Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Jenny - 7 juni 2010 19:36

Idag efter  Jonas varit o jobbat i lägenheten så stack vi in till stan en stund för han hade ett litet möte han va tvungen att gå på! Medan han gick på mötet så tog jag och Melvin oss mot gallerian för att framkalla lite bilder. 


Jag tänkte även att vi kunde gå och säga hej till våran Tess som jobbar där inne. När jag pratade med henne gick vi förbi en blomaffär, Melvin pekade in där.. han ville alltså köpa en liten present åt Tess. Självklart gjorde vi det!! Vi träffades o han va i sitt esse där inne, kröp och gick omkring så t o m folk stannade upp för att titta!! Jag tror min prins kommer bli något stort jag!!


Sen ringde pappan o vi skyndade oss tillbaka till bilen. För att den skulle ta oss mot solna/sundbyber. Jag blev avsläppt i sumpan för att träna min rygg på sats. Jag skulle egentligen köra ben men jag va verkligen inte p åhumör för det så det blev ett tufft rygg pass istället. Efter det blev det en promenad mot solna!!


Nu sitter vi här hemma o bara jäser lite. Tro det eller ej så ska faktiskt farbror Fredrik bjuda på middag.. mmm jag slipper laga mat.. hehe.


Nä nu ska jag umgås. puss på er

Av Jenny - 7 juni 2010 14:15

hade vi det hur bra som helst. Det blev dock inge bad för Melvin eftersom det inte va strålande sol o varmt ute! Så vi fick nöja oss med lite lek i gräs mattan. Ja vi höll oss till gräsmattan till en början! Melvin inspekterade vagnens hjul han tycker väl de knarrar eller nåt när vi är ute o går

  

ni som känner Melvin vet ju att han pratar rätt mörkt o lägger gärna till en hes het så det kan låta lite som exorsisten. Men grannarna som varit ute på sin balkong kom ut till oss och ville säga hur charmig våran lille kille va!! Att han lät så himla härligt. Sen frågade de vem han fått sin bestämdhet av.. eller de frågade samtidigt som de pekade lite på mig. haha. det stämmer ja!

Här säger han nåt till en av grannarna

  

Efter ett tag flyttade vi oss till gungorna i sandlådan då en pojke med mamma kom dit som vi träffat förr!! De gungade, Melvin skulle absolut inte gå upp ur gungen.. i alla fall så länge som den andra pojken gungade!! Men till slut tröttnade vi på det oxå och förflyttade oss till gräsmattan igen för lite mellanmål.

  

Vet inte om ni ser grässtråt han har i munnen, mycket riktigt han åt hellre gräs än sin kaka!! Pappa Jonas kom ut emellanåt som en dammråtta för att umgås o mysa lite med oss. 

  

osminkad o sol i ansiktet, kan det bli mer härligare.

Så här ser det i alla fall ut när man tittar in i våran balkong på kökssidan

  

Ser ni att det lilla fina härliga fönstret är kvar. haha.. Va tycker ni.. ska det vara kvar. haha. Nej usch och fy det ska väck. jonas har varit jätte duktig som dragit elspår o gjort en massa annat.  På torsdag kommer elektrikern o fixar det sista för att vi sen bara kan tuta och köra!!! 


Melvin sov inte i morse så vid halv två när jag tänkte promenera hem igen mot farfar, så somnade han så fort jag satte han i vagnen!!! Men eftersom han sover i vagnen sover han nog inte så länge.. 


Sen blir det iväg mot solna för lite träning.. 


Puss på er

Av Jenny - 7 juni 2010 14:06

Jaja inatt fick Melvin sig en flaska vi tre tiden så vi fick sova till kvart över sju, härligt!! Vi steg upp o kollade lite tv. Efter frukost så såg det ut så här i köket.. lite mer saker va det innan jag tog bilden..

  

Melvin är som mamman sin o ska dra fram precis allting!!! Sen tänkte jag testa mina shorts som jag köpte förra året.. Ett par shorts jag köpte i lite mindre storlek för att "växa" i. Förra året va de tajta

  

Men i år är de t o m lite förstora. Men med såna badshorts gör det inte nåt om de är lite stora!

  

fan jag ser skillnad. men på vågen står det still.

Sen när vi packat o jag skulle klä på Melvin hans kläder ja då fick jag jaga honom, han älskar att bli jagad!!

till slut blev vi klara och tog en promenad mot lägenheten!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards