Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Jenny - 17 juni 2009 23:15

sätta igång min nya lur.. egentligen orkar jag inte men jag har fått order av Jonas. Han är lite nyfiken på den..


Jag själv vill bara gå o lägga mig o sova.. Så jag får min skönhets sömn.. Imorn bär det iväg till BVC läkaren vi ska prata om Melvins mage, väga och mäta.. DEt blir hans två månaders kontroll. häfligt. fan tiden går fort.. Sen ska jag träna mina feta dallriga äckliga ben.. Jonas har tagit ledigt imorn så jag kan träna tidigt. sköönt..Så jag längtar till imorn.


Sova sova sova. hehe. kram på er alla glada.. 


Jag längtar till den här Jenny kommer tillbaka.. 

Av Jenny - 17 juni 2009 22:16

Ja jag tänkte inte göra något ansträngande idag eftersom ajg va så trött och jag avbokade allt jag hade inplanerat!


Men efter vi varit i bromma center så skickade jag iväg jonas till gymet så jag kunde ta mig en promenad hem med vagnen. Det va väl 3 km. inte jätte långt men med bara backar och rask takt så gick det bra ändå.. Jag va svettig när jag kom hem. såå skönt... vem vet nu kanske jag kan få mig lite hemma träning. hehe

Av Jenny - 17 juni 2009 22:12

Har jag köpt nu. ni som inte riktigt vet va det är så kan jag tala om för er att, det är en röd sony ericson mobil hur fin som helst!!


Den ligger på laddning nu o om jag får tid imorn så ska jag fixa lite med den. Jag måste fixa den för min lur nu går inte att skicka mess från!! 

Bra pris fick vi oxå så det va ju lyckat. Jonas kom hem efter jobbet så tog vi kärran till siba i bromma center. Mycket trevlig försäljare han sa åt mig t o m vilket abbonemang som passa mig bäst. just eftersom jag ringer rätt mycket o kanske skickar hundra mess per dag.. Ja nu kanske ni tänker.. Konstigt att hennes nuvarande lur inte funkar. hehe. MEn hallå man ska ju kunna messa visst!!


Så vänta ni där ute snart kommer mina mess igen.. erkänn ni saknar de lite granna!! Sen handlade vi lite på coop. så vi fick oss en god middag.. 

Det bidde hemmagjord mos med lövbiff och hemmagjort sås. mm gott

Av Jenny - 17 juni 2009 21:48

jag tror min mjölk börjar sina och det är inte nåt jag vill!! men jag har märkt att lillfisen inte blir mätt när jag ammar så jag brukar ge ersättning efter. Eller jag började märka det igår. MEn fan jag vill ju fortsätta amma. JAg pumpar för fullt för att den inte ska försvinna. Men barn morskan sa att det kan bero på att vi haft några jobbiga och stressiga nätter.. så det kanske är så då. vi får se hur det blir med amningen..


Puss igen

Av Jenny - 17 juni 2009 21:46

Vilade nästan hela dagen lång idag. OO så skönt o mysigt vi hade det. Jag får ju lite dåligt samvete som låter han ligga i sängen hela dagen.. Men jag tror vi båda behövde få sova efter nattens bravader som sagt. O sov ja det gjorde vi!! Söta tillsammans va vi me.. mmm hur mysigt som helst. Ja han låg där  och försökte prutta hela tiden men vi fick oss lite sömn iaf!!


Nu skulle Jonas natta han. men jag tror nog han somna själv den lilla grisen hahaha. Jaja så kan det bli ibland.. JAG som skulle få en tidig  kväll sa han. hehe. jo visst tjena. MEn  han är hur duktig som helst med Våran lilla fis!! 


Puss på er alla där ute

Jag

Av Jenny - 17 juni 2009 12:30

ska ju få en ny telefon. Jag har nu hittat en som jag vill ha!! VEt inte än om jag vill ha en röd eller en svart!! Men jag ska ha en IDAG!!!


Min mobil är nämligen lite fittig jag kan inte skicka mess på den. Det hände igår. Jag har inte mottagning på alla ställen fast andra har det. ja den är hemsk... så ny telefon idag tack..


Melvin skriker nu o jag måste ta han puss på er alla glada

Av Jenny - 17 juni 2009 12:21

jag hade idag har alla gått i stöpet. På grund av våran natt!! Man kan verkligen inte planera så mycket när man har lillbebis hemma. Men fan jag är lite dum jag oxå jag kräver lite mycket o han är inte ens två månader.


Egentligen ska de bara vara hemma de första månaderna o lära känna oss o känna sig trygga. Medan jag drar ut han på rackartyg hela tiden. NEj oki inte hela tiden men ofta iaf!!


Så idag blir inget av vad jag planerat gjort för jag orkar helt enkelt inte. HAr sovit till nu iaf så lite sömn har jag fått. Men det är nattsömnen som är viktigast o får man inte den. Fan man blir en jävla häxa!! JAg skällde ut jonas i natt för att han sov så djupt o inte vaknade när MElvin GALLSKREK i tio minuter.. Men när han inte vaknade av det så insåg jag.  JAg kommer inte kunna lämna melvin ensam en natt med jonas, för han vaknar inte!! Alla säger att det är annorlunda om inte jag skullle vara hemma.. men hur fan ska jag kunna veta det.!!! Alltså jag tror t o m grannarna vaknade av skriket i natt o inte Jonas.. Han sover djupt helt enkelt o det är väl bra o skönt för han. Men jobbit för mig!!!


Men min mamma kommer snart o ngn natt får linda helt enkelt ta sin marlon så mamma får ta hand om melvi så jag får sova.. För jag behöver få sova jag är inte rolig att ha o göra med just för tillfället!! Men snart så är jag människa igen. JAg har ju precis vaknat o ätit min frukost lunch.. så vänta snart är jag snäll o glad igen.


Puss

Av Jenny - 17 juni 2009 10:02

Melvin va så nöjd igår efter han fick bajsa. Han somnade kl sju på kvällen och jag passade ju som sagt på o somna tidigt jag med. Men det trodde ni va.. MElvin vaknade upp halv två av att han ville prutta så han låg och pressa, tröck tog i så han spydde t o m. för att få ut sina gaser. Ibland kom de ibland inte. Så han låg så i lite över en timma.


O det går inte att sova när han är vaken och försöker prutta för det första så  låter det hemskt om han o sen så tycker jag så himla synd om han. Sen efter en timma började han gallskrika han va väl trött på att ligga där o ingenting händer med han.. Så jag tog upp han o böt blöja, kramade han lite. men det hjälpte inte. Så tog jag fram min onda tutte. Han åt lite granna.. Men hade inte riktigt någon ro.. för han pressa o tröck då fortf.. FAn va jag tycker synd om han. Tänk er själva o vara gasiga men inte få ut det. hemskt!!!


sen åter efter en timma va han så jävla trött så jag la han på mitt bröst om hopp att få sova lite iaf. Han somnade där nästan direkt. Vi sov väl en timma sen började gaserna igen.Nej jag tycker fan synd om min pojke.. 


Som ni förstår har jag inte fått nå mycket sömn alls i natt. Han har faktiskt bajsat nu på morron kvisten så jag hoppas på att han ska somna lite. MEn han ligger här brevid mig och tyrcker. så jag får se va som händer. MEn sova lite det ska ja gfan göra!!!!!! För jag är trött. så trött att jag gråter.. o det är fan hemskt!!


Men annars är han hur lugn som helst. Dagarna är hans liksom.. han är så nöjd då.. O så som det varit i natt är det ju absolut inte varje natt.. MEn imorn blir det iväg till BVC läkaren så vi får se va hon säger.. .kanske byta ersättningen.. 


Kram på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards