Alla inlägg den 25 juni 2009

Av Jenny - 25 juni 2009 23:06

JAg hittade nämligen en gammal bild.. oo va skoj jag hade förut. Jag hade verklgien skit skoj. O herregud va jag dansa o dansa.. flickan brevid mig heter Ewa o det är min tjej det.. o vi hm ja vi dansa som två tokar när vi väl sågs..


JAg sitter här o drömmer tillbaka lite..

Av Jenny - 25 juni 2009 22:58

mig inte så värst länge haha. Men jag sa inte nåt iaf jag bara gick in o sa att jag gärna vill sova.. hm.. Men Till slut så blev Melvin tyst. Ja han la värsta skiten hahaha o när Jonas tog av han blöjan slutade det itne rinna. jag är glad att han bajsa.


MEN fan att han va tvungen att göra det den natten jonas ska ha han. då kommer han ju vara hur jävla skön som helst. fasiken.. men erkänn att det är typiskt. Denna natt har han itne sovit en blund. O så tar jonas ungen då kmmer han sova bara för det blev hans bajs dag.. jaja men skönt för Melvin iaf att få ut skiten!!!


Nu ska jag försöka mig på att sov alite själv. För imorn har jag och Jonas en egen kväll tillsammans då Melvin ska vara med mormor.. puss på er där ute.


Av Jenny - 25 juni 2009 22:33

ligga kvar här i soffan. jonas har Melvin men han får inte tyst på han. o mina råd. ja de skiter han fullständigt i. Man skav ara tyst. lägga han ner lägga sig brevid så somnar han.  Men nej jonas sitter o pratar med han. har han upp i famnen. jal ycka til Men jag kommer nog inte klara av att hålla mig undan om det fortsätter. JAg blir stressad när han skriker. fett stressad.. fatta.


Ja jag blir så stressad. ska jag gå in Nej jag väntar några minuter till Men fan han skriker inte när jag ska söva han. Det gör han inte!! Nu blev det lite tyst. hoppas det håller i sig. Fan jag är orolig märks det. MEn tänk om han spyr när han sover. JAg vaknar alltid av det. MEn jonas han vaknar inte ens när ungen skriker. FAn kommer jag klara av det här. Annars så brukar ju jonas ta han på mornarna o då är han hur lugn smo helst. MEn en hel natt. FAnjag fick lite ont imagen.

Av Jenny - 25 juni 2009 22:03

va vi ju och hälsa på hos idag.Vi hade fått en remiss dit. Hon va super trevlig och bra tycker vi.. Så vi blev nöjda. Vi ska börja med nå ersättning nu som inte innehåller mjölk. O jag ska vara utan alla mjölkprodukter sju dagar. alltså inge smör o inge smottie. inge choklad inge bullar. fy fan.Oki det handlar bara om sju dagar och det är för min MElvns skull.!!!!! Vi måste ju se va som orsakar hans jävla gaser .. för han kämpar ju så in i norden mycket för att få ut skiten!!!


Men nu så här på kvällskvisten så gjorde jag iordning en flaska åt han. Men alltså stackars unge. Det luktade verkligen torrfoder. Jag smakade på det och det smakade som detluktade. NEj jag tycker synd om han. Jag kan verkigen inte ge han det . Han kommer inte vilja dricka det.. Han gjorde miner och drack lite . han brukar dricka kanske hundra ml . men nu blev det femton. alltså va det äckligt!!


Men vi får se han kanske vänjer sig. jag ska testa några dagar. Men tycker han det är för äckligt kna jag inte ge han det. Jag kan inte. Alltså det stank verkligen skit!! Stackars min Melvin.. 


Puss på er igen då

Av Jenny - 25 juni 2009 21:58

Maija åkt hem. Vi hade oss en trevlig och mysig stund åt lite gott men vi va nog lite sugna på godis allt. Men vi höll oss.  Men fan jag är så jävla sugen på lakrits!!!!! Maija hade ett par byxor på sig idag. o mama mia vilket az hon fick . Jag va ju tvungen att påpeka det hela tiden.. så vi får hoppas hon blev lite stolt när hon fick höra det var o varannan minut.. Men maija .. din rumpa har verkligen blivit gryym. hehe..


Nu har Maija min braija blivit sig med blogg iaf. Ja för jag typ tvinga henne.. men fan det är lite skoj o få skriva av sig .. erkänn ni där ute!! Så nu får ni kolla in hennes sida oxå.. Ja hon har precis startat den. men vi ska nog få upp hennes läsare.. hon är ju finnen kylmäkorpi hehe


Nu ska jag gå och sova.. Jag ska sova i soffan idag så tar jonas melvin för jag är dunder trött. Har ju faktiskt varit vaken sen kl fem i morse

Av Jenny - 25 juni 2009 10:47

va helt underbar!! Jag är glad att jag äntligen tog mig dit och träffade de sköna bruttorna med deras underverk.


Morronen började med en träff på stan med min älsklings syster och  systerson. som faktiskt kan säga jenny nu.. lr det blir lite mer som nonno.. Men han kan och så fort han inte såg mig så skrek han efter mig. jeho säger jag bara va glad jag blev.. Anledningen att jag tog mig till stan va att jag skulle köpa mig en keps.. Hm men det bidde ingen keps det blev ett par skor istället.. såna jag letat efter.. sandaler med högt skaft.. jippi jeho. Jonas gillade de inte .. men det gjorde jag sörru..


SEn tog jag mig vidare till tyresö.. o fan det va jobbit för bussarna dit är höga o man måste ha hjälp fö ratt komma upp med vagnen.. men tur jag hade så va det folk som kunde ställa upp o bära mitt tunga barn.


Sen vidare hem till Therese.. hon har flyttat till hus o fasiken mitt lokal sinne är inte det bästa så det bidde väl ca tio rigningar till hennes lur för att jag sklle hitta men fram kom jaag. och där va Min frida med sin Juni och therese med sin april och sin man. Vi satt o sola o snacka lite skit men fan tänk er själva vi har väl inte sett s på iaf fyra år. lr längre.. så det va fan mysigt. April är fyra dagar yngre än Melvin men hon såg ut som två månader yngre. hm Melvin är fan tjock. haha.. MEn iaf.. sen fortsatte vi hem till Mira..


hon har flyttat till en tvåa med sin nya underbarak ille.. Så vi kom dit.. Fyra jävla barnvagnar stod i lägenheten men plats fick vi.. o vet ni vad.. MElvin va ensam grabb så han har många bruttor att sätta på när han blir till den åldern. mohahaha så de så tjejer!!!


Där hemma fick vi bullar o saft.. mmmysigt va det.. Ja jag hade helt enkelt en underbar dag så tack till er!!!


Här kommer en bildbomb från gårdagen.. Det är jag och Therese som kallar oss de två söta flodhästarna sen pinnarna ja det ärh elt enkelt de andra tjejerna hahaha.. puss igen

Av Jenny - 25 juni 2009 10:31

verkligen en underbar vän!! Ja vi tappade bort varandra ett tag men vilka vänner har inte gjort det ngn gång!! MEn nu finns vi här igen båda två upphittade. hehe..


Maija tack för ditt erbjudande idag. Jag blev liksom gladare på en gång.. Det räckte med att du bara sa det  högt... 


Ni som undrar. Jag är jävligt trött idag för Odågan har inte velat sova i natt så jag är så jävla trött att tårarna t o m har runnit och det är nåt jag hatar.. Men så komhon underbara Maija o sa..


"Jenny jag kommer hem till dig nu och tar melvin på en promenad så du får sova". Hon förstod mig.. hon sa inte .. men det är så det är när man har bebis hemma. Nej hon förstod mig och tyckte synd om mig!!!


Hade vi inte haft en tid idag hos läkaren hade jag tagit emot hjälpen. hm jag brukar itne ta emot hjälp men den hade jag tagit.. TACK MAIJA!!!!



Av Jenny - 25 juni 2009 10:30

gråter i sängen för jag är så jävla trött och lessen. JAg har inte fått sova en blund i natt!!! Eller jo från tolv till två. sen från halv fyra till fem men sen fem har han varit vaken ungjäveln o vill inte sova.. JAg VILL SOVA!!!


Men så kolla man in i det här.. o då smälter man ju .. hehe

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards