Alla inlägg den 16 maj 2010

Av Jenny - 16 maj 2010 21:08

Moster Marita sa till mig häromdagen, att hon tyckte jag borde lägga ut lite före och efter bilder så ni ser va vi har att göra! Så idag när vi tog oss mot lägenheten efter frukost o lite mys så tog jag fram mobilen och började fota!!


Haha jonas skratta bara åt mig o säger som alltid.. Ja ni bloggare har fan för mycket tid.. Hm kanske det.. ELLER så kan det vara så att iaf vissa av oss bloggare skriver så jävla fort o kan göra andra saker samtidigt att det går toppen.. Här kommer iaf lite före bilder.. 

    

vardagsrummet med ena balkongen.Ingången har vi öppnat upp lite, innan vi rev va det en smal liten dörröppning där..

  

badrummet. eller en bit av rummet iaf. Ja rummet är rätt litet men det ordnar vi på bästa sätt genom att ha tvättmaskin i köket.. fiffigt va. hehe.

  

jag tänkte inte ta bilder på sovrummen för de ser väl ut som sovrum gör. MEn denna tapet va något jag ville visa upp. För varje gång vi går in i detta rum med Melvin så pekar han på väggen och låter.. gagagla gla.. Ja Melvin vi ska ta bort denna tapet. du ska få en annan jag lovar!! Hehe.. Inbyggda gammel garderoben har vi rivit för han ska få en ny lite fräshare istället där han kan ha alla sina kläder som han får från Marlon... hehe.


   Självklart ska ni även få en bild på köket. Som idag är tomt och jävligt. MEn snart så kommer det upp en massa fina saker o skit överallt. Det ni ser framför er är själva köket där allt ska stå. och det kommer bli som ett u. Där vid fönstret ska jag stå och diska.. samtidigt som jag tittar ut på gården och vinkar till Melvin.. hehe mysigt va.. 


Men nu sörrni.. alltså jag ska visa er en sak som sitter på väggen där man ska ha köksbordet.. Jag tycker det ser för jävligt ut. MEN det skulle även kunna vara tufft..

  

 va tycker ni.. ska vi ha kvar målningen. Förresten har jag berättat att det bodde en italienare med sin familj där innan oss?! 


Nej men jag tror det kommer bli toppen fint alltihop.. Jag längtar. Jag känner mig liksom hemma redan nu närjag är där.. 


Efter detta besök i lägenheten tog vi oss ut mot kvik i upplandsväsby. vi kände att ikea inte va något för oss!!! Vi tyckte inte om hjälpen vi fick.. eller rättare sagt inte fick. Där hade man ju som sagt en person på tre kök typ. O hon sprang omkring där som en yr höna.. hehe. Plus att hon ritade om vårat kök med helt jävla fel mått!! Irreterande..


Så vi bestämde oss för kvik. Bra priser och bra kök. vi fick träffa Lasse. Jag gillade denna Lasse. Han har nog varit den bästa vi träffat som hjälpt oss med köket. eller han har iaf varit den enda som riktigt lyssnat på oss!!! Fan va snyggt vårat kök kommer bli! Det känns toppen great. Vitthögblankt med massivvalnöts skiva.


Vi har även fått lite svar på olika priser angående vitvaror o vi har nog hittat nåt himelskt bra!!! Ja så idag har vi haft oss en bra dag..  Melvin sov ena timmen inne på kvik o tro mig. det va häärligt. Sen vaknade han upp o sket ner sig. för att sen leka inne i deras lekhörna de faktiskt hade där för barn. hur bra som helst!!


Det fanns en massa leksaker där inne. MEN Melvin kommer ut med en jävla kartonbit.. hahahahahahah herregud sägerjag. Bildbevis kommer men de bilderna ligger på min iphone.. O batterierna är slut där. Ja de tar fan slut helajävla tiden. Jag ska gå tillbaka med skiten.. 


Nä nu säger jag godnatt för mig. vi ska sätta oss i soffan o bara sitta en stund för att sen gå och sova så skönt!!! Nä puss på er

Av Jenny - 16 maj 2010 20:32

Du fina tjej! Jag har.ju märkt att även du kan vara en liten tjur kuk. Men dock så underbar är du. Haha jag gillar dig även när du är tjur kuk ska du veta.. Oki att du och jonas är lite lätt lika i vissa lägen men det får vi ta helt enkelt, då jag tydligen är lik din kärlek.


Tack för ditt samtal idag!!!

 Hm.. en sån här kväll till kanske.

Av Jenny - 16 maj 2010 18:01

men tappade humöret. så jag har int elust att skriva nåt överhuvudtaget. Jag har inte lust att göra nåt överhuvudtaget. Jag vill bara sitta här o inte göra nåt. Men jag måste vara pigg och glad för Melvin. Så nu ska jag sätta mig ner på golvet och leka lit emed han. Så han får behålla sitt humör o vara den glada pigga, vilda Melvin.

Av Jenny - 16 maj 2010 10:36

Pojkarna ville bada lite.. o man ser ju här vem som stänker på vem.. mohahaa

   Tyvärr blev badet INNAN utelek

     

Mormor fick vara med och leka också. Som jag sa, Melvin ville äta på ALLT där ute i sanden. 

    

Men de hade super skoj!!!


Innan pappa jonas kom och hämtade oss tog vi oss en glass ute i solen så där på eftermiddagen. Jag tog faktiskt ingen! Melvin fick en och fick äta den själv . första gången!! Om någon av oss vuxna  tänkte på att ta med papper eller servetter?? NEJ!!! 

    

Mm jag hade en fin filt vi fick använda haha.¨

Min syster har börjat träna sig lite nu o äntligen orkar hon lyfta upp sin son på axlarna.

  


Dagen avslutade jag. Jonas och melvin på ikea för att rita kök. Köket tog väl ca 2 timmar att rita.. Melvin trivdes och va hur duktig som helst även där!!

  


Vi kom hem och började fundera lite. Det blev så HIMLa mycket skåp.. så vi satte oss ner och räknade lite. Tanten som hjälpt oss. Ja vi fick börja själva men det tog sån tid med nya systemet så hon började rita om på det gamla.. Ja hon ritade fel mått. Så nu måste vi tillbaka.. göra om göra rätt. Irreterad kan man bli för mindre!!!!!!!! Men tur att det inte är jätte fint väder idag då!


Nä nu ska jag duscha så jag inte luktar som jag gör.. hehe. Sen gör vi oss fina för att sticka mot ikea.. sen vill jag till lägenheten o se allt som duktiga jonas har gjort!!!


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards