Alla inlägg den 26 juni 2009

Av Jenny - 26 juni 2009 14:25

familj kom förbi en liten snabb visit. Tjejerna va me.. o helt ärligt så är hennes Tindra så himla lik mig på sättet men oxå lite på utseendet.. hm vem vet hehe. nej det är inte min..


MEn det va lit emysigt vi gick ner till cafeet här nedanför mig. Vi tog med mina egna bullar hahaha ja det gjorde vi faktiskt. MEN jag köpte mig en lunch där. Ärligt det av den minsta sallad jag någonsin sett. inte ens en hel burk tonfisk fick jag. NEJ usch.. jag tog ju bort pasta och keso för jag itne får äta det just för tillfället. Men då kan man väl läga på lite extra grönsaker iaf. MEn nej tydligen inte


Men mysigt där i solen hade vi iaf. Nu ska jag försöka mig på att duscha innan odågan vaknar. För ikväll som sagt ska jag och jonas ha en myskväl med bara oss själva!!!


Han har bokat bio och bokat bord på rest grill... så det blir säkert mysigt..


Han tyckte vi skulle vidare ut på nattklubb sen. Men hell no.. Inte ås länge jag ser ut som en jävla flod häst. JAg får ju inte ens på mig några kläder. Aldrig att jag går ut på klubb i stan då med alla jäva plastik opererade tjejer. Eller de som helt enkelt bara är så jävla snygga!! ALDRIG .. först o främst ska jag bli lite hetare!!

 Nu dusche.. puss

Av Jenny - 26 juni 2009 14:23

jag tog mig en fett promenad innan frukost 6 km!! Fy fan va härligt att gå i solen.. jeho!!! Jag känner mig redo att gå ner i vikt nu.. Så om vikten vill kan det sätta igång nedåt nu.. hehe

Av Jenny - 26 juni 2009 09:32

Blek som ett jävla spöke bara. hehe. MEn iaf. De här shortsen jag har på mig. Köpte jag i slutet av Maj tror jag det va. O då fick jag inte på mig de över huvudtaget..Jag fick t o m lite längre öppetköp ifall jag inte skulle komma i de senare heller. Alltså de fastnade på låren.


Nu har jag fått på mig de. JAg kan knäppa de t o m. MEN på vågen står det typ still.. MEn jag går ju ner. Jag märker det på kläderna. MEN som sagt så kan jag iaf fortf inte ha mina egna jeans. MEn det kommer väl det me..


Nu blir det en fett promenad..



Av Jenny - 26 juni 2009 09:30

som jonas inte gillade. Men fasiken det är skönt till kjol på en vardag när man inte vill ha jävla pumps liksom. jag tycker de va fina. FAST det finns finare men jag hittar fan inte  några.. VART ska man leta liksom..


 Men nu fick det bli de här. om ingen annan här ute vet vart det finns andra??!! gärna lite högre skaft.. 


Puss puss

Av Jenny - 26 juni 2009 07:02

för mina två underbara pojkar har gått hur bra som helst. Ja jonas vaknar ju inte av att Melvin ligger o kämpar med sina pruttar som jag gör tyvärr. hehe. Men det gör ju inte nåt att han INTE vaknar av det. För så länge Melvin int eskriker mår han ju inte dåligt av det liksom.


Men hm när han skulle ha sin natta mat. Ja då lämnar Jonas odågan ensam i sängen när han ligger o skriker oki om jag itne varit hemma. MEn jag skulle ju få SOVA .. o vilken mamma kan ligga kvar o sova när ungen gallskriker?? men killar tänker inte så långt!!!!!! SVårt att ta ungen i famnen då när man går upp o gör välling. Så jag skrek åt han att gå in igen så fick jag göra ersättningen. MEn sen somna jag om igen som en stock..


VAknade halv sju av ungen och mina tuttar så han fick suga lite tutte.. Nu ligger han o sover/pressar/sover /pressar. haha

Han är fin han. Men som sagt pappa o son hade en bra natt tillsammans utan mamma..

Av Jenny - 26 juni 2009 07:01

Blev en promenad på 6 km i rask takt. Eftersom jag inte sovit en blund så ville jag inte till gymet. Inte en bra kombination det där inte. ingen sömn plus träning. MEn en fett promenad tog jag iaf idet härliga vädret. JAg har börjat få liiiiiite färg. för jag har fått ett vitt linne på kroppen hehe.. kram kram

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards