Alla inlägg den 5 maj 2010

Av Jenny - 5 maj 2010 12:55

Jag och odågan tog oss mot sös idag till doktor Petra! Doktor Petra va helt underbar kan jag säga och för er som tycker lite illa om vissa saker så ska jag meddela. 


Hon tyckte det va bra att jag väntade till våran tid då de har koll på Melvins alla tester och så vidare. Ja hade det varit kaos med han skulle jag självklart åkt in. Men nu va det itne det. Angående att vara utomhus. som jag har berättat är Melvin ett rossligt barn och har varit det sen han va 8 veckor.. Jag frågade hur man skulle bete sig om man skulle stanna inne eller inte . NEJ . Melvin mår bättre av frisk luft även om han skulle ha feber!!!!! Rosslet.. ja det är hans vardag och det kommer nog vara så tills hela han blir större för då blir luftrören större!!!!  


vi va ju där iaf och Melvin charmade alla han träffade. Vi träffade även en 3 årig flicka på bussen som avslutade träffen med att säga, "trevligt att träffas" jag tappade hakan men fortsatte att vinka. 


Nu tog doktor petra en massa prover på melvin eftersom han varit sjuk så ofta. Så de tog blodprov för att se de vita blodkropparna. Melvin skrattade sig igenom hela bloddroppandet!! Sen fick vi gå vidare till röngten. Ja eftersom han har en liten infektion nu ville hon se hur hans lungor såg ut under den. 


Efter alla prover och tester fick vi svar. Allt va jätte fint!! Melvin har bara haft oturen att vara sjuk mycket men det blir bättre senare. Sen hans rossel, ja det är nog ssom mamma jenny tror. Att det är luftrören som är trånga och de kommer växa till sig. 

MEN i juni ska han ju få sova och andas i ngt för att testa sig ändå!!! Han fick en ny medicin nu som han skulle testa eftersom han va så slemmig. Så håll tummarna att den hjälper!!


Jag är glad att jag bokade tiden, att jag sa åt de att nu får det vara nog. Ja så där som vissa kanske inte tycker att jag gör.. hm konstigt det där hur fel det kan bli ibland va!?? Men han är en glad och rolig pojke som bara fått otur med sjukdomar!! 


Nu står han här och rycker mig i håret.. ja han hade en förkylning/infektion.. Men den går snart över sörrni!! 


vi är glada båda två och ska just precis sätta oss ner och mysa, puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards