Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Jenny - 16 juni 2010 20:59

Jag sitter här i fåtöljen... mm jag tror fasiken den kommer vara alldeles utnött när vi flyttar härifrån eftersom det är min plats.. o jag är ju liksom mammaledig!! Alltså hemma rätt mycket.


Imorgon ska det bli toppen väder så jag ska faktiskt ta med mig Melvin till stranden för lite bad och lek innan det blir träning. Nu ska jag titta på greys, tänkte bara visa mitt ärr faktiskt.. Det ser hemskt ut i mina ögon och jag är lite bitter över att det fick bli kejsarsnitt men nu är det gjort och jag måste vara stolt över mig själv..

  

Sen tänkte jag även visa en bild på våran lägenhet eller iallafall planlösningen.. Ooooo snart får vi vårat egna hem!!!

  


nä nu är det intressant vi hörs sen puss

Av Jenny - 16 juni 2010 19:29

Melvin sov en halvtimma kan jag ju meddela.. EN halvtimma för 1.5 timmas tjorv!!! Men vi båda två höll det goda humöret och tog oss lite lunch. Melvin åt korv med bröd och nektarin..

  

det va toppen! Efter lunchen tog vi oss ner till lilla ängen utanför huset för lite lek och fotboll.. 

  

Han skrattade hysteriskt när jag sprang där och sparkade den lilla lilla bollen framför mig. Sen letade vi harbajs.. för det fanns det massor av kan jag tala om.. herregud!! haha. Efter en timma fick vi nog plus att hans ögon började rinna lite lätt. Det va alltså dags att ge sig därifrån. Vi tog oss hem igen för att byta lite kläder och packa skötväskan!!


Sen började jag traska.. mitt mål va sats borta på odenplan. Melvin somnade rätt fort men även denna gång med bråk och kämp, jag fattar inte!! Men han somnade  ialla fall och det höll sig en timma jippi... Men jag säger så här.. fy fan för att gå i stan nu med ett sovande barn.. det är ju folk och liv precis överallt. Vilken väg man än väljer att ta så är det katastrof!!! Herregud.. skriker inte barn så är det hundar eller gamla kärringar... Eller bilar som tutar.. haha jag gick där och va lite orolig över att han skulle vakna. Kl va ju bara ett o barnpassningen öppnade inte förrän kl tre.. 


vi tog oss in till gallerian för att jag skulle få i mig lite mellanmål innan träningen även där inne va det fullt med folk. Jag hann  vara där inne en minut innan en äcklig jävla äcklig kille skulle äckla sig!! ni vet så där typ kiss kiss kiss.. mot mig. men tro mig.. jag skrek åt han.. o han låtsades som han gick och gjorde så åt sin kompis.. äckliga jävla människa!!


Jaja Melvin vaknade och vi stegade mot vårat mål.. budofitness låg ju på vägen så vi tog oss in där för lite på hälsning av Annie .. Men mitt öga skådar en annan person där inne när vi är på ingång. Det är min gamla vän Daniel!! oo det va länge sen vi sågs.. vi har nog känt varandra i tio år!! Lilla snälla daniel!!! Så vi stannade en timma!! 


sen tog vi oss till slut till sats.. coffe va där så melvin blev överlycklig..Jag lämnade han alltså utan problem för att sen sticka och pumpa ryggen!! Det gick toppen.. fy fan va skönt när det gör ont.. Annie kom förbi och körde lite cardio jag hann stå med henne i sex minuter haha.. 


Sen hämtade jag Melvin och här hittade jag både han och coffe..

  

Ser ni min unge där inne någonstans.. haha.. De hade tydligen suttit där hela timmen och kastat bollar haha skoj!!


Nu är vi hemma och har ätit god middag, även hunnit med ett bad åt odågan har vi!! toppen dag trots att jag känt mig lite ensam.. Men jag har ju Melvin!!


Nä nu ska vi kramas lite innan läggdags.. 

puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards