Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Jenny - 10 juni 2009 23:22

Va som sagt hur mysig som helst.. förutom en skrikande Melvin men det tog vi. Men medan vi sitter där i lugnan ro o myser lite framför tv.. Så ser jag helt plötsligt i vardagsrummet att det står en främmande gubbe.. Han sa ngt lite tyst.. Sen fatta jag..


Polisen! Ja de va väl några st.. Linda hade tydligen glömt sin nyckel i en inte så laglig människas bil och polisen tyckte de skulle kolla upp vem den här människan som glömt sin nyckel va.. Och de hamnade hos en rödfräs med sin syster och en skrikande bebis.. Men det brydde sig inte de om.. De va väldans trevliga iaf och det är inte nåt jag har varit med om förut kan jag tala om.. Men de pratade och skratta med oss!! Kollade runt lite i lägenheten och hade t o m en sån där drogberoende hund med sig.. jaha. tänkte jag.  Va fan ska de komma hit och rota bara för hon glömt en nyckel i en bil. Ja det skulle de tydligen..


Men de gjorde sig besväret i onödan för de hittade nada och fick fortsätta vidare.. hahaha.. bara så man kan skratta åt det liksom.. Och att de oxå bara gick rätt in.. brukar inte polisen knacka??  Men som sagt de va ju trevliga.. Men nyckeln.. ja den fick hon inte tillbaka.. så vi får väl se när den dyker upp..


Nu ska jag först spela ett spel på king.com

Av Jenny - 10 juni 2009 23:17

blev idag lite knipövningar. haha.. och shopping.. hehe..

Av Jenny - 10 juni 2009 23:06

Det började ju med att Catta kom och Catta gick.. Sen tog jag mig faktiskt. ja hör och häpna. Jag tog mig till nacka forum med både buss och tunnelbana alldeles ensam. Jag börjar komma tillbaka lite till tuffa jenny känner jag. Men inte riktigt än.. fan det är läskigt med vagn och ny bebis ute i stora världen.


Inne i forum så mötte jag upp både söta Nadine med hennes busfrö och min söta kusin sofie med hennes odåga.. Vi shoppade loss. Ja jag gjorde faktiskt det idag kanske inte riktigt loss.. men jag shoppade fyra klädesplagg till mig och ett par löpar skor åt jonas.. Vi hade det iaf hur mysigt som helst Melvin låg i vagnen och njöt förutom då jag skulle äta.. ja han ska alltid vakna itll när jag ska äta fattar inte va han har för fel.. hehe..


Sen fortsatte jag och Sofie vidare till mina gamla trakter.. Jag gick hem till systeryster min.. Melvin hm han va nog helt enkelt trött på tillvaron o va grinig i tre timmar.. sen till slut så fick jag ungen att somna o han sover fortf.. sköööönt. Vistelsen hos min syster.. det får jag ta i ett annat inlägg. haha katastrof.. MEn det va mysigt att få träffa de iaf.. Min syster hjälpte mig väldans mycket med Melvin när han va som värst och det va fan skönt. Tack rödfräs. 


Sen kom jonas och hämtade upp oss så nu är vi hemma o ska försöka sova oss lite skönhets sömn. För imorn är det nya krafter o då ska jg ta mig min promenad.. Jonas jobbar inte kväll imorn heller så jag ska få träna.. jeho säger jag bara.


Träningen

Blir lite lidande när jonas jobbar kväll då jag inte har ngn i närheten som kan hjälpa mig med MElvin. Men om en månad är han tre månader då får man lämna de på barnpassningen.. jippi.. puss på er..



Av Jenny - 10 juni 2009 10:45

Cattur och Tristur kom hit och umgicks med oss i några minuter.. Melvin han skulle sova så jag stod mest och sjöng "när trollmor". Men Cattur hade glömt av att hon och hennes kim hade tatoo tid kl tolv.. Så solna planerna gick i stöpet.. Men jag ska iaf ta mig till nacka forum idag.. De har fin fina affärer där med!! Så jag ska dit och möta min kusin sofie med hennes huligan Isak!!!


Så jag ska iaf ta mig iväg idag.. Jag sitter just för tillfället o äter frukost. Sent jag vet.. men fasiken jag har ju haft massa annt för mig.. hehe.. NEj nu ska jag äta upp för att sen göra mig i ordning.. puss på er alla glada.


Lovisa.. Jag får väl ta mig till dig ngn dag o ge dig massa bullar och kakor nu när du ligger där o är tjock ;)...


KRam kram

Av Jenny - 10 juni 2009 08:45

i att ta oss en promenad vi äter frukost o sen åker till Solna istället.. För lite shopping o lite lunch.. Myyysigt.. Nej nu ska jag fixa mig så jag är klar när hon kommer.. För hm jag brukar ta så lång tid på mig nu när Melvin ligger o låter..


Puss igen

Av Jenny - 10 juni 2009 08:29

vilket jävla fitt väder. Man blir ju jävligt irreterad. Jag vet inte riktigt hur mycket det regnar eftersom vi precis har vaknat här hemma. Men regnar det alldeles för mycket blir det ju ingen promenad för mig.. Men solna blir det iaf. oavsett vad som händer!!!


Nu sitter vi här i soffan. hhahah ja det är väl ovanligt att vi sitter i soffan.. Men jag väntar på min Cattur.. för en promenad.. men det känns som det tar lite lång tid. så vet inte om jag ska gå själv o vara hemma till hon kommer.. Men vi får se.. SEn ska vi iaf umgås hela dagen.. Jag tycker om när hon kommer hit för vi båda är lite bekväma av oss o vi drar ut varandra på bus.. haha. ja snart åker vi till göteborg tillsammans oxå.. Så det ska bli skojigt.


Nej nu ska jag göra nåt istället för att bara sitta här.. puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards