Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Jenny - 23 maj 2010 15:33

usch för vädret idag! Men jonas han.. ja han har varit uppe i lägenheten och jobbat hela dagen lång, bra där!!! Han är verkligen så duktig. Tyvärr har jag och MElvin bara suttit inne så vi är lite lätt uttråkade nu! 


Melvin sov tre timmar men är trött igen på grund av tristess. Som tur är ska vi lösa det på bästa sätt, Melvin ska få leka borta i barnrummet med alla roliga tanter på balance medan jag och jonas får avreagera oss lite inne på gymet!! Hur bra låter inte detta. 


Men medans vi sitter här och väntar på pappan så myser vi lite granna. Melvin vill gärna kramas med mitt hår.

   ¨

Bilden blev lite suddig men samtidigt som han står o kramas. gungar han litE grann!!


Nu kommer han  o slår påmig. det betyder att han vill busa.. så vi hörs sen¨


puss

Av Jenny - 23 maj 2010 10:51

Melvin och jag vaknade upp kl 8 imorse men låg kvar i sängen till halv 9! Han fick sig sin frukost och sen fick jag en sån lust att bara gå ut och gå med min musik i öronen, ja trots regnet!!


Så jag väckte upp Jonas för att han skulle ta Melvin sen stack jag ut. Igår på våran promenad hittade vi en jävla lång trappa och den tänkte jag springa upp för idag

   

Jag va rätt pigg och glad innan

  

Jag sprang upp kan jag tala om. herregud va andfådd jag blev haha, hjärtat bankade. Men hääärligt va det rumpan stramades till under färden tror jag t o m!!

Men när jag kom upp ja då hade jag lite svårt att le 

  

fick andas ut lite! sen fortsatte jag min färd och jag hittade en toppen runda. Jag gick väl i en halvtimma i rask takt till min hardstyle mix!! Härligt!! 

Väl hemma va jag glad igen

  

fejkat leende?? Nej absolut inte!! Alltså jag tycker verkligen om att vara ute och promenera i min takt med min musik.. jag ska försöka.. ja läs försöka, gå upp innan jonas och ta mig en varje morron.. Men vi får se jag lovar inte nåt!! Eftersom nätterna med en ettåring kan vara rätt krävande ibland


Nä nu ska jag gå in och vila med mina pojkar. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards