Alla inlägg den 1 juni 2010

Av Jenny - 1 juni 2010 23:02

Jag ligger här i sängen och ska alldeles strax sova. Jag är dock hungrig men håller mig till imorn, åt ju middag för inte jätte länge sen!! Jag låg här och funderade lite. Jag funderade på tjejer, hur lätt det är för tjejer att vrida och vända på ord!! Tråkigt kan det bli vissa gånger.


Jag är en person som är ärlig med va jag tycker och tänker. Träffar jag en person o tycker nåt om den personen så ja jag kanske pratar om det. Men det är ju liksom inte elakt för det!! Skulle personen i fråga komma och fråga mig skulle jag säga samma sak. Men tråkigt när det kommer fram av andra o det liksom inte riktigt stämmer med vad som egentligen sagts!? Speciellt inte när andra kanske tyckt det samma. Som fortfarande inte behöver vara elakt utan bara nåt man tycker. Men som säkerligen personen vet om sig själv.


Jaja man kan fundera, vrida o vända på allting utan att komma fram till en bra lösning. Det är som det är liksom o låt det vara.


En annan sak! Min kompis Kim är gravid med sitt andra barn, hennes son Malcolm är Melvins kompis o det är två veckor mellan de!! Kim tar inte illa upp när jag säger att jag absolut inte skulle kunna ha ett till barn så tätt inpå, MEN att jag är jätte glad för hennes skull!! Vi pratade om det häromdagen och hon tog inte illa upp, hon förstod vad jag menade! Bra där Kim!!!! haha..


Ja jag låg här som sagt och funderade lite vad människor kan ställa till med. När man säger saker vidare ska man försöka säga det så som det sagts annars kan det såra mer än EN person!!!


Men nu ska ja giaf sova. Vi har haft en lång och tråkig dag här hemma då vi behövts krya på oss liksom. Plus att jonas bror har hållt på o flyttat i några dagar nu då han sålt sin lägenhet. Så tro mg när jag säger at garderoberna här hemma hos farfar är överfulla. Men vi ska packa ihop alla våra saker vi inte använder och ställa i vårat förråd i våran lägenhet. Jepp för vi ahr ett hem. Det är ju inte så att vi sålde för att sen inte ha ngn annanstans att bo. Vi har ett hem och vi längtar dit!!! Då vi kan ta hem vänner, familj o bara umgås o mysa!!Men snart så. tills vidare blir det lite trångt.


jag och Jonas har bestämt att göra det lättare för farfar nu och vi beger oss mot tyresö tills lägenheten är klar. Vi känner att allt börjar lösa sig för oss o lyckliga är vi.. puss på er

Av Jenny - 1 juni 2010 16:16

Farbror Fredrik har ju sovit här några dagar nu i vardagsrummet på en madrass. Madrassen har legat kvar under dagarna då han haft mycket att göra. 


Men den här madrassen!! Melvin tycker den är rätt skoj att hoppa o studsa i eller va fan han gör!!! 

Han skrattar även åt sig själv!! haha


Fasiken hahahaha Fredrik frågade mig nyss varför vi inte varit ute nåt. hm jag frågade. Märkte du inte att jag va dålig i natt o spydde.. eh jo men jag trodde det va bra nu. hahha. Söta killar kan vara


Spyr man en hel natt utan mat i magen dagen efter är man rätt seg o slut. Jag sitter hä r jag.. PLUS att .. ja tro det eller ej. Melvin är jävligt snorig och hostig nu igen!!! peppar peppar så har febern hållt sig borta.. än så länge!!! Så håll tummarna att det går över typ imorn. Så vi kan gå ut o leka lite!!!


Puss på er

Av Jenny - 1 juni 2010 16:10

eftersom jag är helt jävla sänkt efter natten!! jag kräktes nog hela natten känns det som. Plus att jag tog melvin, tydligen skulle det vara en sån natt då han sov dåligt!! Jonas hade jouren så ja vi va ensamma. VArje gång Melvin vakna till o jag va tvungen att buffa eller sjunga så spydde jag!! Ett helvete hade jag iaf!! Att spy är nog det värsta som finns jag har fått riktigt nog av det eftersom jag kräktes under hela min graviditet!!!!


Jaja men dagen har gått hyfsat bra, kräkts nå mer har jag inte gjort sen i natt iaf. Men jag har iaf inte kunnat äta något förutom rostat bröd. Sitter och suktar efter chips och lakrits dock så håll tummarna nu att Jonas inte får jobb efter träning o kommer hem med det åt mig!!! Melvin är ju lite trött på dagarna så tre timmar fick vi sova på förmiddagen otroligt skönt!! Jag hade nog kunnat sova längre men fisen blev hungrig, bajsnödig så vi va tvungna att gå upp!! Nu har vi suttit i soffan typ resten av dagen. Melvin har suttit i min famn o vi har läst böcker, tittat på tv o bara myst helt enkelt!! Men nu är han på språng o leker för fullt. Jag är inte riktigt i form så jag sitter kvar här i soffan o väntar in att han ska bli lite trött igen!! tur att inte solen lös jätte mycket idag iaf då det blir en hemma dag!! 


Snart kommer farfar hem o då blir nog Melvin glad!! Han har ju saknat han, för så fort man säger. "vart är farfar" så tittar han mot hallen o ler min lilla fis!!


Nä nu ska jag fortsätta sitta här. Snart ge odågan hans mellanmål för att han sen kanske vill vila en liten stund till.. hehe. kram på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards