Alla inlägg den 4 mars 2011

Av Jenny - 4 mars 2011 20:43

Börjar denna dag lida mot sitt slut och lillfisen har somnat!! Det tog ett tag för herregud vilken energi han har haft idag. Magsjuka eller inte så har han varit uppe i taket. Så jag säger det utan dåligt samvete att äntligen sover han!!!


Jag sitter i soffan och mår illa men har messat lite med min fina Kim o vi tror att det är psyket som spelar mig ett spratt, eller vi hoppas det iallafall!!! jaja. vi har haft en rätt händelselös dag idag. Efter vilan som vi tog och som varade i 2.5 härliga timmar så tänkte jag att vi skulle ta oss ut för lite frisk luft. Men bestämde sen att vi skulle hålla oss inne och ta igen allting imorrn istället!! OM jag nui nte spyr ner sängen inatt.. haha.


Jag och Kim hade planerat en dag tillsammans idag men som vanligt blev den avbokad på grund av sjukdom.. imorrn ska vi till något mysigt ute ställe om jag nu inte blir sjuk..o sen blir det middag med en gammal vän och hennes familj med man och tre barn;)!!! så håll tummarna att vi inte är sjuka!!!


Här hemma blev det pizza tillsammans.. Vi äter alltid pizza på fredagar eller söndagar, hemma gjord som vi hjälps åt med att göra. Melvin tycker det är jätte roligt att få kavla ut degen och lägga på alla ingredienser. Feta osten är hans favorit, han tar sig en och stoppar i munnen för det är något han faktiskt tycker är gott...

jonas har varit på jobb hela kvällen så vi har fått vara ensamma hela dagen.. jag är lite lätt uttråkad-..Men resultatet av våran pizza blev bra utan jonas

 

mm smaskens..

   

Jag själv mår ju illa och har varit osminkad idag.. blek som ett as ja det är jag oxå!!!! men jag kan ju alltid bjuda på mig själv ändå

 

Usch jag saknar mitt gamla utseende då jag faktsitk va lite söt!!!

 

Brun vitare tänder. usch vad graviditeten förstörde mina tänder!! Tänk ersjälva att spy i åtta månader!!!!!!! Sen att jag inte kunde dricka vatten utan det fick bli läsk, kunde inte äta frukt eller grönsaker utan det kunde bara vara fettiga saker.. Nej mina tänder tog skada.. skoja inte!!!! Men men.. nu har jag en vacker underbar son och det va absolut värt det.. Men jag tycker ändå att man kan få titta tillbaka.. o må lite dåligt över hur åldern gör med dig.. haha..


Nä på onsdag blir det soldusch för både mig och min andra hälft........ o så tränar jag ju på.. måste bara försöka sluta med godiset..


puss på er

Av Jenny - 4 mars 2011 17:06

Det blev en innedag för hela slanten idag. Någon mer bajs eller spya har inte kommit sen i morse och Melvins energi har legat på topp. Han har även ätit en massa så jag undrar om det va falskt alarm eller om det va typ en fyra timmars magsjuka haha.. Men vi har iallafall hållt oss inne, tänkte först att vi skulle ta oss ut efter vila och mellanmål för lite frisk luft. Men nej vi håller oss inne och gör något skoj imorgon istället.


Jag har ju tvättat lakanen som han spydde ner i natt och de har jag hängt upp.. Så det blev en rolig koja för oss två att leka med och i. Melvin tyckte det va super skoj..

Jag tröttnade men fick snällt sitta där inne en stund. Nu sitter vi i soffan och tittar på tv.. Jag börjar få lite dåligt samvete då jag sitter så jävla mycket framför datan. Så i helgen ska jag försöka att bara hålla mig till datan när Melvin sover!!! För jag ser att Melvin blir arg på mig när jag sitte rhär.. oops!!


Jonas har tagti jouren denna fredag på grund av att den andra killen inte riktigt kunde idag. Så vi får se om det blir träning för mig idag.. kanske, kanske inte!! Men annars blir det mys för hela slanten med min fina son!!


Nej nu ska vi mysa och kanske leka lite mer koja!!!! imorrn ska jag försöka få med mig pojkarna till nyckelviken för att titta på djuren och ha med oss lite picknick.. mys!!!


puss på er

Av Jenny - 4 mars 2011 07:15

Jag hatar spya, jag har fobi för spya och för att spy själv. HATAR det rätt ut sagt!! Det har gått spysjuka på Melvins förskola nu i några veckor, jepp  ni läste rätt några veckor. På grund av att det finns de föräldrar som lämnar in sina barn trots spya dagen innan och så vidare. Hur tänker man egentligen?? Jag vet att det finns de som är grymma och stannar hemma men det finns några som inte gör det och då förstör det för alla andra eftersom spysjukan bara går runt i cirklar där borta!!!


Melvin har peppar peppar hittills klarat sig för jag har haft han hemma de dagar jag själv varit ledig plus att jag hämtar han rätt tidigt på dagaran.


I natt.. när jag precis hade somnat. Melvin sov med mig i våran säng för vi har sovmorgon idag och har tagit oss en ledig dag. Men när jag precis hade somnat in och sov så skölnt så hör jag att Melvin börjar hosta, låter som att han satte i halsen eller nåt.. sen kom den. Ja ni vet, den där kaskad spyan över hela sängen. Nu har vi inte en liten säng med små lakan och litet täcke utan vi har dubbelt av allting!!! Sa jag att jag hatar spya, alltså hatar det!! Efter Melvin spytt va det fort upp på fötter, han fick tyvärr ställa sig på golvet trots att han va trött och helt slut. Jag kände inte att det va magsjuka utan trodde mer att det va att han satt i halsen eller va mätt i magen men man kan aldrig veta.


Men jag började fixa med alla våra sängkläder där inne, sen fick Melvi hoppa in i duschen och till sist så skura jag sidan av sängen och golvet. Vi gick och la oss igen. jag kunde inte slappna av för så fort Melvin hostade trodde jag att han skulle spy. Så jag hämtade en hink och la Melvin ute på kanten för att snabbast kunna fixa problemet om det nu skulle komma..


Vet inte varför men jag kände det fortfarande inte som att han skulle spy igen, inte riktigt magsjuka kändes det som faktiskt.Så vi somnade om jag och Melvin. Sov igenom hela natten båda två. Jag vet att när Melvin har varit vaken en stund på natten och allra minst efter detta så sover han lääänge på morgonen!! Länge!!!!


Men idag.. ja då tyckte jonas att han skulle börja diska och ha sig i köket, han såg lakanen och han såg täcket som hängde på tork där i köket. han kunde alltså se att vi hade haft oss en jobbig natt. Men ändå, kranen på högsta fräs, allt prasslade och hade sig så Melvin OCH jag vaknade upp där kl sex på morgonen!!! Så irreterad och trött klev jag upp..


Han har inte spytt nå mer .. MEN han står nu och bajsar vatten så vi ser ju vart den här helgen slutar helt enkelt.. antingen sitter vi alla tre på toaletten till slut eller så ja jag vågar inte vara positiv.. HATAR SPYA!!!!!!!!


Nä nu ska jag ta hand om min fina son.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards