Alla inlägg den 1 maj 2010

Av Jenny - 1 maj 2010 09:59

Jepp jag tog på mig min outfit för att sen dra på en morron promenad

  


Innan melvin skulle sova för på så sätt kan jag vila med han sen. hehe. Jag tog mig min promenad till vårat hem haha ja jag får inte nog av att gå dit. Men fram och tillbaka tog det 30 minuter med lite jogging emellanåt. 

Jag hittade även dessa trappor

  

Som jag sprang upp för.. knät ja det gör jävulskt ont men vill man vara fin får man lida pin!

Sen när jag gått upp för backen där hos oss och skulle ner hittade jag en genväg ner.

  

Grymt tänkte jag och började knata.. MEN för i helvete när jag nästan va nere ja då va det ett stort jävla hopp ner... inte någonstans man kunde glida ner haha. Plus att det va hur jävla mycket taggbuskar som helst. o tro mig jag försökte ta bort grenarna med jackan men taggarna gick igenom och gjorde ont. haha ja skratta på ni men fan jag måste ju utforska lite haha. Men jag tänkte.. fan jag kan inte gå upp igen utan jag får hitta en lösning. O mycket riktigt det va ett trasigt stängsel som jag kröp igenom för att sen försöka ta mig ner. Men de där jävla taggbuskarna va överallt och skulle helst på mig. men jag lyckades efter mycket om och men. .Fastnade på nervägen i taggarna flera gånger men fan jag kunde inte gå upp igen!! Så jag kom ner jippi..


Nu är jag hemma och ska städa lite för att sen lägga odågan för lite sömn.. för både mig och han.. kanske pappa jonas oxå.


puss på er


Just det..Idag firar jag och Jonas 3 år.. jeho.. och kvällen i ära ska vi fira utan Melvin, han får stanna hos moster, mormor, kusin och Marcus. Sen alla andra som ska umgås med de!! Så han får det säkert toppen great. Vi ska tillbringa våran kväll hemma hos Therese, Johan och deras Max sen gästerna de ska få är iaf Kurre och Danne. Skoj!!!! 



Av Jenny - 1 maj 2010 08:17

Efter Jonas och M varit och tränat. Så kom de hit faktiskt.. de plockade upp flickan Tess på vägen för att de ville ju så klart oxå titta på våran lägenhet.. jeho våran lägenhet haha. ja jag kan inte sluta säga så!!! Tänk våra nyfunna vänner som vi kommit väldigt nära på kort tid va de första med oss som fick se lägenheten!!! 


Vi gick runt där och kom med en massa ideer.. de två ska iaf hjälpa oss för de är grymma helt enkelt!!! Melvin.. ja han va dunder trött då han missat sin sovtid.. Men lika glad va han för det när Tess och Mattias va med. Men nu ska ni få höra någe skoj.. Melvin som annars älskar Tess och är lite rädd för killar. Melvin satt på golvet och M tog upp han.. lätt som en plätt.. men tror ni han fick sätta ner han sen hahahhahah nej han skulle vara i Ms famn!!! Men han blev trött i armarna och satte ner odågan på golvet. Då va Tess framme o ville mysa lite.. hahahahahahaha förlåt att jag skrattar tjejen. Men Melvin hahaha han blev jätte jätte jätte ledsen och började stor böla och skulle till.. M .. nej inte mig eller jonas som va i  samma rum. utan han skulle till Mattias hahaha. Såg en tår i Tess vänstra öga men hon tog det o gav ifrån sig Melvin!! som stannade i Ms famn typ tills vi gick!!


Lägenheten är inte fin nu men den kommer bli.. o vi ska bo där.. fan va jag längtar. Köket är ett krux då vi har lite olika viljor men för det mesta har vi samma vilja så allt kommer bli toppen!!!


Vi satte oss i våra bilar som tog oss till "därmed pasta" på söder för att inta fredagens middag. Men sen tog allas våran tid slut då. Paret skyman skulle iväg. O vi ja vi skulle hämta upp mamman min.. oo min mamma är här med sig tog hon Marcus som både Melvin och Marlon älskar att busa med!!!


Vi allihop tog oss till tyresö för lite valborgs firande med familjen Olsson! Melvin va en grin pelle men till slut gick det bra o han busade med Marlon och Marcus. Någon brasa såg vi inte då de inte tände den i tid. Vi fick åka hem med en sovandes Melvin!!


Men en bra dag fick vi hela fredagen jippi..


Ser ni hur han börjar lite försiktigt.. haha.. min lilla skit unge

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards