Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Jenny - 4 maj 2010 21:31

Ja melvin har ju varit rosslig sen han va åtta veckor. Sjuk eller inte sjuk. Och som kanske några av er har missat är vi ju på utredning för just detta rossel. Eftersom ingen vet vart det kommer ifrån.


Så bara för att min fis är rosslig kan vi inte hålla oss inne.. Eftersom det är just för tillfälllet hans vardag. Vi hamnade tyvärr hos fel läkare i början, en läkare som inte gjorde annat än att ge oss massa olika mediciner att testa. Men jag .. ja eftersom Melvin alltid kommer först för mig. Satte ner foten och tog inte detta. Så nu har vi bytt läkare till en läkare på sös inne på astma och allergi mottagningen!! 


Jag tycker iaf detta är bra. Men läkarna där vet inte heller varför Melvin är så rosslig som han är utan de håller på med en massa utredningar och tester.. Hoppas det är lite svar till vissa av er där ute. Men rosslig kommer han nog vara tills hans luftrör har växt till sig.. och då kan han inte hålla sig inne. Läkarna vill t o m att jag ska lämna in Melvin till barnpassningen på sats. MEN eftersom jag älskar min fis och som sagt alltid sätter han först. Så vill jag helst inte göra detta när han inte är helt ok.. Jag hoppas detta kan vara lite svar till vissa av er där ute!!


puss puss

Av Jenny - 4 maj 2010 21:12

Planen med min syster fick ligga i lä idag. Då jag inte riktigt kände att jag ville åka runt med Melvin nu när allt är som det är. Han hade ingen feber idag iaf så det va ju skönt plus att han själv va lite gladare. 


Men vi båda två ville ha lite frisk luft.. ja eftersom vi båda två mår toppen great av det. Så vi tog på oss våra kläder för att sen ta oss mot sickla. Vi ville handla lite mat inför kvällen därför blev valet bort till Sickla!! Melvin såg jordgubbarna så fort vi kom innanför dörrarna.. jordgubbar är inget han har smakat förr så jag vete fasiken hur han kunde veta att de smakar smaskens. 


Men vi köpte oss en liten låda och han fick smaka..

  

Jag tror han tyckte om de.. Va tror ni. haha. Men när den första tog slut såg han ut så här tills han fick en andra

  

Han skulle ha jordgubbar!!! Men eftersom det va första gången kunde han ju inte äta hur många som helst på grund av allergi chock. Så när han fått den andra o inte sluta skrika ja då fick jag skala han en apelsin som han åt upp på några minuter. Jag tycker det är skoj att han är så förtjust i frukt för frukt är nyttigt!! 


vi fick oss en super dag jag och Melvin idag. Han själv är gladare och inte lika mammig. Men imorn ska vi iaf till läkaren så de får ta lite prover o se va som händer och sker! 


Sen är jag lite nyfiken på vilka som läser min blogg. Jag tror att några av mina egna vänner har visat bloggen till sina vänner iaf.... anledningen till det. vet bara DU!!! 


Nä nu ska jag och Jonas mysa lite granna här hemma i nacka.. puss på er


Av Jenny - 4 maj 2010 10:19

I alla fall här borta i danvikstrand. Farfar kom hem efter en sväng med bilen i morse. Melvin.. ja han ville inte vara hos mig utan skyndade sig iväg med ilfart mot farfar. 


Farfar fick ha Melvin i famnen när han tog på sig kläderna, när han gjorde ordning sin frukost. Sen ville han ju helst sitta på stolen ensam för att äta sin frukost o han tänkte dumpa över ungen på mig. Va tror ni.. ja han vägrade. MElvin alltså. han skulle bestämt vara med farfar. Men jag fick locka han med fotbollen han fått  av gammelmoster Janeth så han stannade med mamman sin. 


Men ett kast blev det med bollen för att han skyndade sig till farfar igen o där stannade han.

  

Jag sitter här i fåtöljen o njuter så länge det varar medans farfar har fullt upp borta vi sitt skrivbord!! 


 when Sven come up this morning Melvin only wanted to be with him!! He try to put him on the floor. But Melvin keep on going to farfar.. 

Av Jenny - 4 maj 2010 08:19

va hur bra som helst för hela familjen!! Melvin har sovit från halv åtta till halv åtta och det känns härligt. jaghar inte ens behövt ge han nappen!!! Jag tror att vårat bad igår på en timma gjorde susen!! Han busade rätt mycket i badet med mamman sin. Han skulle ställa sig upp för att sen ramla på rumpan o jag skulle säga pang.. o han skulle doppa ansiktet i vattnet o jag skulle säga usch.. ja så höll vi på där inne i en timma!!


Feber verkar han inte ha men herregud vilket jävla rossel jag blir lite orolig, hans hosta.. han ser förvånad ut varje gång han hostar. För det kommer upp slem o han hostar rätt hårt!!! Idag kom farfar hem oxå från en liten minisemester Melvin blev toppen glad att se han. MEN jag skulle gärna hålla mig i närheten! 


Melvins frukost gick bra till slut helst skulle han sitta i knät mitt men den här gången så fick han inte sin vilja igenom!! Haha oki nu lite om mig själv.


jag ska ta och baka lite hallonscones nu åt mig och farfar så här första dagen han kommit hem. Jag vet inte om jag ska ta mig en promenad innan eller efter frukost. Melvin får iaf inte vara ute och leka i sitt tillstånd tyvärr men lite frisk luft måste han få i sig!!!



Senare på dagen har jag och mi syster bestämt att jag ska komma till hennes jobb, hon tar Melvin medans jag tränar sen åker jag till tyresö och tar Marlon så hon får träna.. Nu vill jag fråga er. Melvin är ju lite dålig MEN han kommer bara sitta i vagnen och väl hemma hos systern min är han ju bara hemma liksom. Precis som han skulle vara här.. Visst kan jag väl ta mig till träningen o fullborda våra planer?? Imorn är det han som ska till doktorn oxå..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards