Alla inlägg den 23 juni 2009

Av Jenny - 23 juni 2009 20:35

Jonas hade lagat mat åt mig när jag kom hem, skönt så slapp jag. Det bidde spagetti o köttfärssås.. hur gott som helst och det funkar liksom alltid!! Han åkte som sagt o rondera så jag och odågan blev ensamma. Han va lite lessen o kinkig men det va tröttheten som talade. Så nu ligger vi båda i sängen och myser. eller han ligge rhär brevid och snarkar jag leker med datan!!


Ska sova snart för jag är trött o imorn blir det en tidig dag för jag ska ta mig en fett promenad o sen tänkte jag bege mig till tyresö för at hälsa på lite vänner och familj!!


Hoppas du följer med Cattur. puss på er alla glada

Av Jenny - 23 juni 2009 20:32

Ja Jonas kom hem idag innan han åkte och rondera, eftersom det är MIN träningsdag.. Vi tar varannan.


Så jag skyndade mig till bussen och åkte till sats. Idag va det inte såmycket människor där sköönt. För jag känner mig verkligen som en flodhäst där inne men en genomskinlig med massa löst skinn. Ja exakt så känner jag mig!!!


Men det bidde rygg iaf. Jag körde sex övningar. Jag älskar att köra rygg. Det va den kroppsdelen jag va mest nöjd med innan jag blev som jag är idag!!!


Haha ni skulle se min kamera efter en lördag kväll bara massa rygg bilder.. hehe.. kram på er

Av Jenny - 23 juni 2009 14:43

fy fan va skönt det va.. att gå i solen. Tror nästan jag fick lite röd färg på kinderna t o m. Jag tog en promenad i rask takt i 80 minuter. fy fan va härligt. Gick till en brant och lång backe på bällsta vägen som jag gick upp och ner för två gånger!!


Härligt men fy fan va tungt det gick haha. katastrof. MEn jag klarade det. 

Nu sitter jag hemma och avnjuter min avokado och tonfisk sallad..m mm tack för tipset Maija. 


Nu ska jag äta klar tsen pumpa lite .. sen blir det nog träning ikväll 

Av Jenny - 23 juni 2009 12:06

visning på söndag och måndag. Snälla låt våran lägenhet bli såld. För helt ärligt så mår jag inte bra här..Alla säger.. "men ta körkort" OCH om jag har körkort. VAdå ska jag sluta åka buss då helt???!! NEJ så lat tänker inte jag bli. O jag bor fortf för långt borta från mina vänner o min familj.


Tänk om de varit nära nu.. då hade jag kunnat åkt iväg o tränat o lämnat odågan hos min syster.Nej här sitter jag i bromma o får klara allt själv medan min jonas är o jobbar o jobbar o tränar. hehe.


Men men här är lägenheten igen då.


Av Jenny - 23 juni 2009 11:30

nu ätit min frukost. Sent ja jag vet Men fasiken jag har pratat i telefon med en hel sköön brutta från mina gamla trakter!! Så nu har jag iaf ätit min frukost och tänkte ta mig en lååång promenad. Skönt med frukost i magen. jag brukar annars ta innan frukost så jag bränner lite. Men vet ni  jag bränner ändå för min takt.. jeho den ni.. !!


MEn vi hörs senare då. nu ska man ut o knata i solen med sambos shorts o ett stort linne så magen får plats o hänga o dänga i .. mohhaha. puss på er

Av Jenny - 23 juni 2009 08:46

dela med mig av ett morron foto på Melvin. Han har hållt mig vaken lite granna i natt men min trötthet och irritation försvann direkt när jag såg han o han låg o skratta åt mig!!


Haha ja han är för go. 


Annars har jag inte nå mer att skriva har liksom ingen lust .. Men vi får se va som händer under dagen. Kanske tränar jag kanske inte..Kanske går jagut i solen o solar.. kanske inte.. men vi ser som sagt. kram på er o hoppas ni har en bättre vecka än jag har.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards