Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Jenny - 18 juni 2009 22:12

hittat en GRYM blogg. Ni som känner mig vet ju om att jag helt enkelt ÄLSKAR

att baka, laga mat och hitta nya recept att testa!! Den här bloggen hittade jag på lovisas blogg, TACK tjejen! Men hon den här flickan verkar vara super bagaren plus att hon är gravid oxå.. hoppas bara hon hinner med lika mycket bak o matlagning när den lille kommer.. hm jag har ju erfarenheten att man itne hinner. Men alla är vi olika ochalla prioterar vi olika. Min träning är ju det som jag väljer. MEn iaf..


Hon har hur mycket recept på kakor o mat som helst. Jag blev sugen på allting. hehe.. Jag har iaf bakat EN kaka från hennes recept så här på kvällskvisten, tänkte baka två. MEn jag orkade helt enkelt inte. Nu blev det iaf hennes philadelphia bulle.. mm den ser smaskens ut. Har inte smakat än får väl se om jag gör det.. kanske kanske inte.. MEn här kan ni gå in själva o se.. o erkänn, ni blir sugna!! 


Så här blev min iaf.

Av Jenny - 18 juni 2009 20:25

dagen med att städa lite hemma. Eller vet ni.. det va faktiskt jonas som städade. Jag satt och tjura. Ja det gjorde jag anledningen är att jag känner mig hemsk.. Jag är kanske inte fet men jag är så jävla ful o allt dallrar. Jag kan inte ha ett endaste av mina klädesplagg.. jag skojar inte. Jag kan ha ett par träningsbyxor som va förstora på gamla goda tiden!!!


T o m mina baggyjeans är för tajta de kommer inte ens upp helt. JAg mår skiit över det. Så Jonas fick ta städningen själv medan jag satt i soffan o tjura!!! Men han tog faktiskt med mig ut till vällingby för lite middag och sen så shoppade jag en tröja på gina tricot som jag kan ha imorn iaf!! För det är fan inte kul o komma på middag hos några man inte känner så bra i antingen förstora mammakläder eller sin killes jeans. fy fan säger jag bara!!


Men iaf. Jonas har åkt och umgåtts lite med sina vänner de ska väl på bio o casinot kanske. Men skoj hoppas jag de får. Fredrik hoppa på i sista minuten oxå. Så de får en underbar kväll medan jag sitte rhä hemma o tråkar. hehe.


Nej jag och Melvin har suttit soffan och mysit lite med varandra.. Alltså jag är helt kär i Melvin han är ju helt jävla underbar!!! Hans mage är lite bättre oxå. jag ska inte säga för mycket menmen..


Nu ligger han i sängen och sover medan jag bakar.

Av Jenny - 18 juni 2009 12:31

Blev ben idag. Fy fan va skönt. jag tog i lite mer än sist och det va fan skönt.. Ont men skönt!! haha när jag skulle ta mig ner från trapporna på sats i sumpan. hahah det måste sett roligt ut. Trodde jag skulle ramla ner.


Sen mötte jag upp Jonas och Melvin på systembolaget.. Eller jag fick sitta där inne o vänta på de ca en kvart. så gissa vem som fick visa legitimation sen.. jo jag.. Men hm det hade jag fått göra ändå så ung jag är.. !! 


Men iaf. jag körde ben ca en timma.. Sen tog jag en rask promenad hem från sumpan till beckomberga.. det tog ca en halvtimma!! såå skönt nu är det. Skulle nog vilja gå o träna igen. Men nu får jag vänta till söndag.. Iaf till gymet.. kanske promenad imorn och lördag.. puss på er alla glada

BVC

Av Jenny - 18 juni 2009 12:20

Gick hur bra som helst. Första gången vi träffa barnläkaren och hon va hur go som helst.. Hon va liksom intresserad på riktigt av våran Melvin.


Hon tyckte att han fortfarande va rosslig i halsen och då berätta jg att jag fortfarande behöver suga ut snor varje morron.. Men nu ska vi ta lite näsdroppar innan läggning så kanske det kan bli lite bättre. O om magen sa hon inte så mycket. Men hon märkte ju att han ligger o trycker o spänner sig!! Så hon skickade faktiskt en remiss till barnspecialist för att kolla upp magen och näsan ordentligt!! Lika bra att göra det.. Så det är fan skönt att hon tog oss på allvar!!


Gått upp hade han så han va stor och stark. Ja hon tyckte han va ordentligt stark då man inte ens behöver hålla i hans huve men fasiken det har jag nästan aldrig gjort. Hon sa att hon t o m kunde se lite muskler i ryggen. Hon ställde han på benen.. Så de va lite imponerade av våran prins.. Jag sa att det är mina proteindrinkar hehe.. 


MEn annars va allt bra o han har gått upp o ser ut att mår toppen!!


skönt att gå dit iaf.. få lite frågor besvarade o såvidare!! Min mjölk börjar bli bra igen. jeho. hehe.


Puss på er alla glada

Min starka prins
Av Jenny - 18 juni 2009 06:50

att behöva gå upp till en väckarklocka. fy fabian säger jag bara. Nu sitter jag iaf och pumpar mina tuttar o ska snart äta frukost. Vi ska ju till BVC idag. så håll tummarna för oss.


Kram på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards