Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Jenny - 15 mars 2011 20:55

Ja då kommer jag och min familj hänga här en stund

Invigning av Fitness Lifestyle butiken den 26/3

Nu börjar det närma sig… =)




Den 26/3 är alla Välkomna till invigningen av Fitness Lifestyle butiken som ägs av Chris Harnell på Warfvingesväg 11 Stadshagen.


Kom ni med!!

Av Jenny - 15 mars 2011 20:32

Hallå på er alla glada.. Idag så skulle vi vara på dagis kl åtta på morgonen så det fick bli en promenad dit eftersom inga bussar börjar gå förrän kl åtta här uppe på berget... Då kan man lika gärna gå än att hålla på att byta! Så vi började att gå, Melvin ja han trotsar på som han nu gjort i några veckor. Herregud säger jag bara att han orkar!! Men iallafall. Vi började gå, här hemma fanns det en pinne med trasig ballong på, den skulle med! Jaha jaja då får du väl ta med den då. Onödigt att bråka om en sån sak och han satt tyst i vagnen. Efter att vi gått en stund så säger han att han vill ha en snöboll oxå. Jaha då va det bara att hitta en stor isboll som han kunde hålla i.


De tjugo minuterna som jag promenerade så såg han ut så här..

  Med ballong pinnen i ena handen och snöbollen i andra!! det bara skulle vara så. Det värsta är när han bestämmer sig för att vi ska gå åt ett annat håll än dit vi går. Eftersom går jag inte ditåt som han säger ja då skriker han ett tag, kastar ifrån sig nappen för att direkt efter skrika efter nappen som om att det är jag som kastat iväg den för han! haha Alltså jag har tålamod men vissa dagar ja då brister det liksom.


Men på morgonen klarade jag mig och vi hade en trevlig sista stund till dagis! Han tycker iallafall mer om när jag går me dhan än när vi tar bussen!


Sen efter att jag lämnat av ungen på gården så tog jag mitt pick och pack o fortsatte stegen mot ektorps centrum, jepp jag gick dit idag. Härligt väder, härliga sol och helt enkelt så jävla grym musik!


Vi hade föreläsning idag om grön flagg och hållbarutveckling/miljön alltså. Jag tycker att det va jätte intressant och skulle vilja se att fler förskolor försöker få grön flagg!! Men tyvärr är det lite bekvämligthet som spelar in.. Jag trodde vi hade föreläsningen idag och sen skule jag få sticka iväg mot gymet för att pumpa muskler.. Men vi slutade prick kl tre idag så det va bara att åka och hämta prinsen på dagis som hade haft en toppen dag!


så det blev alltså ofrivillig vila från träningen idag men jag har ju två dagars vila så det fick bli idag helt enkelt! Sen tog vi oss hem.. vi åkte buss.. Melvin.. ja han skrek väl halva vägen hem.. tyst o sen skrik igen.. För att han frös, men ville inte ha vantar. Sen för att han ville ha kaka. Sen ville han ha tuggummi. Ja jag vete fan allt han skrek om men förbannad och trotsig ja det va han!! haha Det är väl nåt som försvinner med åren, förhoppningsvis!!


Väl hemma satte vi oss ner i soffan och bara mööös för jag va helt jävla slut efter vägen hem!!


 

SLUT!!!! Trött!!! Så vi satt väl så där en stund.. Melvin ja han skulle pilla håret som vanligt

 

Idag gjorde han t o m illa mig så jag drog försiktigt i hans hår. Vet ni vad han säger. " min håj!" Ja men det här är mit thår sa jag och pekade på mitt. Då snurrade han in hela handen för att rycka ordentligt. Då drog jag försiktigt i hans hår. Han började gråta och sa. ont. Ja men det gör ont på mig med Melvin. Haha då sa han. "ama" ja då ville han kramas!! ooo då blev jag genast piggare  och gladarE!!


Men herregud vilken trots.. jaja jag får stå ut ett tag till. Nu sover killarna och jag ska bara sitta här o vara för mig själv, häärligt!!


Imorrn blir det träning och lite plugg..  pus spå er

Av Jenny - 15 mars 2011 07:02

Idag är det tisdag och än så länge är Melvin pigg o kry, håller tummarna varje dag att det ska förbli så. Ett måste i den här familjen då tyvärr han varit sjuk varannan vecka sen oktober. Men igår va det föräldra möte och jag tog upp detta med sjukdoms problemen på förskolan och bad alla föräldrar att försöka hålla sina barn hemma om de är sjuka. Jag sa att jag vet att det är frustrerande och jobbigt, man förlorar pengar men snälla sjukdomarna går ju bara runt hela tiden om man inte sköter sig!


Några höll med sen va det några som inte tyckte deras barn varit sjuka.. ja alltid finns det några. Men förskole chefen, alltså det borde ju faktiskt ligga i hennes intresse att barnen är friska eftersom om de smittar blir ju även personalen sjuka! Men hon verkar inte tycka om konflikter eller diskussioner så hon försökte snabba på det där så fort som möjligt och sa att de gör sitt bästa!!


Ja hennes personal gör sitt bästa ja, men utan stöd från sin chef när föräldrar blir sura så kan de inte göra så mycket!! Jobbigt för de att hamna i diskussioner o sen inte ha sin chef bakom ryggen.. Nej då blir jag fan förbannad!! VArför det ligger i chefens intresse, ja hon vill tjäna pengar och om personalen blir sjuk måste hon ta in vikarier.. alltså förlorar hon pengar.. Så tänk en gån gtill nästa gång säger jag bara!!! Jonas va med på mötet och vi pratar ju om vad barnen får lära sig och så vidare. Sen när vi åkte hem sa han "herregud, jag trodde det inte va så invecklat och så mycket" Han trodde att det va barnpassning som det va för flera år sen.. typ 10 år sen haha. Men nu får de lära sig massa saker. Han sa att Melvin har det fan jobbigare än mig på dagarana haha.. Ja det är bra när båda föräldrarna får gå för då förstår man mer vart man lämnar sitt barn!

Han tyckte inte om när jag tog upp det med sjukdomar, eftersom han inte är så förtjust i konflikter. MEN han tycker inte om att vara hemma när Melvin är sjuk varannan vecka.. Alltså va det lite dubbel där mohaaha.. Men nu är det gjort iaf!!


Natten till idag har gått toppen jag fick sova i Melvins säng, skönt!! Jag behövde det. Vaknade då upp kl sex hur pigg som helst!Nu har vi ätit våran frukost och ska strax ta oss till dagis och skola. Det blir promenad till dagis för att sen fortsätta stegen mot ektorp centrum för min del! Ska försöka köra mycket promenader de veckorna som jag har lätta veckan;)!!


Nä nu ska jag trassa ut mitt hår ur Melvins (Melvan som Marlon säger på engelska.. haha) För att fixa till lite här hemma innan vi kan sticka!!


Puss på er.. En bild för två år sen.. jag såg hemsk ut..

    Shit va jag va stor!!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards