Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Jenny - 20 maj 2010 21:07

Imorse när jag och odågan vaknade tog vi det lite lugnt. Amina ringde när vi låg i sängen och pratade lite. Hon berättade att hon skulle komma och hämta oss för att vi sen skulle ta oss till Alby sjön i tyresö!! herregud.. bråttom.. packa väskor, äta frukost, byta bajs blöja. Men vi hann och Vi satte oss i bilen!!


Mitt lokal sinne är ingen hitt o tydligen är inte Aminas det heller. Haha hennes jonas blev arg några gånger men till slut hittade vi till alla stopp vi skulle göra!! O äntligen kom vi fram till alby.


Hon hade varit och köpt en liten mini pool till sin fina Tindra, jag säger så här. Melvin älskade den!! Herregud. jag satte han bara bredvid den då vattnet va kallt men han skulle i.. o där skulle han sitta o plaska. Sen kröp han ut o sen i. Jag har film och bilder. Men eftersom jag är i tyresö hos systern min så får ni vänta!!


När vi till slut skulle gå för att hämta Marlon på dagis blev det bråk. Melvin skulle fortsätta bada!! Men jag fick försöka klä på han i hans utbrott o det gick väl så där haha. Menskoj att han tycker om o bada även om vattnet är iskallt!!


Sen har vi ätit lite glass o bara haft en trevlig dag med Linda och Marlon. Nu sover ungarna o jag sitter framför datan medan linda är ute med vovven!


Jag är ju som sagt fortfarande inte nöjd med kroppen min.  Mina ben är gropiga o stora. Så det blir långa shorts även denna sommar..tycker ni att jag är löjlig ja då är jag det helt enkelt men jag går inte i bikini för att andra tycker nåt!


Jag håller mig till shorts o en topp eller bikini överdel

 


Nä nu ska jag kolla klart på ghost whisper. Imorn bär det av till alby igen fr lite bad och sol. Sen ska jag ta mig till solna balance o träna lite!!! Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards