Alla inlägg den 27 juni 2009

Av Jenny - 27 juni 2009 18:29

va svettigt det är!!! Det bidde ingen träning för vi har städat hela jävla dagen.. Det ska ju vara visning imorn så det måste vara tipp topp plus att alla personliga saker måste bort. Jobbit är det för allt ska bort. schampo, odågans saker ja allt!!


MEn nu har vi städat. VArdagsrummet är kvar men det tar jag imorn när Jonte myra får ta sig en promenad med odågan!! 


Mamma och Moster MArita kom och lämnade min lilla pojke idag. Han hade spytt ner hela sig och alla sina kläder han hade med sig. STackars barn. Så nu slutar jag med den där ersättningen vi fick på recept för han vill inte ha den helt enkelt!! 


Han spyr inte av den andra ersättningen eller min bröstmöjlk.. så när han kom hem va han hur hungrig som helst. Så snabbt har han aldrig tagit tutten och så länge har han inte sugit heller. OOOoo min stackars MElvin


Nu mår han hur bra som helst o har ätit massor av gånger  spytt lite precis som han brukar men inte alls så som han gjorde med mormor sin!


Nej nu ska jag hoppa in i duschen o tvätta bort all svett o all jävla skurmedel.. man blir som helt jävla sträv haha.. 


Puss på er.. därför jag inte svarat i telen vi har haft fullt upp 

Av Jenny - 27 juni 2009 18:28

så måste jag få klaga igen!! Vilka tycker som jag, att om man ska låna ANDRAS saker så ska man fråga först????!!!


Sen ett till klagomål.. Varför ska man bete sig som om att man äger saker man inte gör?? varför jag fattar inte grejjen i det hela. Ta inte all jävla plats låt de andra få sitt och sin plats!!! 


Så nu har jag fått klaga färdigt!!

Nu

Av Jenny - 27 juni 2009 09:27

blir det frukost o sen iväg till träning tror jag. För Jonas sover Melvin är inte hemma än. o städa det får jonas börja med så fortsätter jag sen.. puss

Av Jenny - 27 juni 2009 09:19

Vi skulle ju hämta upp min mamma från tåget för hon skulle passa lilla Melvin.. Men ja Jonas är en person som vart han än ska kommer försent. Alltså jämt och ständigt!! Jag hatar det för jag är en person som alltid kommer för tidigt. Så jag blev lite tjurig hemma för vi va försenade o jag ville inte låta min mamma vänta!1


Så jag gnälllde väl lite där. MEn fan det hade jag rätt till eftersom vi kom o hämtade mamma en kvart försent och det va faktiskt inte mitt fel!!!


MEn sen så åkte vi iväg o han hade bokat bio den va jätte jätte bra . MEN nu måste jag vänta på uppföljaren ju.. fasiken . hehe. Men den ska jag följa. Johan Falck såg vi. Så om ni är smarta väntar ni till den kommer på dvd för då är säker uppföljaren klar!


Sen tog vi oss till rest Grill o herregud va fint och mysigt det va där inne. Vi kom ju lite försent dit oxå kan jag ju meddela. hahaha ja helt otroligt. men vi gick så mysigt ute på stan vi åkte t o m tunnelbana!! Där vajag mästaren på att hitta så det kändes väldans skönt. Men iaf. vi började i baren med otroligt goda drinkar lite stark för min del jag har ju fan inte druckit på ett år eller nåt sånt. men good det va den. jonas hahahah han blev nog lite snurrig han är lite lättpåverkad min pojke!!


maten va underbart god. MEn jag fick lite för rött kött o det klarar jag inte. Det är inte det att det är äckligt jag mår bara illa av att se det. För köttet bli r som mjukt. Men det fungerade jag åt en bit av köttet iaf. Servitrisen mådde lite dåligt att jag inte tyckte det va hundra. så hon gav oss rabatt. söt liten kicka..


hahaha hör här då. vi ville egentligen äta efterrätt. Men vi  blev så himla trötta så vi ville bara hem. ja så är det att ha bebis hemma!! Så Fredrik kom ohämtade oss och körde oss hem.


Kvällen va underbar, skönt att vara ensamma skönt att vara med jonas o bara ta det lugnt!!! TAck för en fin kväll.


Lite före och efter bilder på mig. Jonas vill inte vara med på bild här . så jag får respektera det lite granna..

Av Jenny - 27 juni 2009 09:13

va skönt vi har sovit i natt. MElvin har sovit med mormor hos min moster Marita.. O de har tagit hand om han så himla bra. Men min mamma sa.. att hon skulle tycka det va jobbit att hahan varje natt. EFtersom han låter såj ävla mycket på natten. Inte skriker men låter och vet inte riktigt om han ska äta eller inte.. Ja så har jag det varje natt tyvärr..


Men det är det värt för min lilla prins.. Nu ska vi städa lägenheten till kliniskt rent för vi har visning imorn .. jippi säger jag en dag då det är 30 grader.. Gissa om det kommer vara fullsmäckat här inne med människor.. hahaha skrattretande.


Hur fan gör man om man inte blir av med lägenheten då. JAg vill ju verkligen flytta jag vill inte bo här mer!!! jag vill närmare mina vänner och min familj .. Tänk va skönt o bara kunna ringa min familj o säga. SNälla kom hit jag vill sova ngn timma!! 


jaja det ordnar sig säkert. Men nu saknar jag melvin hur mycket som helst ju

Av Jenny - 27 juni 2009 09:12

från gårdagen med Cattur och tjejerna. Cattur va väl så där glad.. Men jag förstår henne.. Lingonveckan är fan inte ngn rolig vecka.


O bullarna ja de är från mästerbagaren Jenny.. hehe

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards