Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Jenny - 8 maj 2010 19:59

haha jag skrattar nu för helt ärligt ska det aldrig ta slut?! MEN jag gick här o undrade när skiten skulle komma till mig o idag gjorde den det. JAg har feber jätte skoj verkligen. Jag är inte sjuk ingen förkylning utan bara feber. O det känns i hela kroppen och i hela huvet!! Jag hoppas för bövelen att jag är kry imorn för då ska jag träna. Ja jag ska träna. 


Men som ni har förstått sen förut är ju att veckorna jonas har jouren blir mina träningsdagar lite färre om jag inte kan fixa på annat sätt. 


Nu är iaf pizzan i ugnen och ungen sover.. Jonas är ute på jobb men kommer förhoppningsvis hem till middagen är klar. Imorn är söndag.. alltså en helt ny dag som kommer bli mycket bättre än denn alördag.. visst då.. puss puss

Av Jenny - 8 maj 2010 17:32

låg på 39.1 med alvedon i kroppen på min lilla fis. Pappa jonas kom och hämtade upp oss och som vanligt när han har jouren va han tjurig. O som vanligt när han har jouren får jag ta det. tydligen gör jag itne ett skit här hemma haha skoj o höra faktiskt. MEn men jag kan ta det!!


Melvin är ju liksom självgående ... hehe. Jaja Men iaf febern ja vi kom hem han åt gröt och sen somnade han igen o sov i lite mer än 2 timmar. Sen när han vaknade fick han i sig lite mer alvedon. Satt o mös med pappa i soffan. MeN nu ska ni få höra han verkar vara frisk. Håller på o kryper omkring här o skrattar för sig själv.. förutom nu när jag skriver detta.. för just nu står han vid mina ben o gnäller haha. 


Håll nu tummarna att han är piggar o fräschare imorn.. Nä nu ska jag bara softa lite .. Känner mig själv varm.. fan om jag får feber.. fan!!!!!

Av Jenny - 8 maj 2010 09:00

Ja .. i natt har Melvin sovit men ändå legat och gnytt, pratat i sömnen, stånkat. Ja han har sovit dåligt helt enkelt! Jag har inte kunnat sova alls för jag själv va kissnödig men vågade inte gå upp o kissa Ifall Melvin skulle vakna o ställa sig upp i sängen!!


Men sen vaknade vi vid fem tiden ändå och han fick sig en flaska välling.. då passade jag på att springa o kissa.haha Sen sov vi en stund till. O sen vi halv sju då vaknade vi upp o herregud. Melvin va dunderhet. Alltså det brändes i nacken och på kinderna på han. Jag frågade systern min om en temp men hon har en sån man tar i öronen och de funkar inte på min fis. Inte de på sjukan heller tyvärr.


MEN så varm han är nu idag har han aldrig varit inte ens när han hade lite över 39 grader. Så jag tror han har kraftig feber. fick i sig lite alvedon och vi vilade vidare. Han är inte förkyld inte ens rosslig och verkar int eha ont ngnstans men har bara en jävla feber. Vi gick väl upp ur sängen halv åtta och han fick i sig lite yougurt. Nu somnade han i min famn här i soffan framför tvn. Han ärh elt slut har bara suttit i min famn hela morronen o tro mig. Det är inte riktigt va han brukar göra. Han brydde sig inte ens om sin Marlon!!


Jag tycker synd om han först sjuk från och til i tre veckor o nu detta!! Jonas kommer hit snart med våran temp. På vårdguiden sa de att om han har 40.5 ska vi åka in. Så vi får se vad som händer idag då..


puss och kram på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards