Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Jenny - 6 mars 2011 13:49

Jag tycker verkligen om de helger då jag och min familj kan vara tillsammans och hitta på saker! De helger som Jonas jobbar är tyvärr mindre härliga!! För då är han oftast borta från morgon till kväll. Men nu är det en sån helg då vi kan vara tillsammans.


Imorse så vaknade vi ju som sagt rätt tidigt här uppe på berget. Så halv åtta bestämde jag mig för att sticka mot gymet när de öppnar vid nio tiden.. Sagt och gjort, efter frukosten stack jag till gymet, tog mig en rask promenad dit. Sen väl på gymet blev det armar och mag träning. Hur skönt som helst och jag bara älskar min träning mer och mer för varje gång jag kommer dit;)!!


Efter gymet så kom grabbarna och hämtade upp mig för att vi skulle till Bromma blocks o titta lite snabbt inne på XXL. Mamman min tyckte vi skulle köpa en snowboard åt kusinerna Olsson. Men tyvärr va de slut. Men alltså helt ärligt så tyckte jag verkligen om den där butiken och ville shoppa massa träningskläder. Men jag höll mig enbart till ett par tuffa skor till Melvin.. Med batman på haha

  Han ville gärna ha de, han älskar skor min son! så det fick bli de i storlek 26.. haha han har stora fötter våran Melvin. Säljaren sa att han kan ha de ett litet tag iallafall..


På vägen hem va det sol ute och Melvin ville gärna ha pappas solglasögon på sig..

 

Stor och tuff min kille!!


Jaja nog snackat om Melvin .. Vi har haft en toppen helg. Nu efter lunch och under Melvins vila så stack Jonas till gymet för att pumpa sina muskler lite. Jag tänkte sova med Melvin men kjunde inte somna.. konstigt då jag tog en koffeintablett innan träning. jepp jag är lätt påverkad jag!!!!


Så egentligen borde jag sätta mig och plugga men jag har inte någon plugg anda just nu!!!! Så det får bli senare.. Jonas kommer väl hem snart och då sticker vi mot ica för lite storhandling inför veckan..

puss på er

Av Jenny - 6 mars 2011 13:31

Igår trotsade vi våra kroppar för att ta oss till nyckelviken. Det gjorde vi rätt i.. Hur mysigt som helst där borta!! Man kan grilla, det finns värmestuga där man kan äta lite matsäck o så finns det massa fina djur..


Melvin tyckte mest om hästarna och skulle ha stannat där hela dagen om han kunnat.. Han tröttnade inte på att stå och titta på hästen

  Han skrek hela tiden att han skulle in till hästen.. klappa hästen och upp på hästen. Så vi får se här i vår om det blir rida häst för Melvin borta i Nyckelviken! Men vi ville ju vidare och tita på alla andra djur så till slut tyckte han att vi kunde gå vidare. Det fanns får som Melvin fick klappa

  Det fanns en som va lite busig och en annan som verkligen tyckte om att bli klappad. sen tittade vi på kaninerna

  För Melvin va det tydligen katter som säger mjau.. Men vi försökte intala han att det faktiskt va kaniner.. nästa gång kanske haha. Alltså det va hur mysigt som helst där. Där är ett ställe som man inte kan tröttna på att åka till då man kan göra så mycket. Våran familj älskar frisk luft och naturen så besök dit kommer det att bli flera gånger!


Sen såg ju Melvin traktorn som kom åkandes.. traktorer är ju hur tufft som helst

  Vi va där strax innan kl tio och redan då va det fullt med folk där borta. Medans vi gick där så hittade Melvin en snöboll läs isboll han ville leka med. Helst kasta den på alla som gick förbi oxå.. mm han gjorde det!! Men vi fick stoppa han. Men sen kom den där famijlen. Ja ni vet det finns alltid en sån där familj.. en sån som man tittar lite extra på eller som man liksom huttar åt haha.. Men nu kom de.. två flickor hade de med sig som jag faktiskt itne alls kan bestämma åldrar på.


Men hon flickan som va yngst.. kanske fyra år men kunde lika gärna vara fem år.. hon ser att Melvin leker med sin isboll, ser att han verkligen tycker om sin boll då han försöker ta upp den från marken efter att ha kastat tappat den på marken. Jag och Jonas ja vi står en liten bit bort.. Då går den här flickan fram mot Melvin som är mycket kortare och mindre än hon.. o börjar stampa på bollen.. is som den va så gick den inte sönder. Men jag står och tittar för att se om hennes mamma ska säga nåt då Melvin står och försöker ta upp den.. Men mamman ser men låtsas att inte se.. Då tar flickan upp bollen för att springa iväg och kasta bort den.


Då va ju jag tvungen att säga nåt för jag såg Melvins förtvivlade blick.. Så jag gick fram och frågade lite snältl men lite högt för att hennes mamma skulle höra. Jaha ska du kasta iväg hans snöboll.. han vill ju jätte gärna ha den. DÅ kommer mamman fram och säger åt flickan.. DÅ!! Alltså ja det handlade bara om en snöboll.. Men alltså hallå. Man kan väl inte bete sig hur som hels.t Skulle jag se att Melvin går fram och förstör helt medvetet för ett annat barn skulle ju inte jag bara gå förbi. jags kulle ju säga åt han självklart!!!


Melvin fick tillbaka sin snöboll och blev lycklig igen. Flickan, ja hon började bråka med sin mamma.. mamman gick och pappan kom.. så jag tror helt enkelt att hon kanske bara hade en dålig dag helt enkelt.. MEN hallå .. haha. Ja jag kanske är överbeskyddande.men fasiken då..


Det fanns ju höns och tuppar där borta i nyckelviken oxå. Fåglar, är ett djur släkte som Melvin bara älskar.!! Alltså så fort han ser fåglar måste vi stanna för att titta, han älskar de verkligen.. MEN jag .. jag är livrädd för fåglar.. tur att det inte har gått i arv då. Så när vi ska stå där och titta på tuppen och hönsen så ser han helt förstenad ut.. typ som att.. "lämna mig ifred, låt mig få titta"

   

Han ville gärna gå in till de me, han ville klappa men tråkigt nog va staketet i vägen;)!

 

vi hade hur mysigt som helst där borta men till slut blev det dags för lunch. Vi behövde drapperi till våran dusch här hemma så vi tog oss faktiskt mot IKEA, trötsade lördagen och tog oss till IKEA. Jag blev irreterad redan på parkeringen, hatar när det är så jävla mycket folk. Men vi hittade det vi skulle plus att vi tog oss en ikea lunch. Jag fattar inte, jag tyckte verkligen om de där köttbullarna när jag va gravid men nu.. huija haha.


Melvin fick sig en egen talrik men den dög inte utan skkulle ha Jonas. Så han slickade på jonas köttbullar typ för att försäkra sig att få pappas talrik.. hahah Han fick den!!


Till slut fick vi åka hem igen.. Väl hemma tog Melvin sig en tupplur medans jag och Jonas tittade på en härlig film. .Sen hade vi bara en riktig myslördag tillsammans hela familjen!!!

Av Jenny - 6 mars 2011 08:08

Jag tror det har kommit en ny trend hit, att vakna innan halv sju varje dag typ!!! Idag skulle ungen upp kl sex.. Men det va bara att bita i det sura äpplet o gå upp då ra. Men tur att tvn finns. Melvin tittar på tv och jag ligger o slappar lite i soffan;)!! Men lika glad är jag för det.


Idag är Melvin helt pigg och kry äntligen!!!! MEN jag har börjat känna av lite i halsen.. jaja det är bara att ta det me helt enkelt. Morgon dagen kan jag skriva om lite senare när jag fått in bilderna till datan.. Vi hade iallafall en härlig mysig familje dag!!!


Nu har jag ätit min frukost och ska strax bege mig mot sickla för lite träning på sats.. Sen drar vi mot bromma till butiken xxxl för att köpa lite presenter från mormor till barnbarn;)!!!


Nej men då hörs vi då..


puss på er..   För exakt två år sen såg jag ut så här... haha..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards