Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Jenny - 19 maj 2010 22:09

Vad som än händer så går livet vidare och man kan bara göra det bättre!! Haha ja nu är det så att min kamera sladd är helt jävla borta. Den är försvunnen. Jag får inte ut bilderna som jag tagit. Men just därför jag även fotat med mobilen, inte alls lika snygga bilder men som sagt. Livet går vidare!


Jonas och Melvin körde mig till sats på odenplan idag så jag fick köra min älskade dans med Lina Andersson, hon är grym!! Hon ändrar passet varje vecka men det är lika tufft, svårt och roligt varje gång!! Alltså man blir lycklig timmen med henne!!! Det va så jävla skoj. 


Tanken va att jag efter passet skulle ta mig en promenad med kurre då hon inte kunde me på passet. Men hon hann inte in till stan så jag stannade kvar och körde lite tuttar istället. För att sen ta mig en promenad till slussen. Egentligen hade jag tänkt gå hem men när jag väl kom fram till NK så hade min knä gjort ont ett tag. Så det bidde bara till slussen.. eller en hållplats efter slussen t o m. Sen klarade jag inte mer. usch för värk!! Iaf sån värk som gör att man inte riktigt kan fungera som vanligt!!!


Nu sitter jag här hemma o är helt svettig o död. 

  

haha nej jag har aldrig sagt att jag är vacker haha!! 


imorn är det torsdag o tydligen ska det bli soligt. Så vi får se vad vi hittar på under dagen. Men vi ska iaf hälsa på Melvins nya dagis. Sen ska vi träffa upp min syster för att ta oss till tyresö och umgås lite!!! Nä nu ska jag och Jonas mysa lite här hemma framför tvn. Puss på er

Av Jenny - 19 maj 2010 15:42

Han är helt underbar, känslorna för han växer för varje dag som går. Han är en person nu med egna viljor haha en vilja är den bestämda viljan. Som jag ibland får ha lite bråk med. Men det gör ingenting för han är ju underbar min pojk!!


Idag har vi haft oss en vilo dag då han fick feber från sin ett års spruta igår. Han har sovit rätt mycket. Den vakna tiden har han suttit i min famn och myst hur mycket som helst!! Mat ja det äter han väl när som. Jag tycker om att laga mat åt han för han gillar allt bara han får ris till .. Så idag fick han sig korvgryta med ris.. han pekar på talriken så fort han tuggat ur o vill ha mer!! vi har haft oss en underbar inne dag. Imorn ska han få åka o hälsa på sitt dagis.. mm han har fått en dagis plats.. 


Det roliga är att många mammor haha de flesta även min egna mamma har skrämt upp mig då jag inte har satt ungen i dagis kö när han va 6 månader. jag satte han i kö för kanske två veckor sen och fick plats några dagar efter!!! Ja det är min grej o det gillar jag. pysslingens förskola blir det men vi får se va jag gillar just denna plats. Då de har blandad åldersgrupp. 1-4 åringar. inte riktigt min grej. Men jag ska iaf åka dit imorn o hälsa på!!


Så fort Melvin äter något vill han bjuda. Men han vill gärna inte bjuda på det oätna i handen utan han vill gärna tugga på det han ska bjuda på innan!!! Så han stoppar i munnen, tuggar, för att sen ta ut det och bjuda... man blir inte direkt sugen då!! haah

  

Min febriga kille!! Nu sover han igen och jag passar på att sitta lite framför datan. Snart kommer även min jonas hem o då ska vi väl ta oss nåt att äta för att jag sen ska åka til odenplan o dansa!! Jippi!!! Lägenheten har vi kommit långt med.. iaf det vi ska göra.. riva.. Nu är det bara att fräsa lite ledningar innan gubbarna kan sätta igång. Det kommer bli skit fint!!!!


Puss på er!!!

Av Jenny - 19 maj 2010 10:30

Jag trodde det skulle bli dåligt väder idag men så fel jag hade. Här borta i nacka lyser solen hur fin som helst! 


Men jag och Melvin blir inne hela dagen för melvin.. hm han har feber min stackars fis. Men det är efter sprutan han fick igår. Igår kväll va han i toppform. Men i morse vi fem tiden tog jag upp han ur hans säng o kände hur han brändes. Han va så het. Så han fick sig lite alvedon sen sov vi till kl 8. Jag tog tempen så med alvedon i kroppen hade han 39.6 temp!!! Gissa om han va het!! 


han är helt svag, orkar inte ens sitta själv utan vill bara vara i famnen. Nu ligger han och vilar sin kropp så han orkar med. Jag sitter här framför datan så länge plus att jag faktiskt tittar på "våra bästa år" haha det är mormor som smittat mig!!


Ikväll blir det iaf min rutin mässiga dans borta på odenplans sats. Härligt!!! Jonas får sitta hemma o mysa med sin fina son. Nä nu ska jag lägga ner datan o bara vara. 


puss på er

   Han orkade ingenting i morse..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards