Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Jenny - 9 mars 2011 06:39

Som ni vet är det, råkar ju alltid jag ut för de mest konstigaste sakerna! Igår när vi skulle mata fåglarna borta i Sickla ja så kom det förbi en tant. Ni som sett filmen såg ju hur jävla glad Melvin va och hur roligt han tyckte att det va. Han kunde liksom själv, ingenting va rätt eller fel. Det betyder att han växte med sin uppgift att mata fåglar och  han kände sig viktig för de. En liten snart tvååring som bara mådde hur bra som helst!!


Sen kommer det en  jävla tant, jag försökte ignorera henne men det gick inte riktigt. Vi hade redan stått och matat fåglarna ett litet tag och de åt vårat bröd!!! De bråkade om vårat bröd!! Men så säger tanten. "ni måste slänga mindre bitar, smulor" "de äter inte annars" Jag sa ingenting utan bara.. hm. Melvin fick fortsätta kasta. Hon stannar upp och tittar på Melvin och säger till MELVIN "det måste vara småbitar annars äter de inte" Säger hon samtidigt som en and tar Melvins bröd bit i munnen och sticker där ifrån. Melvin fattar ju inte ett skit av vad äckel tanten säger men det gör jag så jag säger. Ja men nu är det så här att han inte riktigt kan smula sönder brödet sen ser du väl att de äter!!?? Vi har kastat här förut och de äter hur mycket som helst!!!


Tanten börjar berätta om en gubbe som va här häromdagen och kastae i bröd till fåglarna. Han kastade alldeles för stora bitar. Jag ignorerade.. Sen vet ni vad kärringen gör!!!!??


Melvin som är så jävla glad över att han faktiskt kan mata fåglarna alldels själv kastar i en bröd bit. Den landar lite för nära han själv för att fåglarna ska våga ta biten. Då tar tanten upp biten mitt framför ögonen på Melvin. säger att den är för stor.. Tar med sig biten och börjar smula sönder den i smulor o kastar till fåglarna. Melvin blev lite ledsen men då tog jag EN hel jävla skiva och kastade i precis framför kärringen!!! Jävla tant säger jag!!


Fåglarna närmade inte ens sig hennes jävla smulor!!!!!! Jag blir så jävla lack.. Men som sagt det va i stundens hetta. Sen fick vi ju en fortsatt härlig förmiddag efter att kärringen hade gått därifrån!!


Jepp vi är vakna. Kl sex är tiden då ungen tycker vi ska gå upp nu för tiden så det är bara att acceptera. Sen stiga upp med ett leende.. Idag ska vi till dagis, träning och skola.. känns hääärligt!!!!

puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards