Alla inlägg den 12 maj 2010

Av Jenny - 12 maj 2010 22:31

Som alltid på onsdagar åker jag in till odenplan för att dansa med Lina!! Idag hängde t o m min lilla kurre med. Hon intog sin plats längst bak o jag min längst fram haha..


Men jag tittade på henne emellanåt i spegeln o hon skötte sig galant.. Det blir bara roligare o roligare, svettigare o svettigare för varje gång!!! 


Vi gjorde även våran speciella tuffa jävla magövning. Sen satte vi oss i bastun o bara mös en liten stund.. Nu är jag hemma o super trött.. Ska alldeles strax gå och sova..


puss på er..


Just det. i natt kommer min mamma.. o hela helgen ska vi riva o ha oss i lägenheten.. Har ni tråkigt kom förbi o säg hej.. hehe. puss 

Av Jenny - 12 maj 2010 22:09

har jag och odågan spenderat. Vi båda har tyckt att det varit super skoj. Gården ligger precis vid en skola där barnen är ca 6 år. Plus att på den gården där vi leker kommer det rätt mycket mamma eller pappa lediga med sina små! Melvin ja han är mer intresserad av de stora barnen som springer och skriker!! 


Första dagen, det va super varmt ute men vi satt o mös o hade det hur skoj som helst. 

      

Att äta sand och stenar ingick i våra aktiviteter. Det va t o m en fröken som sa åt Melvin att det inte riktigt smakade så bra med stenar! Men han lyssnade inte utan fortsatte med sitt lilla flin i ansiktet. Den första dagen fick han återigen pröva på att gunga. Det va ju inte riktigt hans grej första gången. MEN denna gång.. ja efter ett tag tröttnade jag på att vara där ute på gården o tänkte gå hem. Men Melvin ja han slutade väl att skrika efter jag tagit ut han ur gungan när vi nästan va hemma igen!! Haha men det är min grej o det gillar jag!!!


Väl hemma åt vi oss lite mellanmål för att invänta pappa jonas. Han kom o vi åkte ut mot kvik. Vi stannade där inne i två jävla timmar för att sitta o rita kök. Gubben som jobbade ville inte riktigt som oss. Men till slut blev det toppen fint!! Oo va jag längtar tills allt blir klart. Melvin va helt dunder duktig. Gud så duktig han va dä rinne. Två timmar o vi hade missat middags tiden för länge sen. Han fick t o m komplimanger över att han varit så duktig..  Till slut tröttnade både jag och Melvin för fan två timmar.. herregud!! Så vi drog oss mot sjöstaden för lite sen middag! Det blev.. hm hör o häpna MAX.. .ojda. Men det va såå gott o vi va hungriga hela familjen. Danne som nu ska fixa våran lägenhet hade lust o komma förbi för en liten titt o planering. Dagen blev alltså till slut väldigt lång. Kl 22 kom vi hem! Melvin va fortfarande vaken och glad. Igår va han verkligen jätte duktig hela dagen lång. Men jag kan säga så här.. Våran lägenhet kommer bli super o jag längtar sååå tills allt ska bli klart!!!! 


Dag 2


Som då är idag. Jag och Melvin höll oss inne hela förmiddagen då vi åt frukost och sen tog oss en tupplur. Efter lunchen som blev blodpudding tog vi på oss våra sand kläder för att gå ut till gården även denna dag! det är en toppen gård som har det mesta, även lite leksaker från skolbarnen! Idag blev jag rätt irreterad några gånger.. Det va en pappa där med sin Sixten och sin Axel. Den här pappan.. ja jätte bra att han är pappaledig o tar sig tid för sina barn. Men vilken jävla mes.. alltså jag dog. Så här lät det ungefär hela tiden. Nej Sixten kasta inte den där stora tegelstenen på din lillebror.. pojken kasta. pappan sa. hm jaja oki. Sen åter igen. Nej sixten kasta inte den där stora tegelstenen det sitter en liten pojke där(somdå va melvin) ni skulle sett min min.. Pojken kasta. pappan sa.. hm jaja oki. Sen igen. Nej Sixten kaste inte ut stenen över staketet det går folk där.. ja ni förstår sen själva kanske va som sades!!


Jag satt där i lådan o undrade vart fan staken va... Den där stenen va nog det största jag sett o hade ngn liten "pojke" fått den på sig hade han fått åka ambulans!!! jag satt och koka o visste att det bara va en tidsfråga innan JAG skulle behöva säga åt ungen!! 


Sen återigen.. Sixten säger. "jag ska springa på Axel" Axel va väl lika gammal som Melvin. Hans lilebror. pappan " nej det är ju inte bra. nej gör inte det" Men ungen springer. tur att den lille hade flyttat på sig!! pappan. hm jaja oki.. 


Alltså jag kan säga så här. pappan sa nog åt den stora pojken heeela tiden men varje gång gjorde han ändå som han ville. Till slut.. ja nu ska ni få höra..


Nej sixten kasta inte freesben hur som helst det är massa människor här. Ungen kasta..pappan hm jaj aoki.. Det lät så där några gånger tills det hände!!!


Stora pojken hade gått över på andra sidan staketet.. jag va inte beredd. Melvin va inte beredd. Det va nog ingen som va beredd. Men flygandes kommer den där jävla freesben.. hade inte jag tagit upp min fot och tagit emot smällen hade skiten hamnat i Melvins huve!!!! Då röt jag till. För pappan sa.. ojda du får inte göra så Sixten. Jag sa. Sixten du får titta vart du kastar ngnstans. Jag lät inte glad. Eftersom jag fått höra det där hela jävla tiden. ungen bara tittade på mig. O pappan sa.. lyssna nu.. Ja du får komma osäga förlåt nu det där va inte roligt sixten. Sen har hon ju en telefon i handen. EN TELEFON???!!! Då sa jag. NEJ men min son sitter här o jag är rädd om han!!!!!!  pappan sa.. ja just det. hahahahah orka. Sen ursäktade han sig med att han va tröt to så vidare. men det blir nog bra i långa loppet. 


De gick efter det. Men Sixten kom och sa förlåt iaf. O då blev jag snäll igen. Men sen höll han p åatt kasta skiten återigen mot vårat håll. Men då räckte det med en blick!! 


Ungarna på skolan.. det fanns en tjej.. hon va där även igår. Det va en sån flicka som hela tiden ska ropa på fröken o gråta så fort det inte gick som hon ville. En riktig jävla gnäll unge! Jag tänkte men herregud. Hon gnällde om hennes båda vänner råkade springa lite för fort. Om de bara ville gunga en gång tillsammans. ja hon skulle ropa på fröken hur som!! IDAG.. fick jag agera fröken.


Den här gnällungen och en annan vän ville cykla. Men då va den "tuffa" tjejen före hos cykeln och tog den. hör o häpna de började slå henne.. Jag fick lämna Melvin vind för våg för att springa fram o säga åt de. Eftersom det inte va några andra fröknar där i närheten. Ja då började gnäll ungen skrika o gråta o trodde jag skulle tycka synd om henne. Haha men det funkar inte hos mig..


Ja det har varit våra dagar...

    

vi har haft det helt enkelt toppen!!! Melvin deckade i över en timma när vi kom hem.. trött va?" hehe. 


puss på er

Av Jenny - 12 maj 2010 16:47

hur mycket jag har att berätta för er om de här två dagar. Både roliga saker som har hänt och en jävla massa irritationsobjekt.. typ en sorts föräldrar.. MEN jag måste återkomma. Jag har inte tid just nu. Vi kom in för en stund sen efter utelek. Melvin somna o jag ska laga mat åt killarna här hemma, alla tre!


för att jag sen ska ta bussen halv sex mot odenplan där jag ska dansa skiten ur mig i en timma med Kurre. Jepp Kurre ska me. Jaja nog om det. Nu har jag inte tid.. Men bilderna ligger här o väntar på att få bli lite olika inlägg..


puss på er o hoppas ni får en underbar kväll

Av Jenny - 12 maj 2010 12:00

Som jag skrev igår skulle Melvin få sova i sin egna säng i natt o mycket ritkigt så gjorde han det!! MEN fan det va ju tuffare för mig att få han att somna om de gånger han vaknat av nappen. Eftersom han då inte kunde pilla mig i håret..mm det är hans insomnings grej att pilla mamma i håret!! Så det tog längre tid som sagt


Kl fyra då va den sista gången han vakna o då hade han väl bara vaknat till två gånger innan.. ingen bigdeal alltså. MEN herregud så trött jag va. Där kl fyra, det kändes som tåget hade kört på mig. Jag va helt utmattad. Så jag orkade då inte fixa o trixa med Melvin så jag tog upp han i våran säng. O vi båda två somnade på en gång. Jag fick lite lugn och ro o Melvin fick pilla håret.  


Men annars gick det toppen bra o han gillar sin säng. Den är ju fin fin. Men nu till saken just det hahaha ojdå  jag kom av mig.. hahahahah..


vi vaknade kl sex i morse på grund av att pappa jonas letade efter ett par tränings byxor. ETT speciellt par. Men för i helvete ta vilket jävla par som helst. Men nej sörru det gick inte. Så vi vaknade upp. Då såg jag det. Fy fan säger jag. Melvin verkade inte må dåligt av det. Men hans öga va helt igen smetat.. Alltså det va helt gult av var. O han fick inte ens upp det en liten liten millimeter. Det va kladdigt!!


Men vi fick gå upp o tvätta rent sen va det fint förutom en liten bit som fastnad på fransarna.. 


Så här borta vankas det ögoninflammation nu för första gången någonsin.. Skoj.. 


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards