Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Jenny - 12 juni 2009 21:59

det av till flen.. haha ja vi ska på nåt som heter "fest i flen" skoj va.. mohahaha.. puss igen nu ska vi titta filmen..

Av Jenny - 12 juni 2009 21:11

Var jag än går o var jag än sitter. mm jag har nog ätit nåt ruttet.. för det är så det luktar här haha ja äckligt jag vet. Men fasiken jag får panik. Jag kan ju inte ens gå ut bland människor. för råkar de komma bakom mig. ja då känner de lukten.. O det är inte så jag kan skylla på melvin han är för liten för att han ska kunna lukta så!!!


Vi har precis varit på ica maxi o inhandlat lite godsaker inför kvällen.. smaskig mat o lite godis. ja jag får äta godis idag. JAg fixade med maten medans den duktiga pappan natta bebisen.. Mm han har haft hysteriskt skrik idag. Jag tycker såå synd om han.. tror han har ont i magen. o om man tänker på va det kommer för lukt från mig för tillfället så kan jag förstå att han har ont imagen!!!!!!! 


NEj nu ska vi snart äta sen kolla filmen.. puss på er alla där ute


TRista... vi saknar dig oerhört och tycker så synd om dig!!!  puss på er familjen

Av Jenny - 12 juni 2009 17:30

ligger våran lägenhet ute på nätet!! Och helgen efter midsommar har vi visning.. Vi har inga förhoppningar MEN vi hoppas att det är ngn som nappar!!


Här får ni gå in o titta lite bilder.. 

södermäklarna

Av Jenny - 12 juni 2009 13:14

REGN!!!!! Jag skulle till ican och köpa mig ngn lunch.. vägen dit gick hur bra som helst.. SEn kom jag ut igen och skulle promenera hem. Ja det stört regna.. Alla stod under taket och väntadepå att det skulle sluta.. MEn så jävla positiv är jag inte så jag trodde det skulle sluta!!! Så jag tog på mig luvan och knatade hem.. Tur att vagnen har regnskydd och att jag alltid har det med mig nu för tiden...


MEn väskan blev vattenfylld. haha katastrof.. Jag blev dyngsur.. MEn lunch får jag nu iaf.. .. puss på er

Av Jenny - 12 juni 2009 11:17

va här nyss, så snart kommer det bilder på mitt hem... jippi

Av Jenny - 12 juni 2009 08:27

här inte. Idag skulle vi tydligen upp halv sju.. Ja men jag försökte så gott jag kan få odågan att somna om. Det funkade kanske en halvtimme. Nu ligger han naken här på golvet i sitt babygym och kollar på spöket laban leksakerna haha..


Irreterad är jag oxå. Ja man kan fan bli det när man itne får sova ordentligt.. då stör man sig fan på precis all jävla skit!!! T ex. Jonas grej är att sköta köket.. men för han är det disken. Ja då blir det disken som blir gjord. sen ligger allt annat jävla skit kvar där o bara ser allmänt rörigt ut..Sen alla nappflaskor. ja de diskar han för de kommer in i diskmaskinen men napparna till.. Ja de lägger han där på sidan och låter de ligga där o ruttna o lukta äcklig.. Så JAG måste ta det. Fast min grej absolut inte är att fixa i köket. o SEn  när man städar.. 


Damsuger man inte sist??? efter man plockat upp, städat och dammat?? Nej Jonas damsuger det första han gör. Så sen när man gör resten då kommer det ju massor av damm. Ja jag är lite irreterad och jag får klaga. För  ska man städa så gör man väl det ordentligt inte bara ytligt. För då städar man fan in skiten!!! NU måste JAG ta det för han inte gjorde ordentligt!! tröt blir man. 


Men jag ringde och klagade haha ja det gjorde jag. så mycket har jag att göra på dagarna. Nej jag klagade ite jag bara bad han om han kunde städa köket när han kom hem och inte bara disken. Alltså inte en endaste jävla pryl ska stå framme.. VA fan har man skafferi och skåp till?? För brödet o skit ska stå framme.. nej skulle inte tro det.. 

Ja gblir så lack att jag ruggar.. puff. hehe


MEn han är duktig för tänk er själva att han diskar varje dag. kanske två gångeer. tömmer och fyller den alldels sjläv.. o att han ändå damsuger är ju ett plus.. så lite kredit ska han oxå ha. min lilla jonte myra.. 


Nu ska jag in o duscha innan mäklaren kommer

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards