Alla inlägg den 5 juni 2009

Av Jenny - 5 juni 2009 22:17

Bilen just för tillfället på väg till örebro. Det bidde lite sent, som man säger bättre sent än aldrig. Jag känner mig lite låg har ingen aning om varför, det bara är så helt enkelt! Mycket att tänka på! Melvin sitter i bilstolen o sover medan pappan sitter och sjunger till westlife haha ja han gillar de. Tänkte oxå passa på att tala om, jag bloggar liksom från min mobil nu coolt va?!

Av Jenny - 5 juni 2009 18:28

alltid ut för allting. haha.. bara att skratta åt det.. Men nu ska ni få höra iaf.

JAg har ju berättat här i bloggen att jag blivit lite folkskygg och att åka buss va ett stort no no.. Jag vågade helt enkelt inte. Tyckte det va hur jävla läskigt som helst ensam!!! 


Men idag bestämde jag mig för att ta mig till solna för att shoppa. Eftersom ingen följde med mig va jag tvungen att åka ensam med Melvin. shit tänkte jag. Men jag skulle fan göra det. Så jag gjorde oss i ordning så gott det gick.. Inte alltid detlättaste när man ser ut som halv shrek o inga kläder passar men iaf. JAg skulle ju få shoppa idag så jag va lycklig!! JAg gick det bussen och det började ös regna.. jajatänkte jag. Jag har iaf kommit iväg. jeho.. va glad jag va!!


Från mig tar man bussen till bromma plan för att sen byta buss där. det går mycket fortare än att ta bussensom går direkt, den tar fan en timma!! Så jag kom på bussen och jag åkte till bromma plan. Maija braija ringde o sa att hon kunde komma til solna centrum, kunde det bli bätre??

Jag sa att jag nog är där om enkvart.. Men nu ska ni få höra. 


Jag satt i brommaplan i 40 jävla minuter. sen kom det fram en tjej som sa, "de här bussarna går inte för ngn bro är sönder". Fattar ni??? När jag till slut vågade mig på det, kom halvvägs men sen kom jag inte längre!!!!!!


Så det va bara att ta bussen hem igen. Ingen shopping här inte. Men att man alltid ska råka ut haha.


Nu väntar vi på pappan så vi kan börja åka mot örebro


Puss pus

Av Jenny - 5 juni 2009 14:57

Jag har inte köpt nå måttband än. men det kommer och jagh ar inte vägt mig. Men jag har tagit nya bilder idag. Tio dagar efter de förra bilderna.. Ser man lite skillnad? Nu är Melvin 6 veckor

Av Jenny - 5 juni 2009 11:22

jag än älskar min Melvin så tycker jag att han är så jävla jobbig ibland. Jag kommer fan inte ut på min jävla promenad och nu har det gått för lång tid. Jag måste äta nu. Jag kan ju inte vänta hela dagen på han för att gå ut och gå.. utan mat!! Så nu måste jag sätta mig och äta. Sen tänkte jag duscha och försöka mig iaf ta mig till solna och shoppa lite. Fasiken.. Men som sagt han brukar inte vara så här.. Han är sjuk och får vara så här. Men jag får lika mycket tycka att det är skiit jobbigt!!!!


Idag när jag va på toa.. ja då fick han sitta i mitt knä.. så himla mysigt hade vi där inne. haha.. NEj nu sover han o jagska försöka hinna duscha och äta. Känns som det blir många vilodagar för mig denna vecka. Men jag vet med mig själv vem jag är och jag vet att det int gör nåt. För jag älskar min träning så oerhört mycket att jag aldrig kommer sluta träna. Så jag får ta det lugnt nu.. Iaf nu när han är sjuk Sen när han är frisk då får han fan skrika hur mycket som helst. hehe..


Nej i helgen ska vi iväg till örebro så jag tar nog med mig promenad skorna och går där lite.. För då är ju pappan med och han kan ta odågan.. MEn så ni vet formcheck gäller fortfarande för mig. Men jag har just för tilfället lite förhinder.. Det kommer bli lättare sen när jag får gå till gymet för då kan jag göra det när pappan är hemma så får han ta hand om prinsen.. och jag får vara för mig själv och lyfta o bli fast.. jeho. jag längtar ja jag längtar


Jag har tränat, dansat, ja gjortm assa saker sen jag va liten flicka och jag kommer inte sluta .. för det är mitt liv. träningen alltså. Ja nu är Melvin mitt liv oxå och han är värd precis allting i världen. En glad och fin mamma oxå.. Jaj anu blev det för långt inlägg men vi hörs.. hoppas ja får nåt shoppat iaf. för att åka iväg o inte ha en enda fin kläda.. nej det är fan inte så skoj.. 


Jonas är ledig från idag till måndag. MEn han är och lägger i båten just för tillfället. ja den måste ju i den me.. så vi kan åka båt i sommar.. Vi köpte flytväst til Melvin igår. nejnu slutar jag pusss  där ute,

Av Jenny - 5 juni 2009 08:42

på er alla glada o roliga människor!! Nu är kl snart 0900 och jag tänkte ta mig en promenad. Men jag väntar på svar från Catta.. vi kanske ska shoppa idag. NEj jag kan inte shoppa ngt fint överhuvudtaget men jag vill ha lite mellan storlekar.. För de kläder jag har nu. mamma kläder och jonas kläder. hm.. det är inte riktigt nåt som tilltalar mig längre.. För stort.. Medans mina egna kläder är för smått.. ja katastrof.. Den här tiden efter man fått en liten bebis är fan hemsk!!


Man ser ut som hej kom och hjälp mig.. Men jag är lite glad för mitt ansikte börjar komma tillbaka till sitt vanliga igen. hehe..


Melvin ligger naken här i babysittern brevid mig och snarkar.. Usch jag hör att han har massa slem o snor.. Men han får inte ut det. Han skulle tydligen hosta mycket för att få bort det.. Men fan HOSTA då!!1 I natt har han sovit PÅ mighela natten.. JAg har försökt att sova och det har väl gått så där.. SNart när han är frisk då ska vi fan ta våra gamla rutiner.. När vi sover bredvid varandra i olika sängar.. mm mysigt. hehe..


Nej nu ska jag göra i ordning mig innan han vaknar och vill ha tutte lr kärlek!! puss på er alla glada.. 


En sak bara. hehe. han har börjat skrika lite lätt när han bajsar haha han tar i så mycket så det blir som han lyfter hur tunga vikter som helst.. mohaha puss igen

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards