Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Jenny - 10 mars 2011 08:57

Vinn en hårförlängning med Be Gorgeous!

Jag är nu med och tävlar om detta, en hårförlängning. tänk er själva ifall jag kunde få fixa till mitt hår. Ingen skulle bli lyckligare än jag. Då mitt hår har blivit hemskt och förstört efter gravven och efter att Melvin liksom sitter och drar och rycker i skiten varje dag.


Kolla in på deras blogg om vad detta är för något.

Man behöver fixa lite saker på facebook för att kunna vara med och tävla..

Kolla in deras sida på facebook och se hur ni ska gå tillväga för att vara med och tävla

Wendys Hair


Håll tummarna för mig nu.. så  jag kan få ett härligt vackert hår!!!

Av Jenny - 10 mars 2011 08:39

Ja idag är det torsdag och det både gäller o bär iväg!! Jag ska på kryssning ikväll med Jonas o några vänner. Ni vet såna där kryssningar jag åkte på förr i tiden med dunka dunka musik!! Det komnmer att bli så jävla skoj!!


Igår hade jag fullt upp efter att jag hade lämnat ungen på dagis. Jag tränade mina klena ben först och det va härligt. Tog några övningar från tjejen i bodyrock. hon är fan grym!! Sen mötte jag upp fina Josefina efter några veckor ifrån varandra på grund av sjukdomar och familj. Vi tog oss till Nacka forum där vi intog en härlig lunch. Det va verkligen gott, vi satte oss på ett libanesiskt ställe gott va det!!! Tanken med att ta oss till forum va för att jag skulle hitta mig nå slamp kläder som jag kunde ha på mig på kryssningen, alltid skoj med något nytt.. Detta år är jag ju inte lika fitt o tajt som åren innan så jag ville hitta något som passade just mig!!


Det enda jag hittade va två linnen till Jonas inne på Gstar... Josefina stack hem och lämnade mig kvar där borta alldeles ensam;)! Jag gick till Janne, min gamle vän, arbetsgivare och så har jag även haft hans son på dagis när jag va 20 år och nykomling!! Det är alltid lika skoj att träffa han.


Jag är oförtjust i Nacka forlum förutom att de har Gstar där. Ja de har massa butiker men det är liksom som så tråkigt att shoppa där. Man har inte något sug att shoppa o man vill bara därifrån. Det är ett tråkigt centrum helt enkelt. Så jag tog mitt pick och pack och styrde kosan mot mitt favorit ställe, SICKLA såklart.. Jag köpte hudkräm, och tre linnen. Tänk att det kan vara så lätt på vissa ställen och så svårt på andra. Jag hade säkerligen hittat exakt det jag ville ha inne i stan men jag hade inte någon lust att ta mig in dit..


Sen blev det hämtning på dagis. En hängig Melvin som inte orkat med på eftermiddagen. Han va trött och somnade nästan i min famn när jag kom och hämtade han. Usch då fick jag dåligt samvete, han är frisk och smittar inte men han är trött efter magsjukan o ville nog helst av allt bara sitta hemma o vila upp sig. Men så lämnade jag han där. Så vi bestämde tillsammans att det va bäst för Melvin att vara hemma idag(torsdag). Jätte jätte jobbigt för mig då jag har en en jätte viktig dag i skolan och Jonas ja han kan inte vara hemma. Men det är bara att bita i det sura äpplet och acceptera!!

vi tog oss hem, stannade hemma i ca halvtimman för att ta nästa buss. Målet va att lämna ungen hos farfar och själv sticka in till stan och träffa upp Jonas. Farfar kom till hållplatsen och tog gärna emot sin älsklings Melvin. Jag stack in till stan direkt. Vi skulle nämligen gå och duscha oss bruna jag och min Jonas. Man kanju inte gå och blända folk på båten det är inte jätte vackert..

så jag tog mitt vita tryne

 

Mot hötorgskliniken på tunnelgatan. Bort blek ansikte för du finns inte.. o så blev vi duschade

   

Jag tycker att man ser en skillnad.. Jag bländar inte någon längre iaf mohahaha!!!


Jaja idag hade jag en barn hjärt och lung räddning jag va tvungen att göra. Det är ett måste för kursen och det går bara en denna termin.. MEN jag måste vara hemma med min fina son. Han sitte rhär och vill att jag ska läsa en bok.. Så det är det vi ska göra nu. Läsa en bok sen kanske ta oss en promenad ute i härliga solen innan vi ska gå och sova igen;)!!


MEn ikväll gäller det och jag ska fan ha skoj!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards