Alla inlägg den 26 maj 2010

Av Jenny - 26 maj 2010 15:35

att sitta vid datan nu när prinsen min sover en liten stund! Idag har vi haft en rolig dag. Det började med att vi skulle åka till dagis o hälsa på, dagiset som jag helst av allt inte ville ha från början. 


De har nämligen en blandad åldersgrupp 1-4 åringar plus att det va 28 barn i gruppen. Jobbat så har jag gjort och det blev lite som barnpassning istället för att hinna med en massa pedagogik! MEN vi ringde till fröken Janeth i morse och frågade om vi kunde komma på ett snabb besök. Denna Janeth vet hur jag har känt det inför detta dagis eftersom jag varit ärlig och sagt det! Så kom vi fram, gården va toppen fin och stor!! Alla fröknar ute med barnen kom fram och hälsade på mig och Melvin innan de visste vilka vi va. Plus poäng!! Sen kom Janeth ut en lite äldre kvinna i sina bästa år, toppen fröken. Hon berättade lite om förskolan och om det som rörde mig eftersom jag tyckte det va jobbigt med blandad ålder!! Men vet ni.. jag blev kär!!! jag blev kär i dagiset. Det va helt toppen!!! 


De hade massa bra saker för sig på dagarna, alltså inte bara barnpassning. Skogen en gång i veckan eller iaf en utflykt, även de minsta!!! Sova fick de göra hur länge de ville de små liven och det passar ju bra då min fis gillar att sova p ådagen!!! Sover gör de även ute i vagnarna.. ännu ett pluspoäng!!!! Janeth skrattade lite åt mig då jag berättade att ajg ringt min mamma på vägen dit och beklagat mig.. Men nu va jag helt såld!! Jepp det dagiset blir det!! 


Det som gör det ännu bättre är att dagiset är dörr i dörr med min fina magda.ni vet.. Magda

  

Så hon kom ut och sa hej till oss innan vi gick in och träffade alla!!


Men sen ska ni få höra, Melvin ja han skrattade åt alla som kom och sa hej åt han. Glad kille sa de åt han. Sen skulle vi hem.... jag försökte sätta ner ungen i vagnen men han gallskrek. Han ville stanna kvar... han ville ju leka ute på gården med alla de andra små barnen!!

Så jag satte ner han och tänkte stanna en stund

  

Han kollade sig omkring en stund men sen började han leva rövare där inne på gården. Stenar och sand skulle in i munnen. Fröknarna tyckte han va toppen glad och beundrade hans sätt att ta sig framåt!!! 

Melvin hittade ett däck som låg där o skräpa..

  

Jag vet inte riktigt vad han tänkte att han skulle göra med det. MEN han började pusta och frusta för att komma över iaf.

  

Han blev lite lätt frustrerad och arg. Men jag kunde ju inte hjälpa han för jag inte ritkgit visste va han ville ha ut av att lägga sig så där. Ville han in i mitten eller ville han över! Plus att jag ville att han skulle försöka sjläv. Men arg blir han har ja gmärkt när det inte riktgit går som han vill precis som far sin!

  

Sen blev det denna ställning för att till slut sätta sig upp och sticka därifrån haha!! Efter en halvtimma där ute skulle de andra barnen äta frukt.. Då ville inte jag stå där och gama så melvin fick lov att sätta sig i vagnen. Han såg att jag hade med hans mellanmål så han satte sig utan bråk! Vi stack ner till barnens hus och köpte oss ett solskydd till vagnen plus lite leksaker som han fick välja alldeles själv!!


Melvin somnade på vägen hem och väl hemma gjorde jag ordning korvstroganoff åt oss till lunch. som vi åt och blev mätte. Efter det. herregud säger jag. Melvin .. han lever rövare!!!! han blir vildare och vildare för varje dag som går, jag gillar det!!!! 


Han tar sin gå vagn och håller den i ena handen för att sen springa runt hela lägenheten  stöter han emot en vägg försöker han vända på vagnen för att fortsätta vidare. Alla leksaker som jag lagt så fint där i ska UT, så de kastar han hejvilt!! Sen blir han överlycklig när han går utan vagnen!! 


så gå kan han, han ska bara fatta att det är gå som liksom gäller!!!


Nu vilar han och jag får äntligen sätta mig vid min darling en stund för att surfa och bara vila huvet lite!! Sen är det dax för mig att ta mig nåt  magen och sen sticka iväg för lite dans på sats med Lina Andersson! Kurre och Lena kanske hänger med.. men svar av de har jag inte fått så det blir en överraskning..


Puss på er

Av Jenny - 26 maj 2010 07:33

Hallå så.. Natten har varit ok men det slutade iaf med att Melvin hamnade i sängen våran och jonas på golvet. Till sju fick jag och odågan iaf sova.. mysigt!! Nu har vi ätit frukost och ska strax byta bajsblöja!! 


Igår kväll hade jag en dejt, jepp jag hade en dejt med ett par gamla vänner. Vi har inte träffats riktigt ordentligt på elva år. Kanske ngn snabb titt ibland när man stött på varandra inne i stan eller nåt sånt. ELVA år.. fan det är lång tid. Men när vi gick i skolan va det vi fyra som hängde liksom, ja vi va några till men de har flytt stan!! 


Så igår bestämde vi oss för att ses och ta en middag. Det va jag, Maylis, Sussie och lilla Dessie. MEn när vi väl träffades va det som vi setts igår. Vi pratade om allt möjligt och hade det super trevligt!! 



Det tråkiga va att jonas hade bestämt sig för att ta en paus från träningen för att komma hem och umgås med familjen. Men han och Melvin fick iaf lite egen tid och det va ju super. Medans jag fick bara rå om mig själv. Äta gott o träffa tjejerna liksom!!


TACK för igår det va super mysigt!!! 

När jag kom hem där runt halv elva va jag super trött.

  

Eller jag kan erkänna att redan vi kvart över åtta började jag gäspa, shit va man blir trött fort. Men vi satt iaf kvar längre för man kan ju inte tacka o gå kl åtta på kvällen liksom. haha. 


På vägen hem hade jag sällskap med söta Sussie, hon bor i sjöstaden. Vi fick en trevlig färd hemåt. 


Melvin och jonas. ja de hade busat. De hade storhandlat, ätit lite sött sist men inte minst hade de lagat hemmapizza tillsammans som de ätit rätt mycket av.. Mina killar.


Nu ska jag ta o byta bajs då.. sen ska vi försöka få komma och hälsa på dagiset melvin fått plats för. Men jagkänner inte riktigt för det där dagiset och jag tror det är därför vi aldrig kommer iväg dit bort för att hälsa på. Men jag måste, jag måste iaf tills jag får en annan plats ngn annanstans.. 


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards