Alla inlägg den 9 juni 2009

Av Jenny - 9 juni 2009 22:11

har jag en heldag planerad.. bara hoppas på att den blir av oxå.. hehe man blir lite bekväm av sig när man är ledig..


MEn på morran kommer catta och tar sig en promenad med mig.. sen vidare till solna centrum för lite shopping.. haha det har varit på planerna länge nu.. men imornblir det ett nytt försök..


Sen tänkte jag dra vidare till mina gamla trakter.. för att träffa min familj. för jonas jobbar kväll o då är det skönt med lite sällskap. Så saknar jag min Marlon hur mycket somhelst oxå.. ja jag saknar han!!! Sen kommer jonas och hämtar mig när han är klar.. Så håll tummarna för mig att det blir av.. Träningn.. ja det blir av på torsdag.. för idag ochimorn har jonas kvälls jobb.. 


Nä nu ska faktiskt jag gå ochsova.. passa på medan odågan sover. oo va söt han är min finaste Melvin.. NEj men imorn blr det träff med familjen. Marlon here i come.. 


Puss o godnat på er alla

Av Jenny - 9 juni 2009 21:13

och drömmer tillbaka lite.. Till när jag och min bonus syster Camilla va i göteborg.. Vi hade det hur mysigt och skoj som helst.. Och lite ensamma va vi trots allt oxå. haha vi va hungriga  men kom på det försent o i götebrg då stänger allt tidigt. haha NEj nu tänkte jag lite för mig själv bara..


MEn skoj hade vi iaf.. 

Av Jenny - 9 juni 2009 20:47

kvällen o jag sitter fortfarande i soffan o gör absolut ingenting!!!! Men jag har iaf tvättat tre tvättar och lagat middag idag. Men fan hur jävla skoj är det då?? Städa. .ja det behövde jag fan verkligen göra. men pallade inte så jag överlåter det till Jonte myra!


Jag nattade precis Melvin.. det är rätt skönt att han sover i sin egna säng.. jaja jag ska inte säga för mycket för då blir det inte så längre. hehe.. Men han somnar så fint o skönt när jag sjunger visan, "när trollmor" JAg sjunger den kanske tio gånger på raken haha. När jagsjunger den på nätterna om han vaknar upp så efter kanske sjätte gången börjar jonas sucka hahaha han gillar den inte.. 

Jag har verkligen haft en dålig dag idag, inte haft lust med ngt alls.. men jag gick ju iaf min promenad så det är ju skönt. Men imorn blir det fett promenad med Catta och sen till solna för lite shopping.. Det är alltid trevligt.. haha vi får väl hoppas att det går vägen den här gången



Vill oxå passa på att säga.. Roligt att det är några som läser min blogg. jag tycker det är skoj med massa nya människor.. 


Så nu ska jag snart se desperata.. så Puss på er där ute. 

Av Jenny - 9 juni 2009 15:57

ja det är jag fan. Det enda jag har gjort idag är att ha tagit mig en jävla promenad.. Melvin han sover nu.. o jag kan fan inte sova!!! Känns som jag måste göra så mycket men ändå så hamnar jag bara i soffan.. fan säger jag!!


Min kompis Nadine fick mig iaf att gå o duscha idag.. hon tänkte nästan tvinga mig in till stan.. haha men vi fastna i telefonen istället.. Jaja imorn är en ny dag o Catta kommer hit.. det känns lite lättare att göra nåt när ngn kommer hit tycker jag.. Men jag ska bl bättre på att klara mig själv. jag ska!!!


Jag kanske får träna ikväll oxå o detlängtar jag til.. Nu ringer det i min telefon o jag ska ta o svara.. Men vi höres..


Puss på er

Av Jenny - 9 juni 2009 12:47

va vi ju hos igår. Och jag kan tala om för er att Melvin han växer rätt fort. Iaf på bredden hehe. Han vägde 5540 g och va 57cm lång. O han är idag 7 veckor..


Barnmorskan sa att han såg mätt ut haha.. va fan mena hon med det.. jaja det är väl positivt att han växer.. 


NU har jag äntligen fått han att sova iaf. från halv tio har jag försökt.. för jag själv vill sova lite.. Så nu ska jag äta min lunch sen lägga mig o vila enstund.. puss 

Av Jenny - 9 juni 2009 09:53

va alldels underbart skön..Ja det regnade lite granna men fasiken till vagnen finns det regnskydd o jag har märkt att jaginte är gjord av socker.. hehe..


Jag tog en 45 minuters promenad..Nu ska jag försöka få odågan att somna så jag får sova lite. Sen kanske jag tar mig till solna centrum för att träffa min kylmäkorpi.Vi får se. men maybe baby,. 


Kram på er alla glda

Av Jenny - 9 juni 2009 07:01

Nu ligger vi här i sängen och myser lite jag och odågan. Han  har fan skitit tre gånger i natt men jag har ändå fått sova för det har varit de gånger hanätit sin lilla mat!! Men herregud. man kan nästan tro att han är en hel karl så ofta jag får byta blöja haha.. Han ligger här bredvid mig nu och pruttar oxå. hahaha ja mycket bajssnack blir det..


Jonas säger att jag hakat upp mig på bajs o pruttar.. nähä.. 


Idag ska jag försöka mig ut på en morron promenad. men jag lovar inte nåt för när jag lovar nåt ja då blir det pannkaka av allting.. 


Jag  måste städa här hemma oxå men fasiken det är ju så jävla fitt tråkigt. Men nu när vi varit borta en hel helg så har det blivit ås mycket tvätt så jag måste. MEn fuck oxå.. Ingen som vill kommahit och städa åt mig. LINDA?? hehe..


Nä puss på er alla glada..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards