Alla inlägg den 13 juni 2009

Av Jenny - 13 juni 2009 12:43

utan min tjockis!! Ja de gick fort.. Det va nästan lite skönt att  få sin ensam tid lite längre än vanligt!! Melvin och pappan hade det tydligen hur bra som helst... Men pappan han lämnade över odågan till sin kmpis fru. hehe..


Men han skulle ju bygga garderober lite svårt att bära på en bebis då.. Han hade legat så skönt och tryggt i hennes famn.. 


De skulle hämta mig kl elva utanför gymet.. Men pojkarna va inte färdiga med det de börjat med. .Melvin började tydligen bli lite grinig där borta.. hungrig alltså.. Så kort o gott.. pojken som jonas hjälpte skicka en taxi åt mig.. så jag fick sätta mig i en taxi för att åka iväg o amma. hahahaha.


Taxi chaffören tyckte jag va lite strange.. men nu är det så här.. Melvin har haft ont imagen några dagar  så jag ska testa en hel dag utan ersättning och se om det blir bättre därför detta kaos.. 


MEn slutet gott allting gott.. Nu är vi hemma och jag ska laga oss lite lunch torsk med äggsås och färskpotatis blir det .. smaskens..


SEn åker vi till flen. Så Jessica snart syns vi.. puss o kram

Av Jenny - 13 juni 2009 12:39

JAg tog bussen... jag fick t o m springa till bussen men jag tog den. Jag kom till sats några minuter innan de ens öppnat så effektiv va jag idag.. Se så mycket lättare när bebis är med pappan sin..


Jag körde två övningar bröst. två tre övningar axlar och två biceps.. körde lite lite hårdare idag än de andra gångerna.. Men jag känne rliksom att jagkan det. Jag har inte ont lr nåt sånt.. 


Fy fasiken va skönt det va att träna kan jag tala om. mmm ysigt.. hehe.. kram på er alla där ute


Lite bilder. ennär jag drömmer mig bort i bussen på väg till träningen..

o sen inne på gymet förstås..

Av Jenny - 13 juni 2009 09:18

alla glada!! Jag sitter framför datan för jag sk akolla när bussen går mot sumpan så jag kan komma till sats.. Men istället fastnade jag här. haha katastrof.. Men de öppnar inte försn tio ändå. så jag hinner. Frukost gjorde gubben min åt mig så den är äten ochklar..


Lukten från igår har börjat avta.. den satt tydligen fast i soffkuddarna oxå. mohaha fy fan va äcklig jag är. haha.. 


Nej jag ska gå o träna som ni förstår. Jonas har åkt iväg med Melvin. Jag har varit ifrån melvin flera gånger när han varit med jonas. men idag blir det över två timmar och det har jag inte varit ifrån han förut. så det känns lite läskigt. Jag har en sjukdom som kallas för "kontrollbehov" Jag vill gärna att allt ska gå och bli på mitt sätt.. Jag kan få lite ont i magen annars.. 


När jag va yngre o ngn ville städa min lägenhet fick jag lite panik. oavsett hur stökig den än va lr om jag inte orkade städa. MEn ingen annan fick göra det heller. För de visste inte hur det skulle va.. JAg har släppt lite på det där på äldre dar.. Men nu med Melvin. hallå jag vet ju hur allt ska vara. haha. Tror jag ja.. 


Men nu har de iaf åkt i väg och ett litet förmaningstal hann jag me innan de gick. Hm tror ni jonas känner att jagl itar på han. hehe. Jo då klart jag gör.. 


mendet är det där med kontrollbehovet!! Men det blir bara bättre o bättre.. nä nu ska jag klä på mig o sen åka iväg o träna. 


Ngn som vil hänga me. jag tänkte köra bröst axlar och biceps idag. .mmm nice..

Puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards