Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Jenny - 13 mars 2011 22:00

Herregud va kul jag hade!! eller vi hade rättare sagt!! Det va jag, jonas och hans arbetskamrat Sonny som åkte. Sen va även Toppe, Thomas och hans tjej Sato med!! Det va hur jävla skoj som helst!!


Jag kan nog tycka att musken kanske inte va den bästa. Men jag dansade på ändå!! Festen började kl nio på torsdag kvällen till kl 9 på fredag morgonen. När vi åt frukost så studsade talrikarna och besticken på bordet på grund av basen från festen en våning under!!


Kl ett igen på fredagen började festen så jag dansade från kl ett till kl fem innan musiken slutade!! Svettigt och hur jävla skoj som helst!!


Bildbomb och två grymma filmer..

    Det är så skönt sammanhållning på båten, alla är vänner!

          Första kvällen då vi alla va pigga, alerta och glada;)!

 

Sen blev det morgon och killarna hade inte nog med energi så de va tvungna att vila ut lite mohaha!! Jag sov mellan halv fyra på natten till kl nio på morran. Sen vilade vi igen efter frukost mellan tio-12.. Sonny.. han låg nästan hela fredagen.. haha första gången liksom..

 

Men de va inte de enda som va trötta.. Det va en som somnade på en bänk nere vid musiken.. hur han lyckades vete fan men han lyckades!

       

Andra dagen strosade vi omkring lite på båten innan musiken började igen kl ett jag och min jonas. Lunch intog vi med Thomas och Sato

  Roliga de där.. så de passar hur bra som helst ihop med oss två mohaha.

  Det är vi liksom!


  grym musik

O jag som kan bjuda på mig som vanligt.. hehe men när ser ni att jag har inte direkt vilat på båten.. jag har bränt en jävla massa energi!! jag har dansat hur mycket som helst.

Här va vi på hardstyle golvet, lite hårdare och lite snabbare.. så det är bara att hänga med liksom!! Men herregud va kul vi har haft det!!!!


Tack till min mamma, syster och Marlon som gjorde det möjligt för oss att åka tillsammans på den här båten!! JEho. hehe.


puss på er

Av Jenny - 13 mars 2011 21:35

Hallå så..Trots donken lunchen så tog jag mig ju till gymet idag! Jag har lagt om min träning lite med benen. Då jag blir så jävla slut när jag kör ben så att de sista övningarna inte blir jätte bra.. så nu har jag bestämt mig för att jag ska dela på baksida och framsida lår.. Idag blev det alltså bröst och baksida lår. Det kändes härligt och det stramade åt lite där bak hehe.


Mina övnignar jag gjorde va. raka marklyft, liggande bencurl, sittande bencurl, gynstolen, sen ligg på rygg och rulla boll mot rumpan.

Sen blev det lite stampmaskin

 

Det va skönt att få träna efter lite vila.. Eller vila vet jag inte om det va men efter styrke vila iaf.. hehe

 

sen tog jag mig en promenad hem med två tunga kassar från ica!!! tungt va det men skönt när jag väl kom hem!! puss på er

Av Jenny - 13 mars 2011 21:12

Innan jag tar fram mondaybar bilderna så tar vi lite om tyresö hänget. Jag kom till tyresö igår för att umgås lite med min familj eftersom mamman min va här och hälsade på. Systerns kalas gick galant och allt smakade hur gott som helst, tyvärr.. hehe. Det blev lite mer sött än vad jag hade tänkt mig.. så jag började att må illa senare på eftermiddagen.


vi bestämde oss för att ingen av oss orkade laga middag så vi tog oss ner till centrum, Marlons far gjorde oss sällskap han med så Marlon coh Melvin tyckte ju det va hur skoj som helst.

    Ja glad ser hon inte ut iaf.. Men glad ja det va hon!

Linda gick ut på kvällen för att dricka sitt jävla viin. Mamman min hamnade i soffan, Marlon somnade tidigt. Jag ohc Melvin gick och la oss kl åtta o somnade båda två hur skönt som helst. Behövligt säger jag bara;)! För jag kände på mig att natten skulle bli jobbigt, mycket rikgit. Melvin han vaknade först kl 4 på natten och skulle gråta lite. Sen somnade han om, jag somnade till slut om. Sen kl fem ja då skulle han vakna och gråta lite till skrika efter välling och mjölk.. till slut somnade han om. Jag, ja jag somnade väl om men inte en ritkig sömn. Sen kl sex då skulle vi tydligen upp tyckte Melvin. Bara att göra som han sa och stiga upp.. Ja jag va trött, Melvin va trött men upp skulle han. så vi satte oss o titta lite tv..


Men nog om det.. Min mamma skulle hem idag och våran bil va i tyresö så planen va att äta lunch i tyresö, lämna av mig i sickla och sen tog mamma hem Melvin och fick han att sova.. Sen skulle jag komma hem och byta av morsan så hon kunde stick atill tåget sitt..

Vi va hungriga till lunch.. och vi va alla sugna på nåt fettigt så det fick faktiskt bli mcdonalds.. haha ja det fick det bli

      Det fanns nå bur där inne man kunde dumpa av sina ungar;)

    Så här glada va min familj.. Linda fick nog lite för mycket viiiin i sig kvällen innan. mohaha!

Det är så härligt att få umgås med familjen lite. Ja ni vet familjen man växt upp med. Att Melvin trivs hos moster sin är ju hur härligt som helst. Han blir inte ens ledsen när jag lämnar han där!!! Det är verkligen så himla stort att få barn och det är så stort att ha sin familj nära när det händer!! Att Melvin får lära känna de, känner att han är deras familj ja det är stort!! Det finns så många som inte har sin familj i närheten när de får barn, jag förstår att det är jätte jobbigt och att man nog ofta har tankar på.. "ska vi flytta".. Jag bodde bara i bromma och hatade det eftersom jag inte hade någon i närheten. Nu käns det bättre plus att jag får lättare barnvakt om det behövs!!


Ja jag är nöjd och lycklig med livet!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards