Alla inlägg den 22 maj 2010

Av Jenny - 22 maj 2010 22:25

Det känns som om det mesta går bra, självklart finns det vissa irritations moment forftarande. Men jag.. Jenny Olsson, känner mig glad och stark igen!! Härlig känsla!


Therese och Mattias kom förbi och ville ha käk i magen. Jag gjorde min barnfavorit som faktiskt inte alla tycker om. Rätten är en chansning o ja jag vågade chansa! Mattias..ja va jag tror så va han inte jätte förtjust i rätten men åt med god min upp det han tagit iaf haha. Mattias nästa gång ska jag laga nåt gott så du blir kompenserad! Melvin ja han va i sitt esse och skulle hela tiden vara med M och Tess. helst M! mm han har bytt person nu. 

Han och M sprang runt hela lägenheten så till slut blev de trötta o vi satte oss ner vid matbordet. Vi åt och hade det hur trevligt som helst!


Paret skyman är som oss och det känns toppen vi har mycket gemensamt. Men även mycket som inte är gemensamt. Till slut blev det dax för efterrätt o då hade ja bakat min mosters blåbärspaj. Super gott.. men jag fick inte mycket i mig, för varje tugga jag skulle ta .. ja då skulle Melvin ha den. Jepp vi hade det toppen!!


Mattias kom med förslaget att vi skulle ta oss en promenad efter mat o socker. Så jag badade ungen som va nerkladdad med blåbär, socker, potatis o smör.. han fick på sig en pyjamas o sen stack vi ut

  

Det spelade ingen roll om jag och eller jonas va i närheten. Mattias och Tess fungerade lika bra OM inte bättre!! Vi promenerade mot sjöstaden. Melvin blev tröttare o tröttare men vägrade att sova. han skulle busa!! Prata.. prata prata haha ja han pratar för fulla muggar nu för tiden! 


Vi gick runt hela sjöstaden, en härlig plats o jag ska nog ta mig dit ngn dag för lite mys och mat. Jag tror vi va ute lite över en timma!! Melvin ja han blev trött. på hemvägen blev Melvin mammig. Då va det INGEN annan som hjälpte det skulle vara mamma. oo min lilla fis.. När det väl gäller ja då är det mamsen!!! Bra där!!


Vi har inte känt våra nyfunna vänner så jätte länge men jag känner mig avslappnad med båda två och vi har det super trevligt och skoj varje gång vi ses. Jag hade lite mer avslappnad klädsel denna kväll än jonas!! men jag kände att jag inte riktigt behövde vara skit snygg haha.

  

Melvin höll sig vaken till vi kom hem så han somnade alldeles nyligen. M och T har precis åkt hem. Så nu ska jag och jonte myra lägga oss i soffan framför tvn med en chipspåse och mysa lite!!


Så vi hörs en annan gång.. puss på er

Av Jenny - 22 maj 2010 15:04

I morse efter frukost åkte vi mot nacka strand för att hämta lite verktyg så Jonas kan bila badrummet, plus att vi åkte till sickla för att inhandla lunch att ta med. Våra planer va nämligen att tillbringa förmiddagen/lunchen uppe vid lägenheten!


Det va härligt där uppe det va nog tre familjer som va ute och lekte med barnen. Melvin sov en timma i bilen när vi va där så jag fick äta min sallad i lugn och ro!


Sen blev det liv i luckan, vi sparkade boll, pratade med grannen ovanför oss. (jag har hittat mig en perfekt barnvakt) en äldre dam som va hur trevlig som helst. 


jonas har gjort så mycket inne i lägenheten o jag tycker att han är super duktig. Nej vi har inte börjat göra fint ännu men tagit bort och satt dit! Det blir toppen!! 


Jag och Melvin blev sugna på glass så vi gick in i den lilla butiken precis nedanför huset för att se va de hade att bjuda på. Det va en super trevlig familj som äger butiken som även är en pizzeria!! Mmm det ni. Melvin fick rabatt på sin glass o de ville bjuda på färgade bollar. 


vi ringde ut pappa jonas så han kunde äta sin sallad medans vi åt glass. Vi satt där i solen och mös. Denna gång fick Melvin en glass med strut för jag tänkte att det skulle kanske vara lättare att äta än med pinne!!

  

Han njöt och min ide va toppen, så hädanefter blir det strut glass. Ja han blev självklart kladdig

  

Men haha vem skulle inte bli det. Han har börjat smacka när han äter nåt han tycker om.. typiskt, jag hatar folk som smackar.. Så det får vi vänja han av vid!! Han åt inte ens halva glassen innan han blev propp mätt och började leka med den.


Sen tog vi oss hem jag och odågan så Jonas kunde fixa lite till o vi städA!! Jag har nu städat lite granna o Fisen ligger och vilar. Så jag hoppar in i duschen alldeles strax o gör mig fin fin!


För att vi sen ska åka till ica och inhandla för kvällen.. 

på menyn står

paprikakyckling med potatis och en kladdig blåbärspaj!


puss på er

Av Jenny - 22 maj 2010 09:07

och vi här hemma är glada och pigga... haha trodde ni va. Eller jo jag är glad, jag fick sova alldeles för mig själv! Melvin och Jonas däremot är helt slut verkar det som.. 

Idag är våra planer att hänga  uppe vid våran lägenhet och fixa lite. Jag och odågan sätter väl oss i parken och leker lite medan jonas jobbar! 


så det blir en soft dag, jag ska iaf låta Melvin vila lite från solen idag då det bränner på mig själv!! Alltså jag måste erkänna en sak. Jag har tyckt det varit hemskt när mammor pappor haft sina små bebisar utan kläder i solen.  Tills jag själv är där nu. Fan det är svårt att hålla reda på allt. Speciellt när de badar, blir blöta o man ska torka de o så vidare! Det är varmt för att ha kläder. Men jag har lyckats rätt bra de dagar vi varit i solen!


Han har haft sin skyddsdräkt, sen har han haft långarmat o tunna lång shorts. Men jag tar tillbaka det att jag tycker det är hemskt iaf.. för det va ett pussel!! Men Melvin har iaf klarat sig ifrån både att bli bränd o att få bonnbränna. Jag har haft 50 skyddet från apoteket oxå och det har fungerat alldeles utmärkt!!


nä nu ska vi mysa lite för att sen göra oss i ordning. 

Ikväll kommer våra vänner paret Skyman hit och äter middag.. är de snälla ska de även få sig en god efterrätt!!!


Puss på er nu och ha en alldeles underbar lördag!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards