar som även jag springer omkring o hoppar haha.

Han är ju bara för söt!! Nej nu ska jag umgås lite med min son. Träning blir det ikväll för min del. Det blir väl axlar hade jag tänkt mig!


Nä puss på er!

Av Jenny - 17 mars 2011 08:14

Hallå alla glada! Igår efter att jag lämnat av ungen på dagis, vi tog bussen faktiskt!! Eftersom Melvin tyckte vi skulle upp och hoppa kl fem på morran så va vi helt utslagna! Men efter lämning på dagis stack jag mot gymet och körde framsida lår plus vader och lite mage. Alltså träningsvärken i baksida lår känns och stramar men att köra framsida lår gick suveränt och jag orkade hur mycket som helst.. Jippi!


Vader är inte något jag direkt tränat förut men känner nu att de behöver formas lite. Altlså mina vader är rätt stora och jag har alltid haft problem med att hitta stövlar som passar eftersom de är så stora. Men nu ska de formas till lite och accepteras av ego Jenny;)!


Efter gymet va jag så himla trött så jag tog mg faktiskt bussen hem, dåligt jag vet jag men nu va jag trött o ville bara hem för att äta min lunch! Jag hade lite plugg att fixa igår men det gick väl så där. Alltså det är jobbigt för mig att vara hemma och inte ha Melvin ledig jag känner mig dålig faktiskt. Men det är väl något man lär sig!!


Till slut fick jag gå iväg för att hämta prinsen.. en rask promenad efter lunch och dusch va hur härligt som helst. Solen va så härlig och jag kom tidigt till dagis så ja gbestämde mig för att vi skulle ta oss en promenad hem jag och Melvin. Han skulle få gå själv en stund.


Vi gick från dagis 14.50, stack in till ica för att köpa nöd proviant, bra att ha på vägen;)! Sen började vi att gå.

      Det va hur mysigt som helst och Melvin tyckte att det va roligt att få gå. Nej vi va inte på mc donalds och åt, han fick sig bara en ballong!! Men efter ett tag jag tror klockan va 15.40, så helt plötsligt blev Melvin så där arg som bara han kan bli. Han visste inte ens själv vad han ville..

 

haha Men bestämde sig till slut för att det va i vagnen han ville sitta. Så då satte vi han i vagnen och jag knatade vidare. Väl hemma va Melvins kompis Lennon ute på gården så vi stannade ute en stund för en massa lek.. Väl hemma igen.. 16.30;) Sköönt i solen säger jag bara.. Man börjar undra när man ska ta väck overallen. Men fick höra nu i morse att det tydligen ska bli snöstorm imorrn så vi får vänta ett tag till.


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards