Alla inlägg den 27 juni 2010

Av Jenny - 27 juni 2010 21:40

Våran midsommarafton! Melvin gick och vilade medan Jonas åkte och hämtade upp min älskling, Marlon! Han sprang in här hos farfar och va i extas för att vi skulle få åka båt. Packade ner allt som skulle me.. hur jävla mycket mat som helst. Korv och pasta till ungarna plus en jävla massa godis. Hungriga skulle vi inte gå denna dag iallafall!


väl ute vi båten fick Melvin och Marlon springa omkring lite medans Jonas packade ner och fixade med båten

   

Egentligen ska hatten vara på Marlon och kepsen på Melvin. Men Marlon ville helst av allt inte ha hatten och eftersom Melvin inte säger emot brukar han byta. haha. Tess och M anlände med ännu mera mat, herregud skulle vi bli feta tänkte jag. Det va underbart att få se de. Midsommarafton med en massa sol!!! Vi började åka. Både Melvin och Marlon va fascinerade av att åka båt men samtidigt va de väldigt rädda så Marlon höll sig helst till Tess medans jag fick ta odågan. Tur att vi hade me paret skyman barnen bara älskade de!! 


Det va hur skönt som helst att åka där ute på vattnet, fridfullt, mysigt sällskap och snälla barn. Alltså det va en av våra bättre midsommarafton kan jag tala om! Vi stannade till där ute för att inta oss en varsin lunch som bestod av sallad för de vuxna, pasta och lite yogurt för de minsta. Barnen inklusive jag blev rastlösa där ute på vattnet så vi ville lägga till. Vi hittade en mysig plats som hade både sandstrand.. jippi.. hehe. och en fin klippa. Där la vi till. Medans killarna höll på med den där jävla grillen.. Weber grill.. Ja det va tydligen jätte viktigt för Jonas att ha en sån weber grill så vi hade varit och shoppat det kvällen innan. Men medans de höll på där så låg jag och Tess på stranden. Melvin och Marlon sprang omkring i den härliga sanden.. mm jag älskar verkligen sand. Den är lätt att få bort och fastnar absolut inte över allt.!!!! Vi hade det hur mysigt som helst verkligen. 


Vi flyttade oss till klipporna och fick i oss lite mat.. springa efter Melvin så han inte ramla i plurret va en hobby för alla vuxna.. hahaha.. Men som jag sagt innan. Tess och M är helt underbara mot Melvin och denna dag även mot Marlon!!


Vi hade det helt toppen, verkligen en lyckad dag som jag och Jonas sa till varandra när vi väl kom hem!! 


Vi åkte väl ut vi 11.30 tiden och kom hem runt 20.30 trötta va bara förnamnet .haha nu ska ni få höra.. Vi ställde bilen vid porten för att bära in allt som blev kvar.. rätt mycket plus alla jordgubbar.. mm vi blev för mätta. 


Morronen efter kom farfar och sa att vi hade glömt bilen utanför porten.. GLÖMT ja vi hade fan glömt bilen!!! Katastrof vi va fan trött.


Natten va obehagligt jobbig då Melvin skrek sig igenom den. Marlon vaknade som tur va inte. Men kl 6 när Melvin återigen började skrika tog jag upp han så inte Marlon skulle vakna. Jag la mig på soffan och somnade till, Melvin kom då och då för att vila lite med mig i famnen för att sen gå ner på golvet och leka lite. Halv nio på morran kom Marlon upp då va det bara för mig att vakna till!! För full rulle blev det fasiken här hemma

De sprang ut och in från balkongen.. den va toppen att leka på!

  

Ser ni här att Marlon återigen bytt hatt mot keps.. Denna gång ville han hellre ha Melvins fula badkeps haha.. Den är riktigt ful.. 

  

Allt som Melvin gör ska Marlon göra. Allt som Marlon gör ska Melvin göra!! Springa efter Marlon är nog det bästa Melvin vet!! 


till slut fick jag nog och vi körde hem monstret till sin "sjuka" mamma. Vi själva fortsatte som sagt mot åkersberga för en härlig dag där ute.

  

tog inte så många bilder. Det blev en där lean inte visade sig.. och eftersom jag inte vet om mamman hans vill ha han på nätet så fick det bli en rygg bild. Men ser ni storleks skillnaden? De är nästan lika gamla!!! jag tror det skiljer en månad.. Anledningen till att Melvin inte har någon tröja på sig är att han dreglar hur mycket som helst. Så han kunde lika gärna gå utan. 


Den här helgen har verkligen varit helt underbar!! Midsommardagen med Tess och M va den bästa!! Det va hur bra som helst precis hela tiden. Barnen va i sitt essä hela dagen. 


Söndagen har vi tillbringat med kalas firande ute i tyresö och ett möte på Proteinkungen!



  

Av Jenny - 27 juni 2010 21:33

Alltså när man bor som vi gör kan det bli lite lätt trångt och rörigt, men vi har ändå klarat det rätt bra och sluppit att gå varandra på nerverna. Har det varit nära till det så har antingen vi sovit i tyresö någon vecka eller farfar dragit på nå möte typ i bryssel eller nåt sånt. Vi klarar oss alltså rätt bra!!


Farfar är helt underbar och Melvin bara älskar han så att vi har bott här har betytt mycket för deras relation i framtiden, en relation som både jag och Jonas blir rörd av att se. Melvin verkligen springer fram(på sitt sätt) till farfar när han kommer innanför dörren eller på morran när han har vaknat. Ni ska se hans leende det brer ut sig över hela ansiktet och han sträcker fram armarna för att ge farfar en kram! 


Som sagt vi klarar oss rätt bra, det har inte försvunnit grejjer ingen som har flyttat på varandras saker. Vi har låtit varandras grejjer vara. Vi har ju även haft Jonas bror Fredrik här emellanåt. Absolut jätte trevligt så Melvin får träffa sin farbror lite. Men nu är det så här att farbror Fredrik har en tendens att flytta på saker och ting. inget säger han heller så man får ju leta arslet av sig.. Sen har han glömt bort eller så är det inte han. 


Nu fattas det hur mycket som helst för oss här hemma. eller fattas o fattas gör det väl inte. Det ligger väl här någonstans. Men borta är de i alla fall!


Så som sagt saker och ting har en tendens att försvinna lite lätt. Nu hade jag behövt sladden till kameran för att lägga ut lite härliga bilder från midsommar. Men den sladden är borta. Så det blir inga bilder tyvärr inte ännu iallafall!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards