Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Jenny - 1 juni 2009 23:02

haha fick du inte plats med allt på en gång hhaha söt nos.. puss puss

Av Jenny - 1 juni 2009 22:43

Jag tycker om min kropp som den va förut och jag kommer göra allt i min makt för att den ska komma tillbaka till det. Ja jag har precis fått barn.. inte alls länge sen. Men är det så hemskt att ha ett mål? ärligt är d det?


Sen bara för jag bryr mig om min kropp o vill att den ska se ut på ett visst sätt.. betyder itne det att jag bryr mig om andras kroppar. NEJ det gör jag inte. Alla där ute i vida världen måste väl få se ut o få vara precis hur de själva vill!!


Är ngn tjock då klagar man.. men är ngn för smal ja då klagar man oxå. Varför inte bara låta människorna få vara som de själva vill?? Jag tycker iaf att alla mina vänner fina .. och jag tar inte att ngn klankar ner på de oavsett hur snällla och trevliga de är mot mig. Jag tar det inte.!!!! Så det kan ni sluta med på en gång tack!!!  Sen är jag jätte glad för jag fick en fin komplimang. .men som sagt. mina vänner betyder mer för mig än en komplimang!!! 


Alla har sina egna kropps ideal.. vissa mer sunda än andra. MEn alla måste få se ut som de själva vill.. om det itne går över styr förstås.. Tack för mig..


Imorn blir det ingen promenad med CAttur för hon ska iväg på rehab för sin arm.. tråkigt. Men jag visar en bild här så ni får nåt att skratta åt där ute hehe

Kram på er alla glada

Av Jenny - 1 juni 2009 22:37

mm nu är vi fan trötta. Catta va ju här hela dagen o mös med mig.. Vi båda blev lite trötta efter en hel dag i solen.. Sen åkte Kim (Cattas man) och hämta upp Jonas på jobbet sen åkte de vidare hem.


JAg och jonas fortsatte eftermiddagen och kvällen med lite mysiga saker. Vi åkte till babyland för jag skulle prompt ha ett sol paraply.. sominte va så dyrt.. men när jag kom in på babyland blev jag på lurad ngt helt annat som va mycket mycket dyrare. hehe. Ja vi får se om jag byter tillbaka. MEn shit va lättlurad man är när det gäller ens bebis.. Man vill ju att han ska ha det bästa!!


Vi fortsatte därefter hem till några vänner.. Klara och Sebbe.. Deras söta Tindra fyller nämligen år imorn. o vi ville dit och ge henne en liten present.. ooo herregud va hon är kär i min lilla Melvin.. sött.. Vi fortsatte sen vidare till ica maxi. Men fy fan säger jag. fy fan alltså


Melvin tröttnade på oss kan jag tala om.. Fy fan. han skrek .. skrek och skrek.. Men jag va fan helt jävla lugn och tog det med ro.. Men Jonas hahahahah han fick panik.. haha jag tycker synd om människan. Ja MElvin slutade verkligen inte att skrika.. Han somnade.. vaknade somnade vaknade. Så det slutade med att jag fick gå ner till bilen och sätta mig med han.. MEdan jonas handlade klart.. Och ni som känner Jonas. han hatar att gå inne i ican.. Men han gjorde det. o han gjorde det helt suveränt.. 


Melvin är tyst nu när vi kommit hem. jag tror han helt enkelt längtade hem.. Han ligger o nanar i babysittern.. Jonas o jag sitter i soffan o bara är .. vi är helt slut efter ican fakitskt. hehe.


Kram på er alla glada

Av Jenny - 1 juni 2009 15:33

köpte i oss en lunch inne på ica och gick och satte oss på ängen utanför mig.. Eller rättare sagt, beckombergas äng.. hehe.. Det kändes helt underbart... Härligt med solen som värmde oss. Melvin både pissa och sket ner sin vagn.. tur att man hade filten under han. hahaha. För det va inte det mysigaste som kommit ut ur han..!!


Vi satt där och snacka lite skit o bara mös helt enkelt.. Fan va härligt sommaren är på gång.. ska tydligen vara dåligt väder imorn men det gör absolut inte nåt.. Då kan jag städa härh emma.. tro mig det behövs igen!!! Snart kommer Jonas hem och vi ska vidare till babyland och ica maxi.. o göra av med lite penger. hehe.. 


Lite mysiga bilder på mig o bebisarna utepå ängen.. Och ett när Trista står alldeles själv. duktig eller va säger ni..

Av Jenny - 1 juni 2009 15:12

blev en 6 km runda med vagnen, sällskapet va ju min Cattur förstås med Tristur.. Hur härligt som helst i solen. Jag försöker samtidigt att spänna både rumpa och mage.. Snart så.. får jag börja lite lätt träning.. Ska träffa min PT nästa vecka o gå igenom lit e. jippi säger jag.. Snart kanske det börjar hända grejjer med mig ... får vi ju alltid hoppas iaf..

kram kram

Av Jenny - 1 juni 2009 08:28

ojoj vilken härlig natt det har varit. JAg och MElvin somnade tydligen i soffan igår vi 00.00 tiden. Han sov på mitt bröst så det va ju hur mysigt som helst. Jag vaknade av att ngn tog han från mig. Det va Jonas som kom hem o tyckte väl att prinsen skulle ligga i sin egna säng. haha.. SEn väckte han upp mig och sa .. "gå o lägg dig". Så sagt och gjort jag gick och la mig..


Mycket skönt. Jag fick faktiskt sova till kl 03.40 av att monstret ville ha tutte. Sen kl 04.00 somnade han om igen och jag la han i sing säng. Sen fick jag sova till kl sex. så denna natt har jag fått vila ut.. och det behövdes. Vi va vakna till kanske halv sju.. o då väckte vi upp pappan .. så han kunde åka till sitt jobb..


O nu vaknade vi väl tio över åtta.. Jag ser att han vill sova mer. Men han får inte det. Han måste vara vaken liten stund iaf. Jag ska göra i ordning mig för en fettpromenad.. skulle vilja gå till babyland o rusta och det.. MEn hm. jag tror inte jag vågar det ensam nämligen. Men vi får se va som händer och sker.. EN promenad ska jag ta iaf!!!


Puss på er alla glada snart ska jag ta min proteindrink..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards