Alla inlägg den 9 juni 2010

Av Jenny - 9 juni 2010 16:26

Eftersom efter frukost och lite lek sov vi i 2.5 timmar!! Vi vaknade upp på bra humör båda två. Värmde våran lunch för att sen ta oss till lägenheten, idag orkade jag faktiskt helt ärligt inte gå upp så vi väntade på bussen men jag går ju ändå så mycket tänkte jag hehe!! 


Vi lekte en stund innan det blev dags för mellanmellan mål för oss o lunch för Jonas

    

Det fanns massa skoj idag att leka med.

   

Till slut kom pappa Jonas och vi fick oss lite i magen. Jonas har ett par hörlurar där inne när han jobbar som det är musik i. Melvin älskar de, han älskar musiken i lurarna.. det syns va

  

Han ställer sig även o dansar. MEN huvet blir lite tungt så han rasar antingen alltid framåt eller bakåt haha. 


Vi hade det bra där uppe tills jag tröttnade,

  


mm jag inte Melvin!! så  vi begav oss hemåt. Nu ska jag försöka få han att vila lite för att jag själv ska ta mig en prot drink för att invänta jonas så jag sen kan sticka till odenplan för lite dans med Lina!! Även kurre ska me. jippi


puss på er

Av Jenny - 9 juni 2010 07:32

Natten gick så där. Melvin vaknade några gånger innan det va dags för mig att lägga mig, efter jag sovit i ca en timma så vaknar han upp igen o är hur ledsen som helst. Jag va dundertrött trodde jag fortfarande drömde så jag tog upp han i vår säng o la jonas på golvet, mm vi har alltid en madrass i rummet utifall att! Sen gick natten hur bra som helst och Melvin skulle vakna kl sex. KL SEX!!! Jag är så jävla trött denna dag jag sitter typ i soffan o sover fortfarande. Försöket humma åt Melvin när han pratar med mig, jag kan inte vara så där pigg som annars hela tiden!!


Så idag ja då är det jag och Melvin som vilar förmiddagsluren här hemma för då får även jag vila plus att den blir längre än om vi är ute med vagnen! Sen efter vilan tar vi oss mot lägenheten där pappa  Jonas kommer att jobba på för fullt, med oss tar vi den lilla poolen som vi fått av gudmor sofie hur bra som helst!! Så det blir bad och lek uppe i lägenheten efter lunch. Sen vid halv sex ska jag nog köra box i sumpan, eller om jag tar dansen halv sju på odenplan. får se vad klockan blir!!


Nä nu ska jag trötta ut min unge så han blir trött lite fortare än vanligt. 


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards