Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Jenny - 13 maj 2010 14:51

på 6 km bidde det idag innan lunchen. Jag och Melvin tog oss till sickla för att inhandla sallat åt mig och jonas. För att vi sen skulle promenera hem till våran lägenhet o äta upp skiten. Men jag kom på sen när jag gick där.. FAn då den där jävla backen.. jag va redan slut o jag orkade helt enkelt inte. Men fortsatte att knata.. Efter en stund kom jag förbi en busshållplats.. bussen upp till oss går EN gång i timmen o vill ni veta vad... Det va den tiden på timmen som bussen gick.. jippi.. så jag slapp ta backen med mina egna fötter. Vi åkte hjul upp i stället. Härligt det där!!


Vi satt utanför våran lägenhet o åt salladen i det trevliga området. Alltså vet ni.. Det är helt underbart där uppe. Ja det kan vara jobbigt att ta sig upp vissa dagar. Men väl där uppe är det gudomligt. iaf för oss mammor med barn. Gården utanför oss är super stor o har allting. Mammorna samlas där med sina barn. Melvin låg o sov en stund i vagnen men efter jonas ätit upp och fortsatte in för att röja o riva. Kom det fram en massa barn som ville prata. Melvin vaknade upp med ett leende!! Så vi satte oss i den stora gården o lekte lite med boll o stenar. Nu denna dag va vi tre mammor fyra barn och en pappa där ute.. Jag kommer nog inte alls ha tråkigt när jag väl är hemma. Fan va jag är nöjd att vi köpte där uppe!!!!!!!


Lägenheten har kanske en minimal toalett men det fixar vi o så kommer jag att trivas som handen i handsken!!!!


Nu ligger Melvin o sussar för andra gången jag har precis intagit min kompis Jack3 för att jag snart ska iväg o träna mina klena ben. Fan de behöver verkligen mer styrka i sig. Tess hjälp!!!!!! Så ben blir det idag kanske även lite mage!!!!


För att vi sen ska ta oss mot tyresö o umgås med min mamma o syster. Ja självklart Marlon oxå!! 


Vet inte om ni sett det. Men jag har lagt ut en omröstning på när ni tror att vårat hem blir klart. VA me o rösta nu.. 


puss o kram på er alla glada.


Just det.. jag har även roliga planer inför midsommar med paret Skyman. Härligt kommer det att bli bara vi fyra o så lilla Melvin såklart!!!!


  

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards