Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Jenny - 15 juni 2009 23:23

har haft ont i magen nu i ca fem dagar. Men bara på kvällen. På dagarna är han glada lugna och trötta melvin liksom. Men sen när kvällenbörjar sakta komma fram så börjar det.. Ja han är otröstlig.. och det är hemskt att se han blir alldeles röd i ansikte och på kroppen. Jag tycke rså synd om han. han skriker för han tar i så jävla mycket för att få ut sina gaser..


Jag mår dåligt, va ska jag göra. ska jag sluta äta.. Vad är det som gör att han får så ont.. Jag gick till barnmorskan idag. men fan de säger inte så mycket.. o läkare finns ingen där.. MEn han har oxå nåt som kallas för brock och fy fan va det ser ut.. Det har blivit värre så jag ringde vård guiden.


Det kan ha blivit värre för han skrikit de här dagarna.. Den ser alltså sprängfylld ut.. Och det kan vara den som gör att han inte har bajsat och har ont i magen. De tyckte vi skulle åka in nu så här på kvällskvisten..


 Men Melvin sover .. o då vill jag inte väcka han.. så det första jag ska göra i morn bitti är att åka till farbror doktor med våran finaste MElvin..Jobbigt för han att ha ont i magen hela jävla tiden.. Jag får så ont i hjärtat!!! plus att jag vill inte ha hans navel så där.. hehe. 


Nu ligger han här brevid mig i sin säng och sover.. 


kram på er alla glada!! 


TRISTA... vi vill ha hem dig nu

Av Jenny - 15 juni 2009 23:20

Blev av idag. FAst jag va hur jävla trött som helst. Vaknade halv fem söndags morse.. sov inte någonting på dagen. gich och la mig ca halv tolv på kvällen . sov inte nåt på natten för Melvin har ont i sin lilla mage fortf.. Sen upp imorse. så trött ja dte är jag.. men träning. det bidde det av.


Det blev rygg och triceps.. Fem övningar rygg och tre triceps.. Jag känner att min träning börjar komma igång nu.. jag vill inte köra slappt o löst bara för jag gjort snitt.. Det känns som jagklarar av hård träning faktiskt. MEN jag måste ta det lilla lugna..


Snart kommer lilla ANna hem.. jag ska hyra henne några timmar så honfår igång mig på riktigt o jag inte gör nå fel.. Så Anna kom snart. hehe.'


kram kram

Av Jenny - 15 juni 2009 08:28

verkligen få sova ut!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards