Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Jenny - 18 maj 2010 22:54

Tänk att vi fick oss ännu en dag med en massa sol!! Vi trivs ju hur bra som helst. Ja självklart kan det bli lite svettigt och varmt men va fan gör det när vi stått ut med kyla i typ ett år... 


vi mötte upp våra vänner Therese och Max. odågorna ville vi ha sovandes för länge sen men båda två vägrade trots att ögonen knappt höll sig öppna!! Till slut somnade båda två MEN då va vi framme vi parken.. hehe komiskt. Promenaden från vasaparken till augustendal va hääääärlig rent ut sagt. Alltså det va så fint och mysigt. Tack tjejen för du visade mig denna väg. HAhahahaha inte för att jag någonsin kommer att hitta dit ensam igen men jag fick iaf uppleva den en gång. haha.


Väl framme värmde vi våran lunch inne i lilla stugan som står så fint där i parken. Pojkarna sov så vi fick äta ifred. Men jag kan säga så här. Jag hatar fåglar, tydligen gör även Therese det. Medans hon va inne o värmde våran mat.. ja då blev jag våldgästad av två ankor. De snurrade runt vagnarna och filtarna för att sen till slut promenera rakt över våra filtar. Jag höll mig på avstånd..

  

USCH!! vi åt iaf köttbullar o mos från gooh.. underbart gott!! vi hann precis äta klart så vaknade odågorna. O nu va det deras tur att få mat. Hm Då när vi satte oss vi bänkarna för att ge maten ja då kom de.. herregud säger jag. Vi flög upp med ungarna i famnen. Nu undrar ni säkert vilka jag pratar om. Mm jag pratar om tuppen och hönan. 

  

Det va som om de va ute efter oss!!! Tuppen va gigantisk och ruggade upp sig emellanåt. Nej de gjorde inte nåt aggressivt men vi blev rädda. För de kom bara närmare o närmare. hahah katastrof. Melvin trodde det va hundar. Men de fortsatte efter oss

  

Till slut gick de ifrån oss en stund. Men för att sen hänga efter oss vidare till gräsmattan!!!

  

haha elaka fågel!! Det va hur mysigt som helst där i parken de har en massa djur man kan titta på oxå!

    

Kaniner.. Max ja han tyckte stenarna vore nåt att smaska på.. precis som Melvin tycker!! 

    

hästar och getter fanns det. MElvin blev helt begeistrad av hästarna och trodde även de va hundar haha. Men jag förklarade väldigt tydligt några gånger att det va hästar!! Han förstod nog till slut.. hehe.

Max och Therese tyckte oxå det va härligt att gå runt o titta lite på djuren

    

Men vi tyckte sen att det nog blivit lite för mycket sol för våra pojkar. O som första mammor blev vi lite nojjiga. Så vi fortsatte våra fötter mot solna istället hem till våra vänner för att fortsätta leken där! DEt är lite svalare o lite mindre stenar haha.

  

Lilla Max tyckte det va hysteriskt roligt att slå Melvin i huvet med en leksak. haha!! De där två!! Men Melvin blev gnällig/trött. Så efter en stund tog vi på oss våra kläder igen för att promenera till sumpan o träffa barnmorskan. 


Jag hann följa med in en stund o prata lite för att sen lämna pappa Jonas och Melvin ensamma med Birgitta och sprutan. Jag tog mig till kommunens sats för att där köra mina axlar och sen 10 minuters stamp maskin!! Så äveni dag blev det en jävla massa steg plus axel träning. Härligt!!!



Melvin och Jonas väntade på mig utanför o vi åkte till balance. Medans Jonas tränade va vi inne på balance kids och lekte lite. Där inne trivs Melvin jag kan lämna han hur som där inne utan en massa böl. Men inte på sats i sickla. han vill helst inte vara där.. hm tråkigt Men vi hade oss en trevlig stund med Sofie iaf tills jonas tränat klart!


Sen åkte vi upp till lägenheten o markerade ut lite saker för att jag och Melvin sen tog oss en promenad till farfar. Melvin somnade så sklönt!!


Nu ska jag hoppa in i duschen för tro mig. jag lite lätt klibbig på kroppen av allt svettandes idag. haha.


puss på er

Av Jenny - 18 maj 2010 10:27

Även denna natt vaknade Melvin kl 4 och va ledsen. Men denna natt tog jag bara upp han i våran säng utan att ge han välling. Han låg där och prutta.. mm han har gaser mitt i natten stackarn o det är d han vaknar av. Men varför kommer de mitt i natten?? Någon som vet?! 


Men iaf han låg där och tröck i sömnen. jag fick inte mycket sömn kan jag tala om men vilade emellanåt. Kl sex när Jonas kl ringde fick jag nog och sprang upp för att göra en flaska.. Det är ju frukost då liksom. Sen sov vi till kl 8.. nice!!


Nu har vi båda ätit lite frukost o gjort oss i ordning. Jag har på mig mina svett kläder för nu ska vi nämligen möta upp Max och hans mamma Therese för en promenad till solna.. Jippi det är min grej och det gillar jag!!


kl kvart i fyra blir det sprut dax för Melvin och tränings dax för mamma jenny. Det blir bröst och axlar för min del. TUNGT!!!  Jepp denna vecka är det tung träning som gäller. imorn blir det ju dans. Men torsdag och fredag blir det styrka igen.. 


Jaja nog om oss. Nu ska vi dra innan odågan tröttnar rejält. Jag fick muta han med ett brago kex nu för att sitta här i några sekunder och skriva klart hahaha. va gör man inte vissa gånger. puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards