Alla inlägg den 2 maj 2010

Av Jenny - 2 maj 2010 22:15

 

om ett par jätte fina muddjeans hos NelloLiMuppsans blogg.

Var med du oxå. vinner Melvin så kommer han välja de med blåa muddar.. jeho. puss på er

Av Jenny - 2 maj 2010 21:52

Jepp den blev rätt lång denna dag! Vi startade dagen med att softa lite hemma utan Melvin.  Sen bestämde vi med familjen Olsson att vi alla skulle synas i stan för lite lunch.  Innan det så passade jag och Jonte myra på att åka runt och kolla lite på olika kök. Herregud va mycket det finns säger jag. Men nu har vi bestämt oss för färg o skiva iaf!! TROR VI haha.


Vi träffade upp mamman, systern, systersonen, bonus brodern och sonen min för en lunch inne på Max.. där inne blev vi allihop lite lätt irreterade på kassa killen.. Ja han va ny på jobbet.. !!! Men det slutade med att vi fick gratis efterrätt haha det ni. Men en trevlig lunch för att sen strosa lite inne i stan. Melvin fick sig en ny nalle som tydligen hette fulkramis.. o tro mig.. ful va den. plus ett par blåa foppa tofflor nice!!


jonas försvann från oss och ville gå på egen hand.. Vi lät han va och gick våran väg. Efter ett tag började både jag och Melvin lessna så jag ringde och tjatade på jonas o undrade vart fan han höll hus.. ooo min lilla kille va inne på telenor och fixade en ny telefon åt mig. en IPHONE. Jag blev inte jätte glad först faktsitk för jag ahr inte direkt önskat mig en sån. Men sen började jag se det positiva med en iphone och blev super glad!! 


Efter stan besöket begav vi oss mot sumpan för att jag där skulle köra mina ben med Kurre. Träningen gick bra men jag vet att  jag hade orkat mer. Nästa gång!!! 


Jag och Melvin träffade upp söta lilla tess när Jonas och M skulle träna inne på balance. Vi skulle ta oss till hagaparken.. men haha med mitt lokalsinne så hamnade vi på en parkbänk i solen istället. Haha lika bra där som i hagaparken!! Vi hade en underbar stund med massa prat och bus med Melvin. Han gillar verkligen Tess men har för tillfället blivit jävligt mammig och vill kolla på avstånd!!


Nu siter jag här hemma och funderar på att gå och sova. är så jävla trött. Imorn . ja jag ahr inga planer för morron dagen. Jonas går på jouren imorn tyvärr. Men nåt ska jag väl hitta på.. en fettpromenad iaf.. hehe.. 


Nä puss på er alla glada

Av Jenny - 2 maj 2010 10:32

Men goda blev de.. De smälte i munnen.. mmm så gott!!!

   Nu är vi mätta och belåtna. Ska fixa oss lite för att sen bege oss mot tyresö o hämta upp odågan. Kanske umgås lite med mamman min en stund innan de åker mot götet igen!!


Sen blir det träning på låg nivå haha.. puss på er

Av Jenny - 2 maj 2010 09:39

Att jag aldrig lär mig. jag har druckit redbull nu i några år och alltid blir det samma sak. Jag säger det även till mina vänner som är med att jag helst inte ska dricka redbull. MEN jag lär mig aldrig utan sitter där och dricker skiten till slut. Beroende eller inte gott är det iaf!!!


Men mina symtom.. jag får hjärtklappning, kan inte sova. Jag somnar efter mycket om och men men sover jätte lätt o vaknar kanske tjugo gånger på en natt. Vaknar upp tidigt gör jag oxå och känner mig jätte pigg men jätte trött på samma gång. Somna om är helt omöjligt då jag får en massa konstiga tankar i skallen. Ja jag lär mig aldrig och samma visa varje jävla gång.


VA tror ni .. ja jag drack redbull går.. vaknade upp kl åtta i morse.. fast jag är barnledig.. det är fan skam!!! Jag blir arg på mig själv.. För jag somnade kl 2 ungefär.. sen har jag ju varit uppe o kissat.. Så trött ikväll ja det är bara förnamnet att jag kommer bli!!! Men jag får väl gå och lägga mig när Melvin sover!!!


Igår så gjorde vi oss i ordning för att åka till tyresö och dumpa Melvin med sin mormor, moster, bonus morbror och sin älsklings kusin! Jag och Jonas vi tog oss mot vårat första stopp ute i Åkersberga  för att hälsa på gubben som blir 60. Det va trevligt med en massa folk. Martin, Kim och deras Malcolm va där men oxå Jocke, Veronica och deras tre sötnötar. Så det blev en trevlig timme vi va där. haha ja längre hann vi inte med. Eftersom vi va bortbjudna på middag borta i Solna hos Therese. Vi hade en jätte trevlig kväll med god mat och roligt sällskap. Johan.. therese sämre hälft är typ som mig.. haha så jag skrattade en hel del då jag kände igen mig i många saker han gjorde.. Han va alltså kvällens clown igår.. ja jag lät han få ta den titeln. Jag va sofistikerad.. hahahaha.. Nej vi hade det hur bra som helst igår. Lilla Max va ju hemma o han är helt underbar.. för han och Melvin ja de beter sig rätt lika plus att de kryper likadant jeho. haah..


Men kvällen tog slut för JONAS.. mm läs Jonas!! Blev trött.. jag trodde jag skulle få gå ut och dansa jag. Men icke sa nicke han blev trött o vi ville hem. S


Jag ringde min bonus syster Carro(man kan inte få mer än ett nej). För att kolla om hon hade lust att ta sig ut till solna för att hämta upp oss och våran bil. Flickan gjorde det. herregud va glada vi blev!!! TACK min tjej!!!! 


Nä nu ska jag kolla mina scones jag håller på o bakar.. tips från Tess..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards