Alla inlägg den 15 maj 2010

Av Jenny - 15 maj 2010 14:12

Jag hade tänkt ta mig en träning i morse men min hals gör ont o jag känner mig dåsig i hela huvet. Så jag satt snällt hemma när systern min gick o träna!!


Eller hemma o hemma. JAg och min mamma tog med oss de små livliga pojkarna ut i solen för en massa lek på gården. Jag har en massa bilder men de får ni se när jag är vid min data o kan lägga in bilder.


Melvin ja han älskar sand. så min mamma tror nu att han saknar nåt i kropp o knopp haha. Men efter en stund gick vi till centrum där odågorna fick sig hamburgare o pommes. MElvin deckade sen.


Då passade vi alla andra.. det blev jag,mamma. linda, mormor, pelle. Hundarna och marlon..att inta våran lunch på tyresös pizzeria. alla utom en tog sig en varsin sallad!! Hur gott o smaskigt som helst. MElvin vaknade lagom upp när vi klara.


Nu sitter vi hos systern min o bara jäser lite. För trött av solen .. ja det blir man. hur härlig den än är!! Jag och Melvin väntar på pappa jonas för att vi sen ska till ikea o rita kök.. fan va härligt allt är idag!! Jag har tagit lite bilder på lägenheten oxå Men som sagt.. när jag har min egna data!!


Jonas har varit där hela helgen och rivit ner allt som ska rivas ner. Han är ju bara för duktig.


TESS TRÄNING IMORRN; ABSOLUT!!!!


nä nu ska jag och mamman min kolla lite tv innan jonas kommer. puss på er



Jag är inte nöjd med mig själv ännu. Men satt här o tittade på systern mins bilder. o hittade en bild på mig själv. Blev lite ledsen för det känns som jag aldrig kommer dit igen.. men men..


Ja det är en amatör bild. men ni får se ändå.. hehe.

 

Av Jenny - 15 maj 2010 14:08

Igår kom Jonas och hämtade upp mig, odågan lämnade vi kvar i tyresö där han hade det super super skoj. Marlon är ju så himla gullig mot han. Marlon fick nämligen pengar av pappan sin för att köpa en leksak. Han köpte två likadana för att även ge en till Melvin.. ooooo jag fick tårar!!!


Jaja nog om barnen ... De hade det iaf toppen. Men åter till vitvaror. JAg och Jonas åkte ända bort till upplandsväsby för att träffa min kylmäkorpi ute på Siba!! Sen gjorde vi en del andra besök. Så nu väntar vi på den bästa dealen fr att sen slå till. Vi vet nu iaf vad vi vill ha för nåt o allt kommer att bli toppen!!


JAg fick ju min träning på morran o Jonas ville så gärna träna innan middagen hos min mormor ute i tyresö. Jag kunde ju inte vara så elak mot han o säga nej. Så jag satt snällt i bilen medans han tränade.. haha skoj va det fan inte.MEN jag gjorde det!!!


Sen stannade jag och Melvin kvar i tyresö hos moster och mormor. Jonas åkte hem. Vi hade en super mysig dag igår oxå... O idag lyser solen. härliga härliga sol!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards