Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Jenny - 8 juni 2009 23:04

på er där ute. Nu har vi kollat filmen klar.. hm jag låg visst o snarka i slutet haha så nej jag vet inte hur filmen slutade!! Men fasiken jag är trött, tänk er själva sju veckor.. ja han blir sju veckor imorn... men iaf sju veckor utan en hel natts sömn.. det är hemskt. Plus att jag tog mig en träning idag. Så trött ja det är jag..


Men ska nana nu så jag orkar upp imorn på min promenad.. oavsett väder eftersm jag varit stilla i en vecka nästan.. då min prins varit sjuk och vi varit iväg till jonas familj.. Där vi fått proppa i oss massa mat och bullar.. Ja för haha Jonas farmor tycker nämligen inte det är en bra helg eller visit om man inte ätit sig riktigt riktigt mätt.. jag kan ju tala om för er att under hela lördagen så va det mat prat.. MEn gamla tanter är ju förhärliga.. visst. 

Nej nu skenar jag iväg som vanligt.. det va ju sova jag skulle göra..


I natt skickar jag ut jonas i soffan så han får sova en hel natt utan att bli störd.. Men det värsta är hm att han alltid sover en hel natt utan att bli störd. haha för han vaknar helt enkelt inte.. Inte ens om jag puttar på han.. Men iaf.. så snäll va jag.. Men det är bara för jag vill träna så många gånger som möjligt mohahahaha puss igen då.. o godnatt på er

Av Jenny - 8 juni 2009 20:36

få berätta lite. Jonas tog ju Melvin när jag gick och träna. Han va ammad och klar och låg o sov så sött!! Men tydligen hade han bara vaknat upp och skrikit och skrikit!! Hahah så hade jonas tagit upp han ur bilstolen och då hade ungen luktat skit.. Ja folk säger att bebisar som ammar inte luktar. men det ska jag tala omatt det gör de.. kanske itne bajslukt men det är ngn sorts odör.. hehe


Så Jonas skulle byta hans blöja o tydligen va den helt jävlan erskiten hahahahah ja jag gillar bajs.. Men när han tagit bort blöjan och torkat lillrumpan ren..Då hade han sett så där nöjd ut som bara han kan. O sen hahahaha ja då hade det bara sprutat ut ännu mer. hahahah Erkänn visst är det lite skoj!!!?? 


Nu sitter vi här hemma har precis ätit middag o ska mysa lite granna. Jonas hyrde tydligen ngn film vi ska se.


Imorn blir det morron promenad och kanske en träff med min älsklings syster!!! puss på er alla glada

Av Jenny - 8 juni 2009 18:57

Jeeehooo säger jag bara. shit va  lycklig jag är. Tänk er att lite träning kan göra en så jävla lycklig. Jag har verkligen saknat min träning!!!


Jag gick till sats idag och körde igenom överkroppen lite lätt. Jag får ju inte sätta igång så hårt från början. Först för snittet och sen för att jag inte har tränat på 10 månader!!


Så det blev två övningar rygg, två bröst, en axel, en biceps och en triceps.. Lite lättare vikter.. Ca 15 gånger 3.. Sen tog jag en rask promenad hem på drygt 3 km med vagnen.


Ja Jonas gick och träna efter mig så jag tog mig en promenad hem istället för att sitta o vänta.. så nu är jag lycklig. o lite hungrig med förstås.. hehe

Av Jenny - 8 juni 2009 09:40

Ja det är jag! Ska berätta varför alldeles strax. Först ska jag tala om för er att vi stockholmare är på väg hem nu från värmland. Som de säger, borta bra Men hemma bäst! Ok nu till varför jag är så jävla glad, håll i er allesammans! Ok nu kommer det:). Jag får börja träna igen. Fattar ni Jippi säger jag bara. Ok lugnt i början Men ändå! Jeho. Puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards